Social Icons

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε κουραστικούς ανθρώπους ή επιλογές που δε σας ικανοποιούν και αυξήστε την αισθηματική σας τύχη και όχι μόνο. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που θα παίξουν  σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην προεξοφλείτε τα λόγια τους συντρόφου σας, αφού πολύ συχνά συμβαίνει να μη συμπίπτουν με αυτά που εννοεί. Ομολογήστε τις δικές σας αδυναμίες, ώστε με τη σειρά του να παραδεχθεί τις δικές του.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν δε θέλετε να είστε απλοί θεατές, προσαρμοστείτε στις νέες εξελίξεις. Από το να σπάτε τα νεύρα σας με καθημερινά προβλήματα, προτιμήστε να εκτονωθείτε ερωτικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε τα προτερήματά σας στους άλλους από το να περιμένετε να τα ανακαλύψουν. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξιδάκι αναψυχής.

 

ΛΕΩΝ: Επειδή καμιά φορά ότι σας τάζουν είναι ουτοπίες, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις βασιζόμενοι εκεί. Φροντίστε να ξεκουραστείτε, γιατί φαίνεται πως από αύριο θα σας περιμένει αρκετή δουλειά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επιφυλακτικότητα των άλλων μπορεί να εξαφανιστεί ακόμα και με ένα σας χαμόγελο. Σε μια συζήτηση που δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη, αφήστε τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα.

 

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε σε μία τάξη υποθέσεις και εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει. Μεταδώστε τον ενθουσιασμό σας στους φίλους σας και παράλληλα πείτε μια καλή κουβέντα στο σύντροφό σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μόνο με τη βοήθεια της λογικής θα μπορέσετε να βοηθήσετε ένα φίλος σας που έχει πρόβλημα. Προχωρήστε στη δρομολόγηση των επαγγελματικών σας στόχων, μόνο αν το επιτρέπουν οι συνθήκες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντιδράστε έγκαιρα και σωστά την κατάλληλη στιγμή για να μη βγει το παρελθόν μπροστά σας. Εάν επιμένετε να είστε κτητικοί, να θυμάστε πως θα αντιμετωπίσετε την ίδια μεταχείριση αργότερα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διάθεσή σας φτιάχνει αισθητά και θα βρείτε λύσεις εκεί που αδυνατούσατε τον προηγούμενο καιρό. Πλέον θα ξέρετε τι να κάνετε και πότε να λειτουργήσετε για να έχετε τα σωστά αποτελέσματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα εφοδιαστείτε με ιδέες και θα έχετε την απαραίτητη επιχειρηματολογία για να μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα στην εργασία σας ή στις συναλλαγές.

 

ΙΧΘΥΣ: Εάν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ενώ μια προσεκτική επιλογή μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα μιας σοβαρής σχέσης. Οι δεσμευμένοι κάντε κάτι για να ανανεώσετε τη σχέση σας και να την ομορφύνετε.