Social Icons

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021

Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά αποχαιρετώντας τον Αιγόκερω που η ενέργειά του επικράτησε το 2020. Οι πλανητικές επιρροές για το έτος 2021 δίνουν έμφαση στα έσοδα και τη σκληρή δουλειά και προβλέπουν μια αρκετά ειρηνική χρονιά που θα σας αφήσει να ανακάμψετε από τον όγκο των δυσάρεστων γεγονότων της περσινής χρονιάς. Η παγκόσμια οικονομία θα ανακάμψει και η υγεία όλων θα είναι καλύτερη.

Ο μόνος πλανήτης που βρίσκεται και θα παραμείνει στον Αιγόκερω είναι ο Πλούτωνας, που θα δημιουργεί ανατροπές στις παραδόσεις και στους κανόνες, αλλά και στην προσωπική σας μεταμόρφωση. 

Δίας και Κρόνος μετακινούνται στον Υδροχόο και τώρα θα επικεντρωθείτε περισσότερο στο μέλλον. Θα βοηθήσουν στη δημιουργία καινοτόμων ιδεών που ενδέχεται να έρχονται σε αντίθεση με τις παραδοσιακές ιδέες, αλλά ο Δίας θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια αίσθηση ισορροπίας για να προσαρμοστείτε στις νέες ιδέες και καταστάσεις. Θα θέλετε αλλαγές, να καινοτομήσετε και θα είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε το μη συμβατικό. Ίσως, να ανησυχείτε περισσότερο για το τι είναι καλύτερο για όλους, αφού η νέα χρονιά στηρίζει και ωθεί την ομαδικότητα.

Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούλιο ο Δίας θα κινείται στους Ιχθείς παρέα με τον Ποσειδώνα για όλη τη χρονιά και θα είστε πιο συμπονετικοί και πιο συναισθηματικοί απέναντι στους άλλους, σε σημείο που θα σκεφτόσαστε λιγότερο τον εαυτό σας.

Τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (30/1 έως 20/2 στον Υδροχόο), 29/5 έως 22/6 στους Διδύμους, 27/9 έως 18/10 στο Ζυγό, δώστε έμφαση και αξιολογήστε τον τρόπο που κινιόσαστε ή συμμετέχετε σε δραστηριότητες. Ο Ουρανός μένει στον Ταύρο, φέρνοντας απροσδόκητες θετικές προοπτικές στον οικονομικό σας τομέα. Η χρονιά τελειώνει με την Αφροδίτη να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω στις 19/12, οπότε το έτος θα κλείσει με επανεκτίμηση των κατευθύνσεών σας, αλλά και μία νωθρότητα ως προς τους στόχους σας.


Ο Δίας θα κινείται ανάδρομα από 20/6 έως 18/10, στα ζώδια Ιχθύων και Υδροχόου. Ο Κρόνος από τις 23/5 έως τις 10/10 στον Υδροχόο. Ο Ποσειδώνας από 25/6 έως 5/12 στους Ιχθείς. Ο Πλούτωνας από 27/4 έως 6/10 στον Αιγόκερω, ενώ ο Ουρανός ξεκινάει ανάδρομος τη χρονιά έως τις 14/1 και το επαναλαμβάνει από τις 19/8 έως την επόμενη χρονιά στον Ταύρο. Μόνο ο Άρης για φέτος δε θα κάνει οπισθοδρόμηση.

Το πλανητικό σκηνικό όπως θα διαπιστώσετε είναι αρκετά πλούσιο σε όψεις και διελεύσεις, όμως, εκτός των άλλων δύο όψεις θα τραβήξουν την προσοχή μας:


-         Το τετράγωνο Δία- Ουρανού στις 17/1 δε θα επιτρέψει να αντιμετωπίσετε εύκολα προβλήματα ή να εντοπίσετε σφάλματα, οπότε σίγουρα δεν είναι καλή στιγμή να μεταπηδήσετε σε κάτι νέο εφόσον έχετε αφήσει εκκρεμότητες. Μέχρι να είστε ξεκάθαροι και να ξέρετε ότι βρίσκεστε σε σταθερό έδαφος, αναζητήστε τις δυσλειτουργίες ή κομμάτια του παζλ που παραβλέπετε, ώστε να μπορέσετε να έχετε ένα λειτουργικό σύνολο.

