Social Icons

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Λίγο ρομαντισμός δε βλάπτει, γι’ αυτό μη μένετε μόνο σε πρακτικά ζητήματα. Δε χρειάζεται να αγανακτείτε συνέχεια για τις απαιτήσεις των ανώτερων σας, αφού αυτή είναι η δουλειά τους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εκτιμήστε τα προτερήματα των δικών σας ανθρώπων και μη βλέπετε μόνο τα ελαττώματά τους. Μην απομονώνεστε και κλείνεστε στο καβούκι σας, γιατί έτσι θα μείνετε για καιρό μόνοι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θέστε άμεσα ένα θέμα που σας απασχολεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Δε χρειάζεται να ανακατέψετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τις προσωπικές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως αυτό που θα σας ξεκουράσει σήμερα είναι μια επίσκεψη σε ένα καλό σας φίλο. Περάστε τη σημερινή μέρα με ένα καλό σας φίλο για να διασκεδάσετε ή με το σύντροφό σας για να χαλαρώσετε.

 

ΛΕΩΝ: Στα μεγάλα λόγια που ακούτε φανείτε επιφυλακτικοί, αντί να ενθουσιάζεστε υπέρ του δέον. Σε προσωπικά θέματα που ακόμα σας πονάνε, το καλύτερο θα ήταν να το παίζετε αδιάφοροι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζήστε την κάθε μέρα που έρχεται και μη μένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Βάλτε τη λογική και την ευαισθησία σας να συνεργαστούν για να λύσετε κάποιο πρόβλημα.

 

ΖΥΓΟΣ: Δε χρειάζεται να είστε υπερπροστατευτικοί με όσους βρίσκονται γύρω σας. Αλλάξτε εμφάνιση για να νιώσετε καλύτερα ή κάντε ένα ταξιδάκι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να λύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν, βρείτε εναλλακτικές λύσεις. Βελτιώστε τη μειωμένη ενέργεια και ζωτικότητά σας, με αυτοσυγκέντρωση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρετε με ακατάλληλα άτομα. Δεν αποκλείεται σήμερα η αλαζονεία των άλλων να σας φέρει εκτός εαυτού.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα και αν δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε το κλίμα έχει βελτιωθεί αρκετά, οπότε μπορείτε να ανανεώσετε μια σχέση που έχει ξεθωριάσει ή να αρχίσετε κάτι καινούριο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενδέχεται να σκοντάψετε σε κάποιο απρόβλεπτο οικονομικό πρόβλημα και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ανταπεξέλθετε σε έμμεσες ζημιές που θα απαιτήσουν επιπλέον έξοδα.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε την τύχη που σας χτυπά την πόρτα μετά από πολύ καιρό, να σας οδηγήσει σε αλόγιστα έξοδα ή συμφωνίες ελλιπείς, που θα έχουν αντίκτυπο στα μελλοντικά σας σχέδια.