Social Icons

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

ΠΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2020

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Νοέμβριος...

Στις 1 ο Ερμής ανάδρομος στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, δημιουργεί προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Ασυνεννοησία, αναταραχή και έντονο παρασκήνιο θα σας φέρουν στα όριά σας και ίσως σε ρήξη με ορισμένους συνεργάτες.

Στις 4 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό, οπότε περιορίζεται η έντονη ταλαιπωρία σας στα εργασιακά θέματα και αρχίζει να ισορροπεί ο οικονομικός σας τομέας. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά, πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας σε επαγγελματικό ή συναισθηματικό επίπεδο.

Στις 9 με την Αφροδίτη στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Άρη ανάδρομο στον Κριό, προσπαθήστε να μην είστε απαιτητικοί, γιατί θα υπάρξουν καυγάδες.

Στις 10 ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, κάνει τη διαίσθησή σας να λειτουργεί άψογα ώστε να λύσετε ότι σας απασχολεί, αλλά λόγω του ανάδρομου Ποσειδώνα θα έχετε την τάση να κρύβεστε βάζοντας μόνοι σας εμπόδιο στο δρόμο σας.

 

Στις 11 ο Ερμής περνάει στο Σκορπιό, οπότε αρχίζουν να μειώνονται οι εντάσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε με την ανάδρομη πορεία του. Περιορίζονται τα λάθη, μειώνεται το παρασκήνιο, ενισχύετε η δυναμικότητά σας, ενώ οι συνεργάτες σας θα είναι πιο πρόθυμοι να σας ακούσουν και να σας στηρίζουν.

 

Στις 12 ο Δίας στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σηματοδοτεί έναν νέο κύκλο διαφάνειας, δημοκρατίας και δικαιοσύνης. Νέες ιδέες και ενδιαφέροντα, απομάκρυνση από τον υλισμό, ισότητα και σεβασμός είναι μερικά από τα στοιχεία που φέρνει αυτή η σύνοδος.

 

Στις 14 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό, οπότε ξαναβρίσκετε τις ισορροπίες σας και αρχίζετε να είστε και πάλι αισιόδοξοι για τα σχέδιά σας. Προσεγγίστε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και να στηρίξουν τους στόχους σας, χρησιμοποιώντας τη λογική σας. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αυξάνει τις ευκαιρίες για σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μιλήστε με τα σωστά πρόσωπα για να προωθήσετε ιδέες και σχέδια.

 

Στις 15 η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, δίνει την ευκαιρία να ανασυνταχθείτε και να επαναπροσδιορίσετε τα «θέλω» σας. Τακτοποιήστε επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες, χωρίς να ξεχάσετε να βάλετε τάξη και στη συναισθηματική σας ζωή. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος). Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το Δία στον Αιγόκερω, ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας. Αφήστε τη λογική να κυριαρχήσει και να σας δείξει το μονοπάτι τη επιτυχίας. Η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δημιουργεί τάσεις απομόνωσης και συναισθηματική αστάθεια. Μειώνεται η εμπιστοσύνη απέναντι στους άλλους και κυριαρχεί το παρασκήνιο.

 

Στις 16 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με το Δία στον Αιγόκερω, αυξάνει την τάση για υπερβολές και περιττά έξοδα. Αποφύγετε ακρότητες που θα βάλουν σε κίνδυνο τον οικονομικό σας τομέα και κατά συνέπεια την εγκυρότητά σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Στις 17 ο Ερμής στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, είναι ακατάλληλη όψη για αγορές ή για να εφαρμόσετε σχέδια. Επίσης αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν θα αφορούν τα επαγγελματικά σας.

 

Στις 19 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, είναι δύσκολη και ακατάλληλη όψη σε συναισθηματικό επίπεδο. Μην επιχειρήσετε αλλαγές ή ξεκαθαρίσματα, καθώς φέρνει ψυχρότητα και ρήξη σε σχέσεις.

 

Στις 20 η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό, και αρχίζει να αλλάζει η καθημερινότητά σας. Κρυμμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια, ενώ το πάθος θα κυριαρχεί στις συναισθηματικές σας σχέσεις μειώνοντας τις αναστολές. Καθώς θα υπάρχουν ερωτικοί πειρασμοί, προσπαθήστε να φανείτε εγκρατείς και να μην κάνετε κάτι που αργότερα θα μετανιώσετε. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και της γης (ΤαύροςΠαρθένος, Αιγόκερος).

 

Στις 24 ο Ερμής στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, ενισχύει τη φαντασία και την έμπνευση. Θα είστε δεκτικοί σε ότι ακούτε, αλλά θα δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ποσειδώνα.

 

Στις 27 ο Ερμής στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύει τη θετική αύρα σε συζητήσεις, επαφές και συνεργασίες, ενώ ταυτόχρονα σας φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες σας. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, αυξάνει τις εντάσεις και τα νεύρα. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ή να δώσετε υποσχέσεις που δε θα τηρήσετε. Μην ξεκινήσετε συνεργασίες αυτό το διάστημα γιατί γρήγορα θα διαλυθούν.

 

Στις 29 ο Ποσειδώνας επανέρχεται σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, ξαναδίνοντας ώθηση στο ένστικτό σας και αφήνοντάς σας να κινηθείτε με γνώμονα τη διαίσθησή σας. Όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρχει παρασκήνιο, μπερδέματα ή δύσκολες καταστάσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Ο Ερμής στο Σκορπιό σε εξάγωνο με το Δία στον Αιγόκερω, κάνει τις συζητήσεις σας ενδιαφέρουσες και δημιουργικές, ενώ ταυτόχρονα σας βοηθάει να καταλήξετε σε αποφάσεις είτε προσωπικού, είτε επαγγελματικού χαρακτήρα.

 

Στις 30 πραγματοποιείται Παρασκιώδης Σεληνιακή Έκλειψη και  Πανσέληνος στους Διδύμους, που τονίζει την επικοινωνία και τις συναναστροφές με τους γύρω σας. Φροντίστε να είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και να μην πιστέψετε σε λόγια ή υποσχέσεις που θα σας δώσουν, καθώς θα είναι αβάσιμες και ουτοπικές. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας σχέδια για να μη διακινδυνέψετε το μέλλον σας. Προσπαθήστε να μην συμπεριφέρεστε απότομα, γιατί θα απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που αγαπάτε. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Ο Ερμής στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, σας γεμίζει αναποφασιστικότητα και μειώνει τις αντιστάσεις σας απέναντι σε κινδύνους και ακραίες αποφάσεις.