Social Icons

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2021 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Το 2021 συνεχίστε να εργάζεστε για το μετασχηματισμό και την εξέλιξη σας και μάθετε να αντιμετωπίζετε σκληρές πραγματικότητες. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χώρο, πάρτε τον έλεγχο των καταστάσεων και βρείτε την προσωπική δύναμη που χρειάζεστε για να βαδίσετε προς την επιτυχία.


Ο Πλούτωνας θα συνεχίσει να κινείται στο ζώδιό σας όλη τη χρονιά και αυτό είναι ευλογία. Οι ευκαιρίες θα έρθουν στο δρόμο σας, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να αποφασίσετε αν θα πάρετε μια ευκαιρία ή όχι. Θα σημειώσετε πρόοδο μόνο εάν δοκιμάσετε νέα πράγματα. Αναζητήστε ευκαιρίες για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και κάντε μακροπρόθεσμα σχέδια για αύξηση των εισοδημάτων σας. Εάν δεν προσπαθήσετε να διορθώσετε λάθη και να κάνετε τα πράγματα με τον σωστό τρόπο η κατάσταση θα επιδεινωθεί. 

Το ξεκίνημα της χρονιάς θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε απέναντι στην οικογένειά σας, αφού θα αισθάνεστε πιο ανακουφισμένοι. Ίσως να μην θέλετε να αντιμετωπίσετε προκλήσεις μέσα στο σπίτι σας, αλλά μπορεί και να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσετε καμία. Διατηρήστε την ηρεμία σας και α αποκτήστε λίγο χώρο συναισθηματικά.

Το Φεβρουάριο ενισχύστε διαίσθηση και λογική και αφήστε τη δημιουργικότητά σας να γίνει πιο καλλιτεχνική και εκφραστική. Χρησιμοποιήστε τα ταλέντα σας για να εντυπωσιάσετε σε συνδυασμό πάντα με τη λογική, για να μην εξαπατηθείτε από άτομα που θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν με όμορφες λέξεις.

Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούλιο, κάντε νέα σχέδια και ενδιαφερθείτε να μάθετε καινούρια πράγματα. Φροντίστε να είστε ανοιχτοί, ελκυστικοί και κοινωνικοί. Οι προοπτικές θα είναι αρκετά θετικές για να κοιτάξετε προς το μέλλον με μεγαλύτερα όνειρα.

Στο τέλος του Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, η διάθεσή σας θα πέσει και δε θα θέλετε να ασχοληθείτε με τίποτα. Δεν είναι κακό να κάνετε ένα διάλειμμα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να φτάσετε στο άλλο άκρο και να τεμπελιάζετε. Μείνετε συντονισμένοι με ότι συμβαίνει γύρω σας, αφήστε κατά μέρους τα πείσματα και ασχοληθείτε με οικεία πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Επίσης ασκήστε υπομονή όταν ασχολείστε με άλλους. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να επανασυνδεθείτε με άτομα από το παρελθόν που θέλετε να δείτε ξανά.

Σχέσεις & Έρωτας

Από την αρχή του χρόνου έως τον Φεβρουάριο, θα έχετε αυξημένη ενέργεια και θα θελήσετε να μοιραστείτε όσα νιώθετε, οπότε θα είστε πιο ρομαντικοί και γενναιόδωροι. Μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε αλλαγές στις ερωτικές σας σχέσεις και να βρείτε νέους τρόπους σύνδεσης και έκφρασης της αγάπης που αισθάνεστε με τους αγαπημένους σας. Οι αδέσμευτοι προσελκύσετε διαφορετικούς τύπους από το συνηθισμένο, ενώ οι δεσμευμένοι ίσως θελήσετε να πειραματιστείτε για να δώσετε άλλη διάσταση στη σχέση σας. 
Από τα μέσα Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου, πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί απέναντι στις σχέσεις σας και να αφιερωθείτε στους ανθρώπους της ζωής σας. Οι ελεύθεροι δείξτε ενδιαφέρον μόνο σε όσους θεωρείτε σοβαρούς για δέσμευση. Όσοι είστε σε σχέση, βελτιώστε τη σύνδεση με τον σύντροφό σας.
Από τα μέσα Ιουνίου έως τον Ιούλιο, θα είστε πιο παθιασμένοι και θα θέλετε να επενδύσετε στις σχέσεις σας. Κατανοήστε καλύτερα τους ανθρώπους που αγαπάτε και θα νιώσετε ότι οι δεσμοί μεταξύ σας είναι άθραυστοι. 
Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου, αυξάνει περισσότερο την ευαίσθητη πλευρά σας και θα θέλετε να συνδεθείτε με άτομα που εξιτάρουν και τον πνευματικό σας κόσμο. 

