Social Icons

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Κυριακή 1 έως 7/11/20

ΚΡΙΟΣ: Ενδέχεται να ανασυρθούν από το παρελθόν ιστορίες και επαφές που είχαν ξεχαστεί, λόγω καινούριων υποχρεώσεων. Βελτιώστε τον τρόπο που επικοινωνείτε εντοπίζοντας τα αδύνατα σημεία σας και διορθώνοντας τα. Θα περάσετε όμορφα, θα διασκεδάσετε και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας, που θα σας κρατήσουν σε ισορροπία στη συνέχεια.  Τοποθετήστε από τώρα τις βάσεις που θα σας δώσουν υγιείς σχέσεις. Νέοι δρόμοι επιτυχίας ανοίγονται μπροστά σας, ενώ θα δείτε και εξελίξεις σε μια πρόσφατη ερωτική σας σχέση.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μετά από απροσδόκητα γεγονότα που περάσατε, πιεστικές καταστάσεις και κάθε είδους αναμετρήσεις με το περιβάλλον, μπορείτε να κάνετε τα πρώτα βήματα αλλαγής. Ενισχύετε η αισθηματική και προσωπική σας ζωή και δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα σπιτιού και καριέρας. Ερευνήστε ότι σας αφορά άμεσα και πάρετε αποφάσεις όχι μόνο για τώρα αλλά και για τους επόμενους μήνες. Οι φιλοδοξίες σας βρίσκουν τον κατάλληλο χώρο να αναπτυχθούν, γι’ αυτό συνεργαστείτε με άτομα που εμπιστεύεστε την κρίση τους. Μην είστε αρνητικοί στις απόψεις των άλλων, ειδικά αν δεν τις έχετε ακούσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι βιαστικές αποφάσεις δε θα βοηθήσουν, ούτε ο εκνευρισμός. Θα έρθετε αντιμέτωποι με μια αλήθεια που θα την αναγνωρίσετε λόγω της εμπειρίας του παρελθόντος σας. Θα αρχίσετε να απομυθοποιείτε καταστάσεις και ανθρώπους που από καιρό αποφεύγατε και θα θυμηθείτε τις υποσχέσεις που είχατε δώσει στον εαυτό σας για τον τρόπο που θα διαχειρίζεστε τη ζωή σας και που τώρα θα πρέπει να τις εφαρμόσετε αν θέλετε να είστε δημιουργικοί. Έχετε μπροστά σας ένα θαυμάσιο διάστημα για γνωριμίες και επαφές αλλά και για ένα τρυφερό πλησίασμα με όσους αγαπάτε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η βδομάδα θα είναι η αφετηρία σας κυρίως για τις εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, αλλά και για τη νέα μορφή που θα πάρει η καριέρα σας. Μάθετε να σκέφτεστε και να προσαρμόζεστε, ακόμα και όταν δε γίνονται όλα όπως θα τα θέλατε. Παραμείνετε ρεαλιστές και προσγειωμένοι όσο και αν σας ενοχλεί. Ως ευαίσθητα άτομα εξελίσσεστε μέσα από ψυχικές διεργασίες, αλλά τώρα θα χρειαστεί να επιβάλλετε τάξης τις υποθέσεις σας. Μην αποθαρρύνεστε για ότι δε γίνεται εύκολα και γρήγορα, όλα έχουν το σκοπό τους για να μην ανατρέπονται οι ισορροπίες.

 

