Social Icons

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Μη βάζετε στο στόμα του συντρόφου σας λόγια που δεν έχει πει, εξαιτίας του υπέρμετρου συναισθηματισμού σας. Αποδεχθείτε την αλήθεια που σας λέει και μην εξοργίζεστε επειδή δεν είναι αυτή που θα σας άρεσε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες. Μάλλον κάποιες παρατυπίες θα σας δώσουν την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να στηριχθείτε στα λόγια ορισμένων.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε το μέλλον με ελπίδα και χαρά, γιατί η ζωή έχει και την ωραία της πλευρά. Προσπαθήστε να ξεχάσετε και να αποβάλετε από πάνω σας καταστάσεις που σας πόνεσαν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Περάστε τη μέρα όσο πιο όμορφα γίνεται, χωρίς να αποφεύγετε τις αλλαγές που μπορεί να φέρουν κάτι καλό. Φροντίστε να κερδίσετε χρόνο, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε.

 

ΛΕΩΝ: Όσο απόλυτοι και αν είστε στις απόψεις σας, σε κάποια θέματα χρειάζεται και απαιτείται να κάνετε πίσω. Κάντε σαφείς τις θέσεις σας και μην αλλάζετε γνώμη στις προσωπικές σας επιδιώξεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις για τις σκέψεις που κάνετε, χωρίς να επιμένετε και να φανατίζεστε από αυτές. Αφού ξέρετε καλά να διαπραγματεύεστε, κάντε το και στη σχέση σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Η πολιορκία που θα κάνετε στο ταίρι σας για να πάρετε κοινές αποφάσεις, θα είναι πιεστική αλλά απαραίτητη. Μέσα από αντιθέσεις θα κατασταλάξετε σε τρόπους συμπεριφοράς πιο ταιριαστούς με τις ανάγκες σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάνοντας μία επίσκεψη στους φίλους σας θα βοηθηθείτε να χαλαρώσετε. Κάποιες ενστικτώδεις κινήσεις σας θα αποδειχθούν μοιραίες για να βρεθείτε πάνω από τους άλλους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απολαύστε τις στιγμές που περνάτε με το σύντροφό σας και χαλαρώστε μαζί του. Μην επιτρέψετε στην κούραση που νιώθετε εξαιτίας υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει να σας κάνει να μη φερθείτε σωστά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ανακατευτείτε σε διαφωνίες μπροστά σε άτομα που θα σας κριτικάρουν με διάφορους τρόπους. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε τη μέρα με κέφι, ελπίδες και θετικές σκέψεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή σας, οπότε μην το παρακάνετε με την εργασιομανία σας. Βρείτε χρόνο για να τον περάσετε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΙΧΘΥΣ: Δε χρειάζεται να αγανακτήσετε επειδή άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος έχουν από εσάς απαιτήσεις. Διεκδικήστε ότι πιστεύετε ότι σας ανήκει και μην αφήνετε περιθώρια στους άλλους.