Social Icons

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε λίγο και τους άλλους να ασχοληθούν με τα προβλήματά τους, καθώς οι ενοχλήσεις που έχετε οφείλονται στο άγχος που αφήνετε να σας κυριαρχεί. Πολεμήστε το με το καλύτερό σας όπλο που είναι το χαμόγελο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αρκετές συναλλαγές θα έχει η μέρα και θα πρέπει να προσέξετε τις άσκοπες σπατάλες για να μην ξεπεράσετε τον μηνιαίο σας προϋπολογισμό και χρειαστεί να δανειστείτε από κάπου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θέλετε να εξουσιάζετε όσο περισσότερο γίνεται εσείς οι ίδιοι τη ζωή σας και αυτή σας η επιθυμία θεριεύει καθημερινά και σας οδηγεί σε νέες αναζητήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά έντονη και απαιτείται από μέρους σας πολύ προσεκτικοί χειρισμοί, αν θέλετε να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους.

 

ΛΕΩΝ: Μπορεί η τύχη να μη σας εγκαταλείπει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να την προκαλείτε ασταμάτητα. Αφήστε κατά μέρους κάθε είδους εγωιστική ή καταπιεστική συμπεριφορά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η κοινή κλωστή που ενώνει τη ζωή σας με το σύντροφό σας θα γίνει πιο ανθεκτική, εφόσον η σχέση σας έχει τα προσόντα για να κρατηθεί και να εξελιχθεί.

 

ΖΥΓΟΣ: Ο διάλογος σίγουρα θα είναι ο πιο γόνιμος τρόπος, γιατί αν ανακαλύψετε πως οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο τον εαυτό σας. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διάθεσή σας θα βελτιωθεί κατά πολύ από τα μισά του μήνα και μετά και αυτό θα προσθέσει αναμφίβολα περισσότερους πόντους στη γοητεία σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν μέχρι τώρα είχατε την υποψία ότι η ζωή σας συχνά ερήμην σας καταναλωνόταν προσπαθώντας να μην πληγώσετε τους άλλους, σήμερα θα είναι πέρα για πέρα αποκαλυπτική.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όσο και να προσπαθήσετε δεν μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο, οπότε φροντίστε να μην φορτώνεστε συνέχεια με υποχρεώσεις ή ευθύνες που στο κάτω-κάτω δεν είναι δικές σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενθαρρύνετε το σύντροφό σας να βάλει πρόγραμμα για να μη βρίσκει δυσκολίες και εμπόδια. Δείξτε προσοχή στους χειρισμούς σας, καθώς η μαχητικότητά σας είναι έντονη.

 

ΙΧΘΥΣ: Βγάλτε από το αδιέξοδο καταστάσεις που σας έχουν κουράσει, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες. Η συμπαράσταση των φίλων σας θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε σε πολλά πράγματα.