ΛΕΩΝ: Φροντίστε για την ομορφιά και την ποιότητα σε όλα και προπαντός στην υγεία σας. Θα πρέπει ακόμα και οι δραστηριότητες που θα διαλέξετε να βελτιώσουν τη φυσική σας κατάσταση να είναι εκλεπτυσμένες. Ασχοληθείτε με ξεκούραστα σπορ, ώστε να μην καταπονήσετε τον οργανισμό σας. Η τύχη θα σας βοηθήσει να τα ταξινομήσετε σωστά και να αποκτήσετε την εικόνα της αρμονικής ζωής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς, είναι να συγκεντρωθείτε και να οργανώσετε εκ νέου την πορεία σας συνδυάζοντας σωστά τις δραστηριότητές σας με κέφι και ανοιχτό μυαλό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι αναγκαίο να γίνετε ρεαλιστές ώστε να έχετε στα χέρια σας εναλλακτικές λύσεις, χωρίς να αποκλείεται όσες θεωρείτε απίθανες ή ουτοπικές, γιατί ενδέχεται ακόμα και να αποδώσουν αυτές παρά οι παραδοσιακές. Όπως και να έχει θα μπείτε σε νέους ρυθμούς δουλειάς οι οποίοι θα σας αναζωογονήσουν και παράλληλα θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε ορισμένα περίεργα ευτράπελα που γίνονται στον εργασιακό σας χώρο. Τα θετικά θα συνυπάρχουν με τα αρνητικά σας να γράφεται ένα σενάριο που σας ωθεί να καταλήξετε σε κάποιες συγκεκριμένες εκτιμήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Όπως φαίνεται βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, όπου θα αξιολογείται την ερωτική σας ζωή σύμφωνα με τα βιώματα και τις εμπειρίες σας. Θα σας απασχολήσει έντονα η αίσθηση που σας άφησαν και θα θελήσετε να την επεξεργαστείτε με έναν τρόπο που δε θα αφήνει περιθώρια στις προκαταλήψεις. Τα συναισθήματα που θα πηγάζουν από μέσα σας, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε μια ουσιαστική ανάπτυξη της ερωτικής σας ζωής. Αλλάζοντας τη συμπεριφορά σας, έχετε σταματήσει να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με ακραίο τρόπο και βλέπετε τα πράγματα πιο καθαρά, αποφεύγοντας τα κακώς εννοούμενα πάθη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αδέσμευτοι τολμήστε να αποδεχθείτε ένα νέο πρόσωπο στην καρδιά σας χωρίς όρους. Η ερωτική σας ζωή δεν έχει πλέον καμία ανάγκη από κρυφές ή καλυμμένες καταστάσεις, οπότε το μόνο που απομένει είναι να είστε αληθινοί. Στη συνέχεια αρχίζουν να διαγράφονται καινούριου ευχάριστοι δρόμοι που δεν είχατε φανταστεί μέχρι τώρα. Οι αθέλητες μεταστροφές της διάθεσής σας θα διαρκέσουν όλη τη βδομάδα, όπου θα είστε πιο ξεκάθαροι και πιο συγκεκριμένοι, αν και θα δείχνετε μια ψυχική ροπή στην ανταλλαγή λόγων και υποσχέσεων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι δεσμευμένοι μην αποφύγετε κάποιες κόντρες που θα παρουσιαστούν από μόνες τους, γιατί στη διάρκειά τους θα εκδηλωθούν οι δικές σας ευαισθησίες αλλά και του συντρόφου σας, που είναι σημαντικές για να υπάρχει σύμπνοια στη σχέση σας. Θα έχετε έντονα τη διάθεση να αντιπαραθέσετε αξίες, συναισθήματα και κανόνες που θα αφορούν την κοινή σας πορεία. Δείξτε προσοχή στον τρόπο που θα ανοιχτείτε για να μην την πατήσετε, ειδικά σε θέματα που θα έχουν σχέση με το «μαζί» ή «χώρια».

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η συναισθηματική τους στήριξη, αλλά και η συμβολή τους γενικά θα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε για να προχωρήσετε. Ξεπεράστε την κακή συνήθεια που έχετε όταν σας δίνουν απλόχερα οι άλλοι από μόνοι τους να γίνεστε άπληστοι και να ζητάτε ακόμη περισσότερα, γιατί αυτό θα έχει αντίθετα αποτελέσματα που θα τα έχετε προκαλέσει από μόνοι σας. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα κυλούν αρμονικά και οι επαφές που θα έχετε με συνεργάτες και άτομα κύρους θα είναι στην πλειοψηφία τους αποδοτικές και θετικές για την μελλοντική σας πορεία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξετάστε τα υπέρ και τα κατά στα θέματα που σας απασχολούν και προσδιορίστε ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις που έχετε, συνυπολογίζοντας ποιες είναι οι δυνατότητές σας ώστε να μη σπάσει η σειρά των επιδιώξεών σας. Τα άτομα της οικογένειάς σας θα έχουν όλη την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε ακόμα και τα πιο δύσκολα σχέδιά σας. Κατά τη διάρκεια της βδομάδας βγείτε όσο περισσότερο μπορείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα σας δημιουργηθούν αρκετές ψυχολογικές πιέσεις και θα σας καλέσει να αποδείξετε πόσο ώριμοι είστε μέσα από ορισμένες δοκιμασίες. Γι’ αυτό και μόνο το λόγο αποφύγετε να παίξετε παιχνίδια μέσα στις σχέσεις σας ή να χρησιμοποιήσετε τους άλλους προκειμένου να ικανοποιήσετε και να εξυπηρετήσετε τα προσωπικά συμφέροντα και τις επιθυμίες σας. Επίσης, φροντίστε να μην παρασυρθείτε από την τάση σας να τα βλέπετε όλα με καλοσύνη και προβείτε σε υπερφίαλες ενέργειες ή παράτολμες κινήσεις που θα απαιτούν μεγάλα ρίσκα.