Social Icons

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Παθιασμένοι, ρομαντικοί, ενεργητικοί και γεμάτοι ιδέες, οδηγείστε τη σχέση σας στα σύννεφα. Εάν καταφέρετε να περιορίσετε τους εγωισμούς σας, θα πετύχετε ένα μαγικό συνδυασμό.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Επωφεληθείτε από τις συγκυρίες για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να είστε ανταγωνιστικοί με τους συνεργάτες σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε ευκαιρία να επανορθώσετε για τα λάθη σας, όποια και αν είναι αυτά. Ξεπεράστε δύσκολες καταστάσεις και μην αντιστέκεστε σε χαρούμενους ανθρώπους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας για να προστατέψετε τη σχέση με το σύντροφό σας. Δε χρειάζεται να ανταποκριθείτε στην εριστική διάθεση ενός φίλου που έχει κακή διάθεση.

 

ΛΕΩΝ: Μεγάλες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στο προσκήνιο, καταξιώνοντας σας επαγγελματικά και οικονομικά. Μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να σας καθοδηγούν στις αποφάσεις σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά που δε σας ωφελούν σε τίποτα. Ζητήστε ξεκάθαρες εξηγήσεις και μην αφήνετε ασάφειες να μπλοκάρουν τα σχέδιά σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ότι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι κοντά στα γεγονότα και μην αναστατώνεστε με το παραμικρό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και μην περιμένετε να γίνουν όλα από τους άλλους. Μην προβείτε σε ριψοκίνδυνες ενέργειες, όπως επενδύσεις ή δάνεια, αλλά φροντίστε τα χρήματα που έχετε να είναι ασφαλή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όταν οι απόψεις σας δεν μπορούν να γίνουν δεκτές, σκεφτείτε πως πρέπει να τις αναθεωρήσετε. Η αργή αλλά σταθερή βελτίωση του οικονομικού σας τομέα, θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε με ουσιαστικά προβλήματα και μην ξοδεύετε το χρόνο σας με ασήμαντα θέματα. Επιβάλετε να ζητήσετε τη βοήθεια των συνεργατών σας για να επιλύσετε τα τυχόν προβλήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Περάστε μία ήσυχη μέρα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους που σας καταλαβαίνουν. Δε χρειάζεται να ξεπερνάτε τις δυνάμεις σας, γιατί έτσι θα ταλαιπωρήσετε την υγεία σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Η διπλωματία είναι ένα ταλέντο που εσείς δεν το διαθέτετε στο μέγιστο και χρειάζεται να το εξασκήσετε για να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με τα αρνητικά συναισθήματα των άλλων.