-         Το τετράγωνο Κρόνου- Ουρανού στις 17/2 συμβαίνει κάθε 22 ½ χρόνια και αυτό από μόνο του δείχνει πως πρέπει να είστε προσεκτικοί. Προκαλεί συγκρούσεις και εντάσεις σε οτιδήποτε ιδεολογικό, δυσκολεύοντας την εύρεση ειρηνικών λύσεων. Η ένταση που δημιουργεί κάνει την πραγματικότητα σκληρότερη και αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι πως ο συμβιβασμός και όχι η αντιπαράθεση είναι ο μόνος τρόπος για να πάτε μπροστά.

 


Ας μην ξεχάσουμε πως το 2021 θα σημειωθούν και τέσσερις εκλείψεις:

 

-     Ολική έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στις 26 Μαΐου στον Τοξότη, που κρύβει εξαπατήσεις, παραπλανήσεις και έντονο παρασκήνιο. Κρυφές οικονομικές συμφωνίες και νέες συναισθηματικές γνωριμίες, δεν πρόκειται να αποδώσουν, ενώ υποσχέσεις θα πέσουν στο κενό. Αντιπαραθέσεις και εντάσεις θα προκύψουν στο συγγενικό σας περιβάλλον, καθώς η επικοινωνία σας θα αντιμετωπίζει προβλήματα. Επηρεάζονται περισσότερα τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Τοξότης, Παρθένος, Ιχθείς) του 1ου δεκαημέρου.

-     Δακτυλιοειδής Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στις 10 Ιουνίου στους Διδύμους. Ο τομέας της επικοινωνίας θα βρίσκεται στο επίκεντρο με συναντήσεις και συζητήσεις σε κάθε τομέα,  άφθονες συναναστροφές και δραστηριότητες, ενώ δε θα λείψουν και νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα που θα σας τραβήξουν την προσοχή σε συναισθηματικό επίπεδο. Επηρεάζονται περισσότερα τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Τοξότης, Παρθένος, Ιχθείς)  του 2ου δεκαημέρου.

-     Μερική Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στις 19 Νοεμβρίου στον Ταύρο. Θα σας απασχολήσει έντονα ο οικονομικός και ο συναισθηματικός σας τομέα. Νέα πράγματα και καταστάσεις θα αρχίζουν τη στιγμή που άλλα που υπάρχουν στη ζωή σας φτάνουν στο τέλος τους. Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις, αποφύγετε εγωιστικές συμπεριφορές και φροντίστε να μην είστε άπληστοι γιατί μόνο προβλήματα θα έρθουν. Επηρεάζονται περισσότερα τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος) του 3ου δεκαημέρου.

-     Ολική Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στις 4 Δεκεμβρίου στον Τοξότη. Οι υπερβολικές προσδοκίες που θα έχετε θα χαλούν τις ισορροπίες σας. Μην αγνοήσετε σημαντικές πληροφορίες που θα παίρνετε από τους γύρω σας, αν θέλετε να νιώσετε ασφαλείς. Επίσης, μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας, αφήνοντας την αισιοδοξία σας να καλπάζει. Αποφύγετε ρίσκα σε οικονομικό επίπεδο που δεν είστε έτοιμοι να πάρετε. Επηρεάζονται περισσότερα τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Τοξότης, Παρθένος, Ιχθείς) του 2ου δεκαημέρου.

 


Σχεδόν όλα τα ζώδια θα απολαύσουν μια χρονιά γεμάτη από γεγονότα και οικονομική σταθερότητα που θα αποκτηθεί από μεγάλες προσπάθειες, αλλά θα πρέπει να θυμάστε πως δε θα πρέπει να υπολογίζετε σε υψηλά κέρδη καθώς το 2021 δεν είναι χρονιά εξοικονόμησης. Κάποια ζώδια θα υπερτερούν σε κάποιους τομείς και κάποια θα υστερούν. Όμως, αν τα δούμε σε γενικό σύνολο η σειρά κατάταξής τους είναι η εξής:

 

Στην 1η θέση βρίσκεται ο Τοξότης όπου θα λάβει παροχές και ευκαιρίες, ενώ θετικά γεγονότα θα συμβούν σε κάθε τομέα της ζωής του. Γνωριμίες με νέα πρόσωπα θα σας ανοίξουν δρόμους προς την επιτυχία.

