Social Icons

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Εκφράστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες στο έτερόν σας ήμισυ και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό για να ξεκουραστείτε σωματικά και πνευματικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ετοιμάστε νέους στόχους, παλέψτε για αυτούς και μη μυθοποιείτε τους άλλους. Πάρτε αποφάσεις για σημαντικά θέματα στην εργασία σας πριν τις πάρουν οι άλλοι για εσάς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιολογήστε σωστά τα δεδομένα και τις συνθήκες που επικρατούν στην προσωπική σας ζωή. Αναγνωρίστε έγκαιρα τις ευκαιρίες για να μη μείνετε έξω από το παιχνίδι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να κρατήσετε σταθερά τα έσοδά σας και να μην ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα πρέπει. Κρατήστε χαμηλούς τόνους με φίλους και το στενό σας οικογενειακό περιβάλλον.

 

ΛΕΩΝ: Βάλτε στους συνεργάτες σας όρια και μην αφήνετε να τα παραβιάζουν. Πριν κάνετε καινούριες κινήσεις, ακούστε και τους δικούς σας ανθρώπους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λειτουργήστε αυτόνομα για να καλύψετε τις πιο προσωπικές σας ανάγκες. Καινούριες συναναστροφές θα αλλάξουν θετικά το τοπίο της καθημερινότητάς σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι επιδράσεις από το άμεσο περιβάλλον σας στη σχέση σας, θα είναι αλυσιδωτές. Ο σύντροφός σας χρειάζεται χρόνο για να καταφέρει να βγει από τα αδιέξοδα, οπότε μην πανικοβάλλεστε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένα μικρό συμβάν θα σας κάνει να δείτε τη ζωή από μια άλλη οπτική γωνία. Μην ανακατεύεστε σε επαγγελματικές συζητήσεις, ειδικά σε αυτές που δε σας αφορούν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε χρόνο για διασκέδαση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ή για να πραγματοποιήσετε ένα ταξιδάκι. Μην αφήσετε τα σχέδια για το μέλλον να σας απορροφούν, γιατί θα χάσετε το παρόν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρακτικές λύσεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε το χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα προκαλέσουν αναστάτωση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην επωμίζεστε εσείς όλες τις ευθύνες. Ασχοληθείτε με το να σταθεροποιήσετε μια σχέση που εδώ και καιρό έχετε παραμελήσει.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην είστε καταπιεστικοί, ούτε παράλογοι στις απαιτήσεις που έχετε από το σύντροφό σας. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε πράγματα που σας ενθουσιάζουν προκειμένου να ξεφύγετε από την πλήξη που νιώθετε.