Social Icons

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Η ζωή θα σας οδηγήσει να παίξετε καινούρια παιχνίδια και νέους ρόλους. Θα έχετε τις ευκαιρίες που θέλετε, αλλά και οι επαφές σας θα είναι υπέρ αρκετές με ποιότητα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνετε πολύ συναισθηματικοί και αυτό θα φέρει πολλές ανακατατάξεις στις αξίες σας. Αν θέλετε να περάσετε καλά, μην προβείτε σε βιαστικές και επιπόλαιες αλλαγές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα θα συμβάλλει ώστε να εμφανιστούν οι αξίες στη συμπεριφορά σας, γεγονός που θα βελτιώσει τις σχέσεις σας, αλλά θα μεγαλώσει και τον κοινωνικό σας κύκλο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κανείς δεν έχει αντίρρηση να το γλεντήσετε και να ξεσκάσετε αφού νιώθετε πως είστε πιεσμένοι, αλλά πριν ανοιχτείτε και κατασταλάξετε επιλέξτε την ποιότητα.

 

ΛΕΩΝ: Επικοινωνήστε ανοιχτά με τα άτομα που σας περιβάλλουν, γιατί εκτός του ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επίλυση κάποιων θεμάτων σας, θα είναι ευχάριστο και εποικοδομητικό για εσάς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συμπεριφερθείτε λίγο πιο εγωιστικά, όμως, χωρίς να λέτε ή να κάνετε πράγματα που δεν πιστεύετε. Κατασταλάξτε στις απόψεις και τα πιστεύω σας και μην παρασύρεστε από τους άλλους.

 

ΖΥΓΟΣ: Τα βιώματα που θα έχετε θα είναι ενδιαφέροντα. Μερικά από αυτά θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας, ενώ κάποια άλλα θα σας προβληματίσουν και θα σας παροτρύνουν σε αλλαγές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν πρέπει να είστε υπερβολικά ανέμελοι , γιατί οι πράξεις σας θα έχουν επιπτώσεις. Έχει μεγάλη σημασία να διατηρήσετε κάποια στεγανά τα οποία θα σας δώσουν την απαραίτητη ασφάλεια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευτείτε τα επικοινωνιακά σας προτερήματα και θα νιώσετε πολύ καλά. Ξεφαντώστε, διασκεδάστε και φλερτάρετε όσο θέλετε, οι μέρες μοναξιάς πέρασαν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν έχετε κάποια προβλήματα στις σχέσεις σας βρείτε τρόπους να τα λύσετε και μη μένετε παθητικοί. Θίξτε τα κακώς κείμενα χωρίς εκνευρισμό για να βρεθεί το δίκαιο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντί να ξεχάσετε τα υπαρξιακά σας προβλήματα, βρείτε μέσα από αυτά λύσεις που θα σας ανακουφίσουν. Δεχθείτε τις αδυναμίες σας αφού δεν μπορείτε να τις απαλλαγείτε.

 

ΙΧΘΥΣ: Μπορείτε να περάσετε θαυμάσια, αρκεί να μη σκέφτεστε συνέχεια τα οικονομικά. Αλλάξτε τις αρνητικές σκέψεις που σας χαλούν τη διάθεση, με θετικές που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση.