Social Icons

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Μια που θα έχετε περισσότερα περιθώρια να καλυφθείτε συναισθηματικά από κάτι που περιμένατε, προσπαθήστε να μη δείχνετε στους άλλους τις προθέσεις σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να πάρετε άμεσα κάποιες αποφάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, γιατί η ταλαιπωρία σας θα αρχίσει να μειώνεται από τη στιγμή που θα συμπεριφερθείτε με σαφήνεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να μην ελέγχετε τις καταστάσεις όπως εσείς θα θέλατε, αλλά παρόλα αυτά είστε ικανοί και μπορείτε να καταφέρετε πολλά από αυτά που επιδιώκετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή και εσείς μπορεί να κάνετε λάθη, μη φέρεστε απόλυτα από συνήθεια και μόνο, ακόμα και αν σας είναι δύσκολο να μοιράζεστε κάποια πράγματα.

 

ΛΕΩΝ: Εάν έχετε απογοητευτεί από αυτό που προσδοκούσατε από τον εαυτό σας, τώρα θα μπορέσετε να καταφέρετε περισσότερα με την ψυχραιμία που έχετε αποκτήσει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανακούφιση που θα νιώσετε θα είναι τόσο σημαντική για εσάς, σε σημείο που οι υπόλοιπες δυσκολίες σας με σωστές άμυνες θα ξεπερνιούνται ευκολότερα.

 

ΖΥΓΟΣ: Πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση των στόχων σας, κάντε τη δική σας προσωπική εκτίμηση. Οι πληροφορίες που θα πάρετε ίσως να είναι πιο χρήσιμες απ’ ότι νομίζετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες φορές είναι σκόπιμες οι συναισθηματικές αμφιταλαντεύσεις, προκειμένου να γίνουν οι κατάλληλες επιλογές, αλλά δε χρειάζεται να στέκεστε πολύ σε αυτές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι υποδείξεις σας σε πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να είναι χρήσιμες και να πιάνουν τόπο, αλλά να θυμάστε πως με τις συχνές παρεμβάσεις σας, εσείς θα έρθετε σε δύσκολη θέση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφού η πράξη τις περισσότερες φορές είναι πιο δύσκολη από τη θεωρία, εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητά σας να μπορείτε να εφαρμόζετε τις σκέψεις σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να αφοσιωθείτε αποκλειστικά σε αυτό που θέλετε να πετύχετε. Έτσι κι αλλιώς τώρα θα νιώθετε περισσότερη σιγουριά για αυτά που επιδιώκετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να λειτουργήσει για να εντοπίσετε τον κίνδυνο, γιατί όσο έχετε επιφυλάξεις, τόσο θα είστε αναποφάσιστοι.