Social Icons

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΖΥΓΟΣ 2021 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Το 2021 φέρνει σε εσάς τους Ζυγούς, καλά νέα και θετικές αλλαγής. Βασιστείτε στις σχέσεις σας φιλικές, επαγγελματικές και προσωπικές για να περάσετε μια υπέροχη χρονιά. Μάθετε από το παρελθόν και κοιτάξτε κατάματα προς το μέλλον.

Τη νέα χρονιά συνεχίστε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και να αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο σε ότι σας αφορά σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Επικεντρωθείτε στο να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο σταθερή και ασφαλή. Τυχόν ζητήματα που θα βγουν στην επιφάνεια μπορούν να αντιμετωπιστούν με επιτυχία.

Η σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου, απαιτεί να ασχοληθείτε με σημαντικά και σοβαρά σχέδια και όχι να απλωθείτε σε πολλά και ανούσια. Να είστε πιο αυθεντικοί στον τρόπο που θα εκφράζεστε και πιο ειλικρινείς απέναντι σε όσους συναναστρέφεστε. Συνδυάστε καρδιά με λογική για άριστα αποτελέσματα. 


Από τον Αύγουστο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, καλό θα είναι να περιορίσετε λίγο τη δυναμικότητά σας και να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας. Είναι απαραίτητο να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας και γιατί όχι να σκεφτείτε το παρελθόν και να αναλογιστείτε τι σας πρόσφερε.  Ίσως καταλάβετε πιο εύκολα το τι έχει συμβεί, γιατί παίρνετε αποφάσεις με συγκεκριμένο τρόπο και πως οι γύρω σας συμπεριφέρθηκαν σε όλα αυτά. Με χαρά θα διαπιστώσετε πως θα επιλύσετε καταστάσεις και θα αφήσετε πίσω σας πράγματα που δεν χρειάζεστε πια.

Η ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου, σας ωθεί ακολουθήσετε πραγματικά μια νέα ιδέα και να σχεδιάσετε την πορεία της. Το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, ότι προβλήματα υπήρχαν θα γίνουν πιο έντονα, ενώ πράγματα που δε γνωρίζατε θα αρχίσουν να φαίνονται και να αποζητούν την προσοχή σας. Όσο περισσότερο εργαστείτε πάνω σε αυτά, τόσο καλύτερες θα γίνουν οι σχέσεις σας και θα αρχίσετε να νιώθετε πιο άνετα ακόμα και συναισθηματικά.

Το τέλος της χρονιάς σας βρίσκει γεμάτους ενέργεια και ενθουσιασμένους για τα σχέδια που έχετε κατά νου. Θα είστε πιο πρόθυμοι να μοιραστείτε τις ιδέες, τις απόψεις και τα επιχειρήματα σας. Σίγουρα θα είστε πιο ελκυστικοί και ανοιχτοί στο να απολαύσετε οτιδήποτε σας ενθαρρύνει διανοητικά. 


Σχέσεις & Έρωτας

Γίνετε πιο σοβαροί στις προσωπικές σχέσεις και αφήστε την αγάπη να μπει στη ζωή σας. Αφήστε πίσω σας δεσμούς που δεν είναι υγιείς ή χρήσιμοι για την πορεία σας και αποκόψετε για να σωθείτε από αυτούς.
Για κάποιες άλλες σχέσεις θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για το αν πρέπει ή όχι να καταβάλλετε χρόνο και προσπάθεια για τη βελτίωσή τους. 
Από την αρχή της χρονιάς έως τον Φεβρουάριο, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε της οικογενειακές και φιλικές σας σχέσεις, ενώ ταυτόχρονα θα προσπαθείτε να ενισχύσετε τον συναισθηματικό σας τομέα. Προσελκύστε περισσότερο άτομα που διαφέρουν από εσάς ή από τον τύπο που νομίζετε ότι σας ταιριάζει.
Το Φεβρουάριο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα βγουν στην επιφάνεια ερωτικά ζητήματα που δεν είχατε επίγνωση και πρέπει να αντιμετωπίσετε αν θέλετε να έχετε μια υγιή συναισθηματική ζωή. Οι αδέσμευτοι να είστε λιγότερο ανοιχτοί σε τυχαίες γνωριμίες και να δείξετε ενδιαφέρον μόνο για κάτι που μπορεί να είναι σοβαρό. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, θα θελήσετε να ενισχύσετε τους δεσμούς σας και να είστε πιο αφοσιωμένοι απέναντι στο σύντροφό σας. 
Στο δεύτερο μισό του Δεκεμβρίου που ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, ίσως χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους. Πρέπει να είστε πιο εύκολοι ως άνθρωποι, πιο κατανοητοί και να μην απαιτείτε τόση τελειότητα.

