Social Icons

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Μην ασχολείστε τόσο με την εξωτερική σας εικόνα, ειδικά αν το κάνετε μόνο για τις εντυπώσεις. Οι ευκαιρίες δε θα λείψουν, οπότε δεν υπάρχει λόγος να σας κυριεύουν οι αμφιβολίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Διαθέστε το χρόνο σας αλλά και τον εαυτό σας προς την κατεύθυνση που θέλετε, χωρίς να περιορίζεστε μετά. Σεβαστείτε λοιπόν τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις και τους κανονισμούς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο βαθύς συναισθηματισμός σας αρκετές φορές υποσκάπτει την αυτοπεποίθησή σας. Δείτε τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά και πρακτικά, ώστε να  μπορέσετε να βγείτε από το αδιέξοδο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η τακτική που έχετε να πισωγυρίζετε, εκτός του ότι χαλάει τις προδιαγραφές που έχετε για επιτυχία, λειτουργεί αρνητικά και στην ψυχολογία σας. Κάντε συντονισμένους χειρισμούς παντού.

 

ΛΕΩΝ: Παρόλο που δε θα λείψουν οι μεγάλες εναλλαγές στις προτιμήσεις σας, θα πετύχετε στην κατάστρωση των σχεδίων και την ομαλή εξέλιξη των οικονομικών σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα πρέπει να μη χάνετε εύκολα τον αυτοέλεγχό σας, μια και οι παράγοντες που επηρεάζουν τη ζωή σας είναι ιδιαίτερα ρευστοί. Μη σας κυριεύσει το άγχος, γιατί μπορείτε να κάνετε κάτι καλύτερο οικονομικά και αισθηματικά.

 

ΖΥΓΟΣ:  Μετριάστε τη βιασύνη, την αυστηρότητα και μη ζητάτε τόσα πολλά στον έρωτα. Επιδιώξτε να επιτύχετε σε ένα βαθμό αλλαγές που θα οδηγήσουν σε ένα καλό αποτέλεσμα όσον αφορά τις σχέσεις σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφουγκραστείτε τις παρορμήσεις σας ή τις εσωτερικές σας φωνές, καθώς μπορεί να σας δώσουν λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα θέματα ή καταστάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φιλτράρετε τις πληροφορίες που σας έρχονται, γιατί κάποιες από αυτές είναι ιδιαίτερα αξιοποιήσιμες. Η εγρήγορση θα σας βοηθήσει στο να αναμορφώσετε τη ζωή σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ενδοσκοπήσεις είναι απαραίτητες, αλλά μην το παρακάνετε, Το χαμόγελο και η τρυφερότητα θα είναι τα καλύτερα όπλα σας, γι’ αυτό κάντε λεπτούς χειρισμούς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν και δε θα λείψει