Social Icons

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Κυριακή 18 έως 24/10/20

ΚΡΙΟΣ: Δείτε τις ουσιαστικότερες προδιαγραφές που έχετε σαν άνθρωπος και θα καταλάβετε καλύτερα αυτό που είναι καλό για την υγεία σας, ενώ παράλληλα θα ασχοληθείτε και με την ομορφιά σας. Γιατί από τη μία το άγχος σας για επιτυχία, από την άλλη οι ψυχολογικές μεταπτώσεις που υποβάλετε τον εαυτό σας, έχετε χωρίς να το καταλαβαίνετε στα όρια των αντοχών σας. Οι σχέσεις σας που υστερούν σε κατανόηση και σεβασμό, μάλλον θα κοπούν οριστικά και αμετάκλητα. Βέβαια, οι απαιτήσεις του περιβάλλοντός σας, σας έχουν αποδιοργανώσει, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε τι θέλετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συγκυρίες θα ενεργήσουν βοηθητικά και αν βάλετε ρεαλιστικούς και λογικούς στόχους, θα μπορέσετε να τους επιτύχετε. Για όσο θα διαρκέσει η βδομάδα θα σας δίνεται συνέχεια η ευκαιρία να εγκαταλείψετε το πρόσφατο παρελθόν σας που σας ταλαιπώρησε αρκετά και ποικιλοτρόπως και να βάλετε πλώρη για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Επίσης, η τύχη θα σας βοηθήσει να κλείσετε οριστικά οικονομικές εκκρεμότητες, αρκεί να τη βοηθήσετε και εσείς κάνοντας προηγουμένως κάποιες μικρές θυσίες. Την ενεργητικότητα που θα έχετε διοχετεύστε την σε κάτι που πραγματικά θα σας εκφράζει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε άλλη τροχιά μπαίνει η ερωτική σας ζωή καθώς πλέον έπαψαν να σας γεμίζουν και να σας ικανοποιούν οι επιφανειακές σχέσεις και οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές πιθανότητες να δημιουργήσετε μια υπέροχη σχέση. Εκκρεμότητες και κεφάλαια της ζωής σας πρέπει να κλείσουν με το τέλος του χρόνου. Η αντίληψη που έχετε θα σας βοηθήσει στην ανακάλυψη της αλήθειας και θα απελευθερώσει το πνεύμα σας. Στα οικογενειακά σας θέματα προσπαθήστε να μη συμπεριφέρεστε σαν παιδί, ώστε ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και να μην υπάρχουν θύτες και θύματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τοποθετήστε τις σχέσεις σας πάνω σε μια νέα βάση, όπου ο καθένας θα έχει διακριτό ρόλο για να ενισχυθούν και να είναι καλύτερες. Φροντίστε να μην είστε περισσότερο περίεργοι, γριφώδεις και επαναστατικοί απ’ όσο πρέπει, γιατί αυτά τα προσόντα όταν εκδηλώνονται ανεξέλεγκτα δημιουργούν προβλήματα. Βέβαια, το πλανητικό σκηνικό σας προστατεύει ενισχύοντας το ορθολογικό σας πνεύμα, κάτι που δείχνει ότι θα βλέπετε τις σχέσεις σας μέσα από μια άλλη οπτική γωνία. Θα μπορείτε με μεγάλη ευκολία να διεισδύετε στην ψυχή του καθενός και να τους κατανοείτε.

 

ΛΕΩΝ: Η βδομάδα συντελεί στη γενική αποκατάσταση των υποθέσεών σας για να μπορέσετε να χτίσετε ένα καλύτερο μέλλον. Δραστηριοποιηθείτε για να έχετε θετικά αποτελέσματα στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα κοινωνικά ζητήματα. Η ηθική σας θα σας επιβάλλει να κατακτήσετε την ευτυχία δυναμικά μεν, αξιοκρατικά δε. Μην υιοθετήσετε το σνομπ ύφος αφού έτσι κι αλλιώς δε σας ταιριάζει και μην επιχειρήσετε να κολλήσετε ετικέτες στους άλλους. Γνωρίζετε πως θα περάσετε καλά ενώνοντας τις τρέλες σας με τα άτομα που συναναστρέφεστε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ρυθμίστε τις όποιες εκκρεμότητές σας, για να γεφυρώσετε διαφορές που έχουν προκύψει με τους συνεργάτες σας εξαιτίας αυτών. Με λίγη θέληση θα βρείτε τις λύσεις για να ξεφύγετε από καταπιεστικές καταστάσεις. Θα γίνουν οι κινήσεις σας πιο δυναμικές και ταυτόχρονα θα αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με μεγαλύτερη ευαισθησία. Οι περισσότερες σκέψεις σας θα στρέφονται γύρω από τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας ζητήματα και αυτό θα επηρεάζει κατά πολύ την προσωπική σας ζωή. Τα σχέδια και τις αποφάσεις που θα θέσετε σε εφαρμογή θα έχουν μεγάλη επιτυχία.

 

ΖΥΓΟΣ: Προσδιορίστε τις φιλοδοξίες σας και κατασταλάξτε σε αυτό που θέλετε να πετύχετε για να προωθήσετε τη ζωή σας. Για να επιτευχθούν οι στόχοι σας η βασική προϋπόθεση είναι να κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα σε καταστάσεις και ανθρώπους και να πείτε ναι μόνο σε όσα ανταποκρίνονται στις βαθύτερες επιθυμίες σας. Επανεξετάστε καταστάσεις, αλλάξτε τη σειρά των προτεραιοτήτων σας και προωθήστε κοινούς εποικοδομητικούς στόχους, ακόμα και αν κάποιες στιγμές προβληματιστείτε έντονα με τις εξελίξεις του επαγγελματικού σας τομέα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτή η εβδομάδα είναι το καλύτερο χρονικό πλαίσιο για να δράσετε και να κάνετε τη γνωστή την επιθυμία σας για μια υγιή σχέση. Εξάλλου, όπως φαίνεται η διάθεσή σας βελτιώνεται και τα βλέπετε όλα αισιόδοξα. Θα έχετε σαφώς μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, γι’ αυτό φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε με τα άτομα που θα τραβήξουν την προσοχή σας. Το τι θα πείτε και τον τρόπο που θα το εκφράσετε θα παίξει σημαντικότερο ρόλο από αυτόν που νομίζετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το απαραίτητο συστατικό της ευτυχίας είναι η καλή διάθεση και αφού θα την έχετε βγείτε έξω και αφεθείτε στα ερωτικά βλέμματα που θα φθονούν, γιατί κάποιο θα πέσει στην αντίληψή σας και θα σας κάνει κλικ. Να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις για να μη χάσετε καμία ευκαιρία. Οι δεσμευμένοι θα ανακαλύψετε ποια είναι τα «θέλω» του συντρόφου σας και η επίγνωση αυτή από τη μία θα σας ευχαριστήσει, αλλά από την άλλη θα σας δημιουργήσει και κάποιους προβληματισμούς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το τι θα αποφασίσετε να κάνετε εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς τους ίδιους, αλλά το σίγουρο είναι πως πρέπει να είστε ειλικρινείς με το ταίρι σας και με τον εαυτό σας. Εάν πια δε νιώθετε το ίδιο πάθος και δυνατά συναισθήματα για το πρόσωπό του, μη μένετε από συνήθεια σε αυτή τη σχέση γιατί εκτός του ότι δεν αντέχεται θα το καταλάβει και αν δεν κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση θα την κάνει ο σύντροφός σας και αυτό θα σας πειράξει περισσότερο απ’ ότι φαντάζεστε. Εάν εξακολουθείτε να νιώθετε όπως την πρώτη μέρα που γνωριστήκατε, ασχοληθείτε περισσότερο μαζί του και δώστε του ότι του στερήσατε τους προηγούμενους μήνες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οικονομικά θα έχετε λιγότερα σκαμπανεβάσματα και επειδή υπάρχουν αρκετές δυνατότητες ανάπτυξης, εκμεταλλευτείτε τις προσωπικές σας μετοχές τώρα που είναι ανεβασμένες. Με ειλικρινή στάση και λέγοντας την αληθινή κατάσταση, θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες σα να μην υπήρχαν ποτέ. Έχει σημασία να σέβεστε τις ευαισθησίες και τις νοοτροπίες των άλλων και να μην τους «ξεγυμνώνετε» ψυχολογικά. Η ουσιαστική προσέγγιση θα βάλει τις επαγγελματικές σας σχέσεις σε μια άλλη βάση, πιο ειλικρινή και πιο σταθερή. Οι σωστές εξηγήσεις και η προθυμία σας θα κάνει τις συνεργασίες σας πιο εποικοδομητικές.

 

ΙΧΘΥΣ: Οι δεσμευμένοι υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθετε σε κόντρα με το σύντροφό σας, αφού με τις πράξεις σας εισπράττει και αισθάνεται ότι αδιαφορείτε για τα προβλήματά του και κοιτάζετε εγωιστικά μόνο τα δικά σας ή ότι τον θεωρείτε ανίκανο να σας βοηθήσει σε αυτά που χρειάζεστε. Αν θέλετε να αποφύγετε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις μαζί του, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να μιλήσετε μαζί του και να του εξηγήσετε ότι βρίσκεστε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής σας και δε δύναστε να του αφιερώσετε αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον και το χρόνο που χρειάζεται.