Social Icons

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Δεκέμβριος...

Στις 2 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη, κάνοντάς σας να λειτουργείτε  με ενθουσιασμό και πάθος. Αφήστε την ευαίσθητη πλευρά σας να βγει προς τα έξω, προσελκύστε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα αφήσετε πίσω την καχυποψία και θα δώσετε τη σκυτάλη στον ενθουσιασμό. Οι πληροφορίες που θα λάβετε τις μέρες που έρχονται θα σας φανούν χρήσιμες για την πορεία σας. Φέρνει έμπνευση, φρέσκες ιδέες και ενθουσιασμό. Είναι κατάλληλη στιγμή να καταπιαστείτε με μεγάλους στόχους και να προσεγγίσετε την επιτυχία με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Συλλέξτε πληροφορίες  σε ότι σας ενδιαφέρει, φανείτε ανοιχτόμυαλοι και δείτε την αλήθεια σε ότι συμβαίνει γύρω σας. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι να ακούτε τι σας λένε και να μην προσπερνάτε βιαστικά τα πάντα. Μη βρείτε το δέντρο και χάσετε το δάσος. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

 

Στις 6 με την Αφροδίτη στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, θα υπάρχει ρομαντισμός και τρυφερότητα, αλλά δε θα λείψουν λόγια από το φιλικό περιβάλλον.

Στις 9 με τον Ήλιο στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αποφύγετε να προβείτε σε επαγγελματικές συναντήσεις που θα αφορούν τα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς δε θα μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή.

 

Στις 10 η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει ευκαιρίες για αύξηση εισοδημάτων, κέρδη και καλές συνεργασίες. 

 

Στις 11 με τον Ήλιο στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό, αν χρησιμοποιήσετε σωστά την ενέργειά σας θα διατηρήσετε τις απαιτούμενες ισορροπίες.

 

Στις 13 ο Ερμής στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μην πιστέψετε σε ότι ακούσετε καθώς ακόμα και υποσχέσεις που θα σας δώσουν θα αποδειχθούν ψεύτικες. Κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις.

 

Στις 14 η Ολική Ηλιακή Έκλειψη και η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας αέρα ανανέωσης. Ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας, καθορίστε τους στόχους σας και βελτιώστε τα σχέδιά σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος μας, αλλά επιβάλλεται να τη βοηθήσετε κι εσείς για να πετύχετε ευκολότερα τα σχέδιά σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε εξάγωνο με το Δία στον Αιγόκερω, μειώνει δυσκολίες, αντιστάσεις και φέρνει τύχη και ευκολία στις υποθέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την όψη προς όφελός σας και δεχθείτε βοήθεια από φίλους και συνεργάτες.

 

Στις 15 ο Ερμής στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό, είναι δημιουργική διέλευση. Ευνοούνται ξεκινήματα, αγορές και διεκδικήσεις. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, καλυτερεύει τις σχέσεις σας σε κάθε επίπεδο και σας φέρνει πιο κοντά με συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα.

 

Στις 16 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη, κάνοντάς σας να κινείστε με περισσότερο τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα. Θα είστε ανοιχτοί σε ρίσκα, περιπέτειες και νέες γνωριμίες. Περάστε χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μια που η διάθεσή σας θα είναι καλή, αλλά φροντίστε να μην το παρακάνετε περί ελευθερίας.

 

Στις 17 με τον Κρόνο να περνάει στον Υδροχόο, οι σχέσεις σας με τους άλλους καλυτερεύουν σε όλους τους τομείς. Η κοινωνικότητα σας θα είναι σημαντική, γι’ αυτό να είστε συγκρατημένοι και ψύχραιμοι στον τρόπο που εκφράζεστε. Με πρακτικό μυαλό και σοβαρότητα θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

 

Στις 19 ο Δίας περνάει στον Υδροχόο, αφήνοντας πίσω τους περιορισμούς που δεχόταν από τον Αιγόκερω. Πλέον θα μπορείτε να εκφράζεστε πιο ελεύθερα και θα έρθουν σημαντικές θετικές αλλαγές. Η κοινωνικότητά σας θα αυξηθεί και η τύχη θα σας ευνοεί ιδιαίτερα. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα είστε πιο παραγωγικοί, ενώ το πεδίο δράσης που θα έχετε θα μεγαλώσει κι άλλο.

 

Στις 20 ο Ήλιος στον Τοξότη σε σύνοδο σε τον Ερμή στον Τοξότη, θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να λύσετε τυχόν διαφορές που υπάρχουν ανάμεσά σας.

 

Στις 21 ο Δίας στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο μετά από πολλά χρόνια πραγματοποιείται σε ζώδιο του αέρα, σηματοδοτώντας έναν νέο κύκλο διαφάνειας, δημοκρατίας και δικαιοσύνης. Νέες ιδέες και ενδιαφέροντα, απομάκρυνση από τον υλισμό, ισότητα και σεβασμός είναι μερικά από τα στοιχεία που φέρνει αυτή η σύνοδος.

 

Στις 22 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω, και η σκέψη γίνεται πιο οργανωμένη, ώστε να εξετάζονται τα πάντα με σύνεση και τάξη. Επικοινωνιακά θα είστε λιγομίλητοι, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σε περιστάσεις που θα κρύβεται παρασκήνιο. Θα είστε πιο εργατικοί και οργανωμένοι, βοηθώντας την καριέρα σας να εξελιχθεί.

 

Στις 23 ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για να προβείτε σε συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Κρατήστε αποστάσεις και σιγή ιχθύος για να αποφύγετε προβλήματα και ρήξη στις σχέσεις σας.

 

Στις 25 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, διευκολύνει τις αλλαγές και κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις. Θα πάρετε αρκετές πληροφορίες για την πορεία των σχεδίων σας που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας.

 

Στις 28 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, προκαλεί απρόοπτα και σας κάνει πιο έτοιμους να δεχθείτε αλλαγές. Παρά το γεγονός της ανάδρομης κίνησης του Ουρανού, η τύχη δε θα σας εγκαταλείψει και θα βρίσκεται δίπλα σας.

 

Στις 29 η Πανσέληνος στον Καρκίνο, προσφέρει όμορφες οικογενειακές στιγμές αρκεί να μην αφήσετε την απαισιοδοξία να πρωτοστατεί. Θα αποζητάτε συναισθηματική ασφάλεια και θα πρέπει να μην είστε παρορμητικοί ή υιοθετήσετε ακραίες συμπεριφορές που θα σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους. Αφήστε να σας πλησιάσουν και να σας δείξουν τρυφερότητα, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο θα ακούσετε αρκετά για συνεργασίες αλλά και για ζητήματα που θα αφορούν την καριέρα σας. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος).