Social Icons

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΔΥΜΟΙ 2021 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Το 2021 ασκεί μεγάλη επιρροή στη φαντασία σας. Είναι πιθανό να μπείτε στον πειρασμό να ταξιδέψετε, να δοκιμάσετε νέα πράγματα, να αισθάνεστε πιο δημιουργικοί από το συνηθισμένο ή να επιλέξετε ένα νέο χόμπι ή να μάθετε μια νέα γλώσσα. Αφήστε πίσω το παρελθόν και μην επιτρέψετε σε τίποτα να σας εμποδίσει να σημειώσετε πρόοδο. Δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψετε σε μια παλιά δουλειά, να επανασυνδεθείτε με έναν πρώην σύντροφο ή να κάνετε οτιδήποτε θα σας απομακρύνει από τους στόχους σας. 

Βρείτε νέους, ασυνήθιστους ή και μη συμβατικούς τρόπους αν χρειαστεί προσέγγισης του εαυτού σας που θα σας βοηθήσουν καταλάβετε τα πραγματικά κίνητρα και τις επιθυμίες που έχετε, αφήνοντας τη διορατικότητά σας να λάμψει. Ξεκινήστε με αυτόν τον τρόπο τη νέα χρονιά, ώστε να είστε στη συνέχεια έτοιμοι να κάνετε μια μεγάλη βουτιά προς την επιτυχία.

Το Φεβρουάριο που θα κινείται ανάδρομα ο Ερμής, θα προβληματιστείτε για θέματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σας, αλλά για όσο συνδέονται με το παρελθόν. Βελτιώστε τις γνώσεις και την επαγγελματική σας κατάρτιση με όποιο τρόπο μπορείτε.

Από τον Μάρτιο έως τα μέσα Απριλίου, να είστε πιο οργανωτικοί ώστε να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Κάντε τα πρώτα βήματα με κάτι μεγάλο που θα είναι η αρχή σε κάτι που θα διαρκέσει και τα επόμενα χρόνια. 

Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κινείται στο ζώδιό σας όλο τον Ιούνιο και το περισσότερο διάστημα ανάδρομα, κάτι που θα σας κάνει να νιώθετε απόμακροι και διασκορπισμένοι στις σκέψεις σας. Πρέπει να αφήσετε χώρο να κινηθείτε πιο ευέλικτα και να επικεντρωθείτε σε ότι μπορεί να προχωρήσει. Έχοντας και μία ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται και αυτή στο ζώδιό σας, αν υπάρχει κάτι στο οποίο θέλετε να δοκιμάσετε ξανά γιατί είχατε αποτύχει, τολμήστε το και ξεκινήστε από τον αρχή.

Από τα μέσα Δεκεμβρίου και μέχρι να τελειώσει η χρονιά, δουλέψτε πάνω σε ζητήματα που έχετε ξεχάσει ή δεν έχετε ολοκληρώσει. Φροντίστε να είστε σοβαροί αν θέλετε να επεκταθείτε, να αποκτήσετε νέες αξιόλογες εμπειρίες και να εξερευνήσετε τις προοπτικές που έχετε. Οι επιλογές που θα κρατήσετε θα προσφέρουν μεγαλύτερες ανταμοιβές και ευκαιρίες ανάπτυξης. 

 

Σχέσεις & Έρωτας

Βελτιώστε τις σχέσεις σας σε γενικό επίπεδο, μια που θα είστε πιο δημιουργικοί και σε καλύτερη διάθεση. Η σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου, θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις σχέσεις σας και κυρίως με τις δεσμεύσεις που έχετε δώσει σε κάποια άτομα.

Από τον Αύγουστο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου πρέπει να ασχοληθείτε και να αντιμετωπίσετε θέματα που θα αφορούν την οικογένειά σας. Περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ακούστε τι τους προβληματίζει και πάρτε τα ηνία σε θέματα που δεν μπορούν να ελέγξουν. Εργαστείτε πάνω στη βελτίωση της καθημερινότητάς σας και όσους την περιβάλλουν.

Από το τέλος Σεπτεμβρίου έως τον Οκτώβριο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, εστιάστε στο να επαναφέρετε την αγάπη στη ζωή σας με κάποια επανασύνδεση ή με μια νέα γνωριμία. Οι δεσμευμένοι εργαστείτε πάνω στη σχέση σας για να ανάψετε και πάλι σπινθήρες αγάπης μεταξύ σας και να νιώσετε εκ νέου όμορφα συναισθήματα. Η ερωτική σας ζωή χρειάζεται ρομαντισμό και αγάπη.

Η ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου, κρύβει αρκετές ευκαιρίες για να ομορφύνετε τη συναισθηματική σας ζωή σε ότι στάδιο και αν βρισκόσαστε.