Καριέρα, Εργασία & Χρήμα

Το 2021 θα είναι μια μεγάλη χρονιά για την επαγγελματική σας ζωή Οι τρεις οπισθοδρομήσεις του Ερμή, θα επηρεάσουν όλες τις εργασιακές σας δραστηριότητες. Στην πρώτη του οπισθοδρόμηση το Φεβρουάριο θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε οικονομικά ζητήματα και να προσπαθήσετε να λάβετε καλύτερες αποφάσεις. Για να μην αισθάνεστε ανασφαλείς, πρέπει να κάνετε έρευνα και να εργαστείτε εντατικά πάνω στα σχέδιά σας. 
Από το Μάρτιο έως τα μέσα Απριλίου, θα είναι αυξημένη η παραγωγικότητα και η αποδοτικότητά σας. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ρυθμίσετε εκκρεμότητες, να ολοκληρώσετε σχέδια που έμειναν στη μέση και γενικά να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα.
Τον Ιούνιο που ο Ερμής θα βρίσκεται για δεύτερη φορά σε ανάδρομη πορεία, θα πρέπει να παλέψετε με προθεσμίες που έχετε θέσει και ταυτόχρονα να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και να ξεκουραστείτε. Καθώς αυτό το μήνα πραγματοποιείται και μια ηλιακή έκλειψη, ίσως θελήσετε να επωφεληθείτε από μια δεύτερη ευκαιρία εργασίας. 
Από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τον Οκτώβριο που συμπίπτει και με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή, θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε ζητήματα που προκύπτουν και ίσως θελήσετε να επαναφέρετε παλιούς στόχους. Σίγουρα θα αισθανθείτε πιο φιλόδοξοι, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δε βιαζόσαστε να πάρετε οριστικές αποφάσεις.
Στην τρίτη και τελευταία του οπισθοδρόμηση για το 2021 τον Οκτώβριο ο Ερμής, θα σας κάνει να αισθανθείτε συγκλονισμένοι από έναν στόχο, να βιώσετε αρκετές καθυστερήσεις και θα χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα. Ίσως χρειαστεί να επανεκτιμήσετε τα σχέδιά σας και να συλλέξετε περισσότερες πληροφορίες.

Συμβουλή

Το 2021 είναι πιθανό να έχετε περισσότερη καλή τύχη. Χρησιμοποιήστε τη χρονιά για να εστιάσετε στα οικονομικά και στην οικογένειά σας και να ανοίξετε νέους δρόμους για το μέλλον σας. 


Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Η χρονιά ξεκινάει με τύχη στα οικονομικά και στην κοινωνική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε το μήνα στο έπακρο.

Φεβρουάριος: Δίνει έμφαση στον οικονομικό σας τομέα και στην ερωτική σας ζωή. Περάστε χρόνο με φίλους, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα.

Μάρτιος: Το πλανητικό σκηνικό θα σας προκαλέσει ανησυχίες σε γενικό επίπεδο και το καλύτερο θα είναι για τα προβλήματά σας να εμπιστευτείτε την οικογένειά σας και να μειώσετε το άγχος σας.

Απρίλιος: Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και στα άτομα που αγαπάτε. Βγείτε από το σπίτι, διασκεδάστε ή ασχοληθείτε με το σύντροφό σας.

Μάιος: Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι ρομαντικές σας σχέσεις. Πιθανότατα θα αισθανθείτε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά και θα χρειαστεί να εμπιστευθείτε άτομα που σας έχουν αποδείξει ότι είναι δίπλα σας.

Ιούνιος: Όλα θα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αυτό θα προκαλέσει σύγχυση και θα αποσπάται η προσοχή σας. Φροντίστε να ακούσετε προσεκτικά τη διαίσθησή σας και θα βρείτε λύσεις.

Ιούλιος: Ο μήνας σας ενθαρρύνει να σταματήσετε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους, γιατί ρίχνετε την ψυχολογία σας. Δώστε βαρύτητα στα οικονομικά και τις οικογενειακές σας σχέσεις.

Αύγουστος: Η επιτυχία στην καριέρα σας είναι γεγονός, οπότε εύκολα θα διαχειριστείτε τόσο το άγχος, όσο και τα εμπόδια που θα προκύψουν.

Σεπτέμβριος: Δώστε σημασία και προτεραιότητα στις φιλίες σας. Μοιραστείτε συναισθήματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην είστε τόσο μυστικοπαθείς.

Οκτώβριος: Τα συναισθήματά σας θα είναι ακόμη πιο έντονα από ότι τους προηγούμενους μήνες. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν και ακούστε τη διαίσθησή σας πριν λάβετε σημαντικές αποφάσεις. 

Νοέμβριος: Είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με εντελώς νέες καταστάσεις, αλλά να θυμάστε πως το πλανητικό σκηνικό θα είναι εκεί για να σας καθοδηγήσει ανά πάσα στιγμή.

Δεκέμβριος: Ο τελευταίος μήνας του χρόνου θα σας κρατήσει απασχολημένους με τον εργασιακό  και οικογενειακό σας τομέα που θα έχετε επιτυχία και στα δύο.

 Άντα Λεούση

Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς

Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)

6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)

Email: aleousi@gmail.com

Site: www.virginialeousi.com