Social Icons

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Διεκδικήστε περισσότερα χωρίς να βάζετε συναισθηματικά όρια, γιατί θα γίνετε υποχείρια των άλλων. Μη βασανίζεστε με τις τόσες απαιτήσεις σας και αποστασιοποιηθείτε από τις σκέψεις που σας οδηγούν στο να κερδίζετε εντυπώσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θέλοντας να είστε αυτεξούσιοι, στρέφετε περισσότερη δύναμη μέσα σας παρά προς τα έξω. Προσπαθήστε να κάνετε κινήσεις που ξέρετε πως θα σας βλάψουν λιγότερο μακροπρόθεσμα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ερωτικές ανακατατάξεις που θα γίνουν μέσα σας, θα γεμίσουν ουσιαστικά το χρόνο σας. Επιστρατεύστε την εντιμότητά σας, για να είστε πιο συνεπείς απέναντι στον εαυτό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συσπείρωση των δυνατοτήτων σας θα έχει μια θετική βαρύτητα προς τον κοινωνικό σας περίγυρο. Αξιοποιήστε γνωριμίες και επαφές προς όφελος.

 

ΛΕΩΝ: Μια καινούρια εποικοδομητική συνεργασία θα είναι μια σημαντική πηγή εσόδων. Σήμερα προβλέπεται να είστε άκρως γοητευτικοί και να κερδίζετε τους γύρω σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αναμνήσεις από το παρελθόν θα έρθουν σήμερα και θα σας κατακλύσουν. Εάν δε μάθετε να είστε εγκρατείς στις δικές σας ανάγκες, δε γίνεται να το επιβάλετε στους άλλους.

 

ΖΥΓΟΣ: Έχει σημασία να νιώθετε πως συνυπάρχετε ουσιαστικά με το σύντροφό σας ακόμα και από μακριά. Οι μόνιμες εξαρτήσεις από καταστάσεις και πρόσωπα, θα σας βάλουν σε προβληματισμό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συνειδητοποιήστε τις συνέπειες των πράξεών σας και μη ρίχνετε πάντα τις ευθύνες στους άλλους. Οι καθαρές εξηγήσεις είναι αυτές που θα σας σώσουν από παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποια πράγματα πρέπει να παραμείνουν όπως είναι, οπότε αφήστε τις διαπραγματεύσεις. Το να παλινδρομείτε στις ίδιες καταστάσεις, θα σας στοιχίσει την ψυχική σας ηρεμία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συνειδητοποιήσεις θα σας βγάλουν από διάφορα αδιέξοδα και θα σας δείξουν αλήθειες που μπορεί να πονούν. Κάντε τις επιλογές σας υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εντοπίστε τις πραγματικές σας ανάγκες χωρίς να φοβάστε τα συναισθήματά σας. Αναζητήστε διεξόδους που θα σας εμπνεύσουν και θα γεμίσουν αυτοπεποίθηση το κομμάτι του ερωτισμού σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Η ανταπόκριση των άλλων θα είναι για εσάς μια πραγματικότητα που θα σας κάνει λιγότερο επιφυλακτικούς. Μείνετε με τον εαυτό σας και συνειδητοποιήστε τι ζητάτε από τις σχέσεις σας.