 

Στην 2η θέση είναι ο Ζυγός που τη φετινή χρονιά είναι εφικτές όλες οι αλλαγές. Μπορείτε να αλλάξετε δουλειά, συνεργάτες, σπίτι, να παντρευτείτε, ακόμα και να μεγαλώσετε την οικογένειά σας.

 

Στην 3η θέση συναντάμε τον Υδροχόο όπου σίγουρα θα μπορέσει να πραγματοποιήσει αρκετά από τα όνειρά του που μέχρι στιγμής δεν προχωρούσαν. Πετάξτε ότι δε σας ικανοποιεί και τολμήστε να πάρετε ότι σας φέρνει το πεπρωμένο.

 

Ο Κριός από την 4η θέση μπορεί να ελπίζει στην προσέγγιση των στόχων του, εφόσον τη χρονιά που πέρασε έκανε αρκετές προσπάθειες και δεν τεμπέλιασε. Οι χαμηλοί τόνοι κρίνονται απαραίτητοι σε εργασιακό και προσωπικό επίπεδο.

 

Στην 5η θέση θα συναντήσουμε τρία ζώδια. Τους Διδύμους που θα έχουν άφθονη ενέργεια για να απογειώσουν τα σχέδιά τους, ενώ θα υπάρχει και βοήθεια και υποστήριξη από άτομα που ακόμα δεν γνωρίζουν. Ο Αιγόκερος θα έχει μια ενδιαφέρουσα επιτυχία στον οικονομικό τομέα, οπότε σημαντικά έξοδα που θα προκύπτουν θα επιστρέφουν με άλλο τρόπο ως έσοδα. Η οικογενειακή ηρεμία θα βοηθήσει να προχωρήσει σε σωστές επιλογές. Ο Καρκίνος ακόμα και αν η τύχη δεν είναι σε μεγάλο βαθμό μαζί του, δε θα στερηθεί την ελευθερία κινήσεων. Μικρά βήματα θα οδηγήσουν σε ανταμοιβές και πραγματοποίηση κάτι μεγάλου.

 

Την 6η θέση την καταλαμβάνουν άλλα τρία ζώδια. Οι Ιχθείς που θα έχουν μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουν χρήματα και να αναπτυχθούν επαγγελματικά, αν αφήσουν στην άκρη την περηφάνια τους και προσεγγίσουν τα πάντα με διπλωματία. Θα είναι επιτυχημένοι σε συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο, αν μάθουν να είναι υπομονετικοί και να εκμεταλλεύονται τις ευνοϊκές στιγμές. Ο Ταύρος θα έχει σημαντικά οικονομικά οφέλη και περισσότερα κίνητρα για να εργαστεί προς όφελός του ή ακόμη και να ξεκινήσει μια καλή επιχείρηση που θα του φέρει κέρδη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η Παρθένος θα έχει μια χρονιά γεμάτη ένταση, άγχος και νευρικότητα, γι’ αυτό θα είναι σκόπιμο να συνεχίσει να ασχολείται με ότι έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη χρονιά και να μην καταπιαστεί με κάτι νέο.

Ο Σκορπιός έρχεται στην 7η θέση με προσωπικά και επαγγελματικά πλεονεκτήματα. Θα λάβει καλύτερες αμοιβές και απολαβές, χάρη στη φιλόδοξη και εργατική του φύση, αρκεί να μην παρασυρθεί από άτομα που θα προσφέρουν απατηλές υποσχέσεις για να βάλουν εμπόδια στο δρόμο του.

 

Στην 8η και τελευταία θέση θα συναντήσουμε το Λέοντα που φαίνεται να είναι απαγορευτικές οι αλλαγές καθώς θα δημιουργήσουν εχθρούς. Επιβάλλετε να αγωνιστεί με σύμμαχο τον εαυτό του και να διατηρήσει ότι έχει.

 

Η χρονιά μόλις αρχίζει και θα έχουμε πολλά να πούμε και να αναλύσουμε. Ας γεμίσουμε λοιπόν τις καρδιές μας με αγάπη και αισιοδοξία, βάζοντας στόχο να φτάσουμε πιο κοντά στο ουράνιο τόξο για να είναι η ζωή μας γεμάτη χρώματα.

 

Καλή Χρονιά!!!