Social Icons

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας, κάντε πράγματα για εσάς και μην παγιδεύεστε σε καταστάσεις ματαιώνοντας καθετί που σας ευχαριστεί, για να μη δυσαρεστήσετε τους άλλους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οριοθετήστε τις επιθυμίες σας και διεκδικήστε κάτι που εδώ και πολύ καιρό εκκρεμεί εξαιτίας κάποιων συνήθειών σας τις οποίες δεν μπορείτε να ελέγξετε, γιατί τα περιθώρια για αναβολές στενεύουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δοκιμάστε κάποιες άλλες μεθόδους που θα σας δώσουν λύσεις στις αμφιβολίες σας, αλλά σκεφτείτε τις κινήσεις σας, προτού πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στα συναισθήματά σας, γιατί ήρθε η στιγμή να πείτε κάποια πράγματα με το όνομά τους και μη νιώθετε άσχημα για τα συναισθήματα που πηγάζουν από την ψυχή σας.

 

ΛΕΩΝ: Τα λάθη δε συγχωρούνται και επειδή δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για παιχνίδια, δώστε σημασία στη λεπτομέρεια που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις επενδύσεις σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε να σας παρασύρουν διάφορες προτάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες επειδή είναι πολλά υποσχόμενες, αλλά δραστηριοποιηθείτε προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη που έχετε για ισορροπία και αρμονία, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πείτε ναι σε νέα γνωριμίες και μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις κοινωνικές σας επαφές, αφού δεν ξέρετε το ρόλο που μπορεί να παίξουν στο μέλλον σας κάποιες από αυτές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εμπειρία από μόνη της μπορεί να μην είναι αρκετή, γι’ αυτό ενεργοποιηθείτε κρατώντας ωστόσο τις επιφυλάξεις σας για πράγματα τα οποία δεν ξέρετε που μπορεί να σας οδηγήσουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διαπίστωση πως κάποιες διαπραγματεύσεις μπορεί να γίνουν με ευνοϊκότερους όρους, θα σας κάνει πιο τολμηρούς. Κινηθείτε ανάλογα και διεκδικήστε αυτά που σας ανήκουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η προσωπική σας ζωή μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για το άγχος σας. Χαλαρώστε και μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας με τον σύντροφό σας στις δύσκολες στιγμές.

 

ΙΧΘΥΣ: Βρείτε κάτι καινούριο να εμπλουτίσετε την καθημερινότητά σας, που θα σας κάνει να νιώσετε ασφαλείς σε αυτά που θα αναλάβετε, χωρίς να αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει.