Social Icons

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΤΟΞΟΤΗΣ 2021 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Το 2021 προβλέπει να έχετε μια ήρεμη και ευημερούσα χρονιά. Συνήθως, κάνετε ακραία και τρελά πράγματα, αλλά φέτος  θα είναι πολύ πιο ήρεμα χωρίς να σημαίνει ότι η χρονιά θα είναι βαρετή. Η κοινωνική σας ζωή θα βρίσκεται στα καλύτερά της, ενώ αν το θελήσετε δε θα λείψουν και τα ταξίδια.


Ο ανάδρομος Ερμής το Φεβρουάριο, θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερο παρεξηγημένοι, απογοητευμένοι και αδύναμους να εστιάσετε εκεί που πρέπει. Ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να σκεφτείτε σχέδια και να επαναφέρετε  παλιές ιδέες. Είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνετε αναθεώρηση και να επεξεργαστείτε τους στόχους σας. Οι διαφορετικοί τρόποι επικοινωνίας θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε πιο αποδοτικά.

Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούλιο, επικεντρωθείτε σε αλλαγές ή βελτιώσεις του προσωπικού σας χώρου, που θα ευχαριστήσουν τόσο εσάς όσο και τους δικούς σας ανθρώπους. Αισθανθείτε πιο δεμένοι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και απολαύστε το χρόνο που έχετε μαζί τους, παρέχοντάς τους υποστήριξη. Μοιραστείτε γνώσεις, μάθετε νέα πράγματα, επεξεργαστείτε πρακτικά σχέδια και να κάντε τις ιδέες σας πραγματικότητα. Εστιάστε στην προσπάθεια βελτίωσης των ικανοτήτων και της ενέργειάς σας για να σημειώσετε πρόοδο.

Η σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου σας φέρνει αντιμέτωπους με τα συναισθήματά σας, αλλά και τις αποτυχίες σας. Δείτε τι μπορείτε να αποκομίσετε, σημειώστε σημαντική πρόοδο με πράγματα που έχετε κάνει σωστά και αντιμετωπίστε ότι κάνατε λάθος. Φροντίστε τον εαυτό σας συναισθηματικά και δώστε του την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Η ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου και ο Άρης που μπαίνει στο ζώδιό στα μέσα του μήνα, σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Φροντίστε να είστε εργατικοί και να μην τεμπελιάσετε, καθώς το τελευταίο δεκαήμερο θα κινείται η Αφροδίτη ανάδρομα και θα σας ωθεί να είστε οκνηροί.

Σχέσεις & Έρωτας

Ισχυροποιήστε τους δεσμούς με τα οικογενειακά σας πρόσωπα για να έχετε περισσότερη υποστήριξη όταν τη χρειάζεστε. Η ισχυρή διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις ή θέματα χρόνων που σας ταλαιπωρούν.
Από τον Μάρτιο έως τα μέσα Απριλίου, οι δεσμευμένοι θα θελήσετε να προχωρήσετε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει σε άλλο επίπεδο και να δείτε πιο σοβαρά τη σχέση σας. Ίσως θελήσετε να εξαλείψετε τα κακά στοιχεία που υπάρχουν και να καθορίσετε ποια είναι τα καλά που πρέπει να κρατήσετε. Οι αδέσμευτοι δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στην εύρεση κάποιου προσώπου ανοιχτού στη δέσμευση και που θα δείχνει σεβασμό.
Από τα μέσα Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου, θα αυξηθεί η ένταση και το πάθος στις σχέσεις σας. Θα θέλετε να κατανοήσετε καλύτερα αυτούς που είστε πιο κοντά και να δημιουργήσετε ισχυρότερους συναισθηματικούς, πνευματικούς και φυσικούς δεσμούς.
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή τον Ιούνιο μαζί με την ηλιακή έκλειψη που συμβαίνει, ζητάει να εργαστείτε πάνω στις σχέσεις σας και να τις βελτιώσετε με όποιο τρόπο μπορείτε. Ίσως αποφασίσετε να ακολουθήσετε μια διαφορετική προσέγγιση προς τους άλλους ή και να δείτε επιστροφές ανθρώπων από το παρελθόν. 

Καριέρα, Εργασία & Χρήμα

Θα θέλετε να κάνετε αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον και να ασχοληθείτε με κάτι εντελώς διαφορετικό. Βρείτε νέους τρόπους να γίνετε πιο παραγωγικοί, με έργα που θα σας επιτρέπουν να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που αγαπάτε ή θα σας φέρουν απροσδόκητες ευκαιρίες. Μάθετε να λειτουργείτε πιο ανεξάρτητα στον επαγγελματικό σας χώρο για να σας προσέξουν. 

Από την αρχή του χρόνου έως τον Φεβρουάριο, θα έχετε άπλετη ενέργεια για να οργανωθείτε και να συγκεντρωθείτε στα σχέδια και στους στόχους σας. Προχωρήστε βήμα- βήμα και απολαύσετε την παραγωγικότητά σας. 

Από τον Αύγουστο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, θα αισθανθείτε πιο φιλόδοξοι και αποφασισμένοι να πετύχετε. Ορίστε νέους στόχους, εργαστείτε σε μακροπρόθεσμα σχέδια και σκεφτείτε περισσότερο την κατεύθυνση που θα ακολουθήσετε. Βάλτε τα δυνατά σας για να σημειώσετε πρόοδο και να πάτε πιο ψηλά.

Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου, σας φέρνει κατά πρόσωπο με προβλήματα εργασίας, αλλά ταυτόχρονα σας δίνει την ευκαιρία να σημειώσετε πρόοδο ή να τα ολοκληρώσετε. Αλλάξτε τρόπο προσέγγισης των οικονομικών σας θεμάτων. Διαχειριστείτε τα χρήματά σας, ανάλογα με την αξία που τους δίνετε στη ζωή σας.

Το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, τυχόν οικονομικά ζητήματα θα μεγεθυνθούν και θα πρέπει να τα ρυθμίσετε πριν αρχίσει να σας δυσκολεύει ο χειρισμός τους.

Συμβουλή

Το 2021 φέρνει τύχη στα οικονομικά, την καριέρα και την κοινωνική σας ζωή. Ωστόσο, πρέπει να εργαστείτε σκληρά και να κάνετε εσείς τα βήματα για να φτάσετε στην επιτυχία.


Κύριο στοιχείο μήνα

 

Ιανουάριος: Η χρονιά ξεκινάει με τύχη τόσο στην κοινωνική ζωή όσο και στα οικονομικά σας. Επικεντρωθείτε στην εργασία σας και προσθέστε επιπλέον ενέργεια στην ερωτική σας ζωή.

Φεβρουάριος:  Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί για ταξίδια. Οικογενειακά προβλήματα που υπάρχουν, μπορούν να επιλυθούν μόνο με σωστή επικοινωνία.

Μάρτιος: Εστιάστε στις σχέσεις σας και κυρίως ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τους έχετε παραμελήσει αρκετά και δε αργήσουν να σας κάνουν τα παράπονά τους.

Απρίλιος: Με τη συναισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει περισσότερο ο μήνας. Οι αδέσμευτοι θα συναντήσετε κάποιον που θα αποκτήσετε στενή σχέση και οι δεσμευμένοι θα δείτε το πάθος στη σχέση σας να μεγαλώνει.

 

Μάιος: Ήλιος και Ουρανός που θα βρεθούν στον Ταύρο, θα σας προσφέρουν σταθερότητα στον εργασιακό και συναισθηματικό σας τομέα. Το τελευταίο δεκαήμερο που ο Ήλιος μετακινείται στους Διδύμους, θα αυξηθούν οι ευαισθησίες σας.

Ιούνιος: Είναι ο ιδανικός μήνας για να προγραμματίσετε εξόδους ή ταξίδια. Βρείτε τρόπους να καλυτερέψετε τη διάθεσή σας και να βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή.

Ιούλιος: Ασχοληθείτε εντατικά με την ψυχική και σωματική σας υγεία. Είναι ένας παραγωγικός μήνας για μελέτες ενδοσκοπήσεις.

Αύγουστος: Φροντίστε να περάσετε περισσότερο χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και να χαλαρώσετε πριν ενταθούν και πάλι οι ρυθμοί. Σας.

Σεπτέμβριος: Έρχονται στο προσκήνιο οικογενειακά προβλήματα. Προσπαθήστε να τα επιλύσετε όσο μπορείτε γρηγορότερα για να ασχοληθείτε και με τους άλλους τομείς της ζωής σας.

Οκτώβριος: Το πρώτο μισό του μήνα οι μέρες θα κυλούν πιο χαλαρά, αλλά το δεύτερο μισό θα πρέπει να εστιάσετε στον επαγγελματικό σας τομέα και σε σχέδια που θα βοηθήσουν την καριέρα σας.

Νοέμβριος: Εργαστείτε με συνέπεια και σωστή οργάνωση αν θέλετε να είστε αποδοτικοί και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Μην αφήνετε τίποτα στη μέση ή στα χέρια άλλων.

Δεκέμβριος: Η χρονιά κλείνει και μαζί με αυτήν πρέπει να κλείσετε θέματα του επαγγελματικού τομέα που έχουν ήδη αρχίσει να βαραίνουν, για να περάσετε τις γιορτές ξεκούραστα και παρέα με αγαπημένα πρόσωπα.

  

Άντα Λεούση

Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς

Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)

6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)

Email: aleousi@gmail.com

Site: www.virginialeousi.com