Καριέρα, Εργασία & Χρήμα

Δύσκολα θα παίρνετε αποφάσεις που θα σχετίζονται με τα εργασιακά σας θέματα από το Μάρτιο έως τον Απρίλιο, γι’ αυτό προσπαθήστε να παραμείνετε όσο το δυνατόν επαγγελματίες. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες, ταξίδια και συναντήσεις με νέα πρόσωπα. 
Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούλιο, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για να συνεχίσετε τα σχέδιά σας, ενώ οι προσωπικές απολαύσεις θα γίνουν πιο σημαντική. Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας, χωρίς να πέσετε σε υπερβολές. 
Ευνοημένοι θα είστε στην καριέρα και στους στόχους σας από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου. Αισθανθείτε πιο φιλόδοξοι και αποφασισμένοι για να πετύχετε ευκολότερα. Μπορείτε να βρείτε νέους στόχους, να εργαστείτε πάνω σε μακροπρόθεσμα σχέδια και δε θα ήταν κακό να πάρτε συμβουλές από άτομα που εμπιστεύεστε και σέβεστε. Όλα δείχνουν ότι τα βήματά σας θα είναι πετυχημένα, θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο και θα λάβετε αναγνώριση για ότι έχετε κάνει μέχρι στιγμής.
Από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τον Οκτώβριο, επιδιώξτε αυτά που θέλετε, και ξεκινήστε νέα έργα πάντα διατηρώντας το μέτρο, καθώς μέσα σε αυτό το διάστημα θα κινείται ανάδρομα ο Ερμής. Το άγχος σας θα είναι αυξημένο και ίσως απομακρυνθείτε από τους στόχους σας, γι’ αυτό να μάθετε να είστε υπομονετικοί. 
Από το Νοέμβριο έως τα μέσα Δεκεμβρίου, εστιάστε στον οικονομικό σας τομέα. Ίσως αποφασίσετε να αναλάβετε μια επιπλέον δουλειά για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα ή να συλλέξετε πληροφορίες για να προβείτε σε μια σημαντική απόφαση που θα σας αποφέρει περισσότερα έσοδα μακροπρόθεσμα. Εργαστείτε μεθοδικά και όχι παρορμητικά.

Συμβουλή

Επαναλάβετε έργα που έχετε αφήσει ή ξεκινήστε νέα αν δεν υπάρχει εξέλιξη.  Οι τελευταίοι δύο μήνες θα σας εμπνεύσουν για θετικές αλλαγές.  Δώστε την αγάπη και την προσοχή σας για να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή χρονιά.

 


Κύριο στοιχείο μήνα

 

Ιανουάριος: Η βελτίωση της επικοινωνίας σας θα φέρει δημιουργικότητα στην προσωπική ζωή και ευτυχία στην οικογενειακή ζωή. 

Φεβρουάριος: Εστιάστε στις συναισθηματικές σας σχέσεις, βελτιώστε τις δεξιότητές σας και γίνετε πιο παθιασμένοι με τους στόχους σας.

Μάρτιος: Κάντε νέους φίλους, ελάτε πιο κοντά με τους συνεργάτες σας και στηρίξτε όσο μπορείτε οικογενειακά πρόσωπα που έχουν ανάγκη τη βοήθειά σας.

Απρίλιος: Επικεντρωθείτε και πάλι στην προσωπική σας ζωή και ειδικά στο ερωτικό σας κομμάτι. Χρειάζεται να βελτιώσετε την επικοινωνία σας και να την κάνετε πιο σταθερή.

Μάιος: Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχική και σωματική σας υγεία, αλλά και τις ισορροπίες στην καριέρα και την οικογένειά σας όσο αγχωτικό και αν σας φαίνεται.

Ιούνιος: Θα υπάρχουν αλλαγές στη διάθεση σας που επηρεάσουν τις σχέσεις σας και θα επιβραδύνουν την πρόοδο που έχετε σημειώσει. Συνεχίστε να εργάζεστε, γνωρίζοντας ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι καλύτεροι.

Ιούλιος: Σάς επιτρέπει να ανακτήσετε την προσοχή σας στα έργα σας, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Τα επίπεδα ενέργειας σας θα αλλάξουν και θα επηρεαστούν οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας.

Αύγουστος: Ο μήνας φέρνει τύχη στην κοινωνική σας ζωή. Θα είστε πιο γοητευτικοί από το συνηθισμένο και θα βελτιώσετε τις συναισθηματικές σας σχέσεις.

Σεπτέμβριο: Ο ρομαντισμός τραβάει την προσοχή σας και θα αρχίσετε να είστε σαγηνευτικοί και ερωτικοί απέναντι σε όσους σας ενδιαφέρουν.

Οκτώβριος: Αφιερώστε λιγότερο χρόνο στον εαυτό σας και εστιάστε περισσότερο στην εργασία, στην καριέρα σας και την κοινωνική ζωή.

Νοέμβριος:  Ο μήνας θα σας μπερδέψει και δε θα μπορείτε να καταλάβετε αν πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τους φίλους σας ή την καριέρα σας. Επιλέξτε γρήγορα για να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με τις συνέπειες της αναποφασιστικότητας σας.

Δεκέμβριος: Ολοκληρώστε τυχόν έργα που ξεκινήσατε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ακόμα και αν χρειαστεί να απομακρυνθείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να το κάνετε. Μόλις τα καταφέρετε θα έχετε αρκετό χρόνο για να εστιάσετε στην κοινωνική σας ζωή.

 

Άντα Λεούση

Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς

Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)

6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)

Email: aleousi@gmail.com

Site: www.virginialeousi.com