Social Icons

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Οι αναβολές στις αποφάσεις σας, μπορεί να οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Βάλτε στη σχέση σας τη λογική, να λειτουργήσει περισσότερο από το συναίσθημα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ακούστε προσεκτικά τους συνεργάτες σας, για να βγάλετε συμπεράσματα που θα σας δώσουν λύσεις. Διαχωρίστε τα προβλήματα της εργασίας από τα προσωπικά για να μην τα μεταφέρετε από τον έναν τομέα στον άλλον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μάθετε να διαπραγματεύεστε αυτό που έχετε στο μυαλό σας αν δεν μπορείτε να το εκφράσετε. Το έδαφος είναι γόνιμο και αυτή τη φορά δεν απειλήστε τόσο πολύ στις προσπάθειές σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρκετά άτομα από το στενό σας οικογενειακό περιβάλλον, θα σας στηρίξουν υλικά και ηθικά. Λεκτικές συγκρούσεις εγκυμονούν κινδύνους, αν δεν τις αντιμετωπίσετε με διπλωματία και ευγένεια.

 

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε τις ανασφάλειες που σας πιάνουν να επηρεάζουν την κρίση σας. Θα ανταπεξέλθετε με ευκολία στις δυσκολίες από ευθύνες που έχετε αναλάβει σχετικά με οικογενειακές υποχρεώσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να αποδείξετε την αξία των στόχων σας, υποστηρίξτε με όλες σας τις δυνάμεις τις απόψεις σας. Στηρίξτε ηθικά έναν συνεργάτη σας, για να αποδώσει περισσότερο απ’ ότι φαντάζεστε μια συνεργασία σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και περάστε την υπόλοιπη ημέρα με τη συντροφιά των φίλων σας. Μη φερθείτε με επιπολαιότητα στα λεγόμενα ενός δικού σας ανθρώπου, αλλά δεχθείτε τις υποδείξεις του.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ότι έχετε ανάγκη πρώτα. Παρά την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα λόγω της επιφυλακτικότητας των άλλων, μια συμφωνία θα έχει αίσιο τέλος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη ρισκάρετε τη σχέση με έναν καλό σας συνεργάτη, γιατί έχει κουραστεί από τους παράλογους εγωισμούς σας και θα αντιδράσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή σήμερα η ψυχολογική σας κατάσταση προβλέπεται περίεργη, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Μην επενδύσετε σε καινούρια ερωτικά ενδιαφέροντα, πριν τελειώσετε μέσα σας με παλιές αγάπες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χαλαρώστε και μη τα βάζετε με τους άλλους, επειδή υπάρχει κάτι που βασανίζει το μυαλό σας. Μην κλείνετε την πόρτα σε κάθε νέα γνωριμία και περιορίζεστε σε ανθρώπους αποκλειστικά δικούς σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην παρασυρθείτε από ζήλιες τις στιγμής και ξεσπάσετε πάνω στο σύντροφό σας. Πριν σπαταλήσετε τα χρήματά σας, σκεφτείτε τις μέρες που θα έρθουν με ουσιαστικότερες ανάγκες.