Από τα μέσα Δεκεμβρίου έως το τέλος της χρονιάς, δείξτε πόσο αφοσιωμένοι είστε στη σχέση σας κάνοντας το επόμενο βήμα. Οι αδέσμευτοι έχοντας εξαντλήσει την υπομονή σας θα ζητήσετε πραγματική δέσμευση για να χαλαρώσετε και όχι κάτι επιφανειακό. 

 

Καριέρα, Εργασία & Χρήμα

Θα υπάρχει μια γενική ομίχλη στους στόχους και την κατεύθυνση σας καθώς κατά καιρούς θα αισθάνεστε αβέβαιοι για το αν λαμβάνετε ή όχι σωστές αποφάσεις ή αν βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Ακούστε τη διαίσθησή σας που μπορεί να σας καθοδηγήσει.

Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούλιο, εκμεταλλευτείτε νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας που θα σας προσφέρουν αναγνώριση και πρόοδο. Μάθετε να αισθάνεστε πιο άνετα με τις ευθύνες σας και πρακτικοί με τις επιλογές σας.

Από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου, θα είστε πιο αποφασισμένοι να συγκεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Ίσως κάνετε μια δεύτερη δουλειά, επεκτείνετε αυτήν που έχετε ή κάνετε ένα χόμπι σας κερδοφόρο. Για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας συλλέξτε πληροφορίες, λάβετε συμβουλές ή σκεφτείτε νέα σχέδια.

Από τα μέσα Ιουνίου έως τον Ιούλιο, βρείτε νέες ιδέες, μαζέψτε πληροφορίες, ανοίξτε το μυαλό σας και απορροφήστε όσα μπορείτε περισσότερα. Βγάλτε από τη ζωή σας ότι σας βαραίνει και εργαστείτε για τη μεταμόρφωση προς το καλύτερο.  Ίσως δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει, αλλά όταν το πετύχετε θα αλλάξει η ζωή σας ριζικά.

Από το Νοέμβριο έως τα μέσα Δεκεμβρίου, εστιάστε στην επαγγελματική σας ζωή. Φροντίστε να είστε παθιασμένοι σε ότι κάνετε για να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί. Οργανωθείτε και αντιμετωπίστε αλλαγές ή ότι χρειάζεται.


Συμβουλή

Κρατήστε κοντά σας καλούς φίλους και διώξτε από κοντά σας ότι σας προκαλεί τοξικότητα. Περάστε χρόνο με οικογενειακά και αγαπημένα πρόσωπα και φροντίστε η κοινωνική σας ζωή να είναι υγιής.

 


Κύριο στοιχείο μήνα

 

Ιανουάριος: Η χρονιά ξεκινάει ζητώντας να κάνετε μια ενδοσκόπηση στις σχέσεις σας. Σκεφτείτε τι θέλετε και διαμορφώστε ανάλογα τα σχέδια και τους στόχους σας.

Φεβρουάριος: Σας δίνει καθαρό μυαλό για να πετύχετε ισορροπίες ανάμεσα στην επαγγελματική και στην κοινωνική σας ζωή.

Μάρτιος: Αυτό το μήνα θα έχετε ακόμα περισσότερη ενέργεια. Εστιάστε σε αυτό για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και κατά επέκταση την καριέρα σας. 

Απρίλιος: Περάστε περισσότερο χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και ταυτόχρονα προσπαθήστε να μην χάσετε τους στόχους σας.

Μάιος: Εστιάστε στην ερωτική σας ζωή και στην επικοινωνία σας με άλλους, χωρίς να αγνοήσετε το σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι.

Ιούνιος: Προστατεύστε τα χρήματά σας και επικεντρωθείτε στα δημιουργικά σας σχέδια για να μην απογοητευθείτε.

Ιούλιος: Παρακολουθήστε την πορεία του οικονομικού σας τομές και ταυτόχρονα επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας.

Αύγουστος: Θα υπάρξουν θετικές αλλαγές στη ζωή σας και όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύετε με τους φίλους και τους αγαπημένους σας, τόσο καλύτερα θα νιώσετε. 

Σεπτέμβριος: Περάστε το πρώτο μισό του μήνα εστιάζοντας στον εαυτό σας και στη συνέχεια βελτιώστε τις σχέσεις σας, ειδικά με την οικογένειά σας.

Οκτώβριος: Και αυτό το μήνα θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, αφού ακόμα δεν έχετε απομακρύνει τις αρνητικές επιρροές.

Νοέμβριος: Η αυξημένη ευαισθησία που θα έχετε μπορεί να σας επηρεάσει αρνητικά στα αδύναμα σημεία σας, οπότε πρέπει να δυναμώσετε τον εαυτό σας.

Δεκέμβριος: Είναι ο ιδανικός μήνας για να κάνετε σχέδια για την επόμενη χρονιά. Επωφεληθείτε την ηρεμία που θα υπάρχει για να σκεφτείτε τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε.

 

Άντα Λεούση

Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς

Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)

6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)

Email: aleousi@gmail.com

Site: www.virginialeousi.com