Social Icons

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Λύστε τις οποιεσδήποτε εκκρεμότητες έχετε ακόμα και νομικές, για να μη βρεθείτε εγκλωβισμένοι. Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας κάνει δύστροπους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αυξημένες υποχρεώσεις δε θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με αυτά που αγαπάτε. Θα γίνει έντονη η καθημερινότητά σας αλλά θα φέρει σημαντικές αλλαγές και ευκαιρίες που αν αξιοποιήσετε, θα κερδίσετε πολλά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν θέλετε να ελπίζετε σε κάτι καλύτερο, δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό. Συνδυάστε κάποιο ταξίδι σας με τα επαγγελματικά σας θέματα και θα είστε διπλά κερδισμένοι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας που τον τελευταίο καιρό έχετε παραμελήσει. Στην προσωπική σας ζωή υπάρχει το ενδεχόμενο θα υποστείτε κάποιες απογοητεύσεις που θα καταβάλουν την ψυχολογία σας.

 

ΛΕΩΝ: Η στασιμότητα θα σας κουράσει ενώ η τόλμη και η ταχύτητα θα είναι τα όπλα σας για να καταφέρετε πολλά ταυτόχρονα. Η αδρεναλίνη σας θα σας κάνει ανυπόμονους, μαχητικούς και εκρηκτικούς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα εκφραστείτε ή θα ζητήσετε κάποια πράγματα, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν από παρανοήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια λάθη του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε ένα έντονο παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από την πλάτη σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δε θα ήταν κακό να φροντίσετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας που τον έχετε παραμελήσει, ώστε να μην έχετε αργότερα μικροπροβλήματα υγείας που θα σας απασχολήσουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αναστάτωση που θα υπάρχει στον επαγγελματικό σας τομέα, δε θα κοπάσει τόσο εύκολα, αλλά αντίθετα θα υπάρξουν και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε πρώτα με αυτά που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον περισσότερο και ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας και μετά με όλα τα άλλα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε μια ενδοσκόπηση που θα σας βοηθήσει περισσότερο απ’ ότι φαντάζεστε, αφού θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από άτομα που σας πνίγουν.

 

ΙΧΘΥΣ: Πείτε ναι σε αυτούς που είναι πάντα δίπλα σας και σας στηρίζουν ακόμα και στα πιο δύσκολα και όχι σε όσους βρίσκονται κοντά σας μόνο όταν πρόκειται να αποκομίσουν κάτι από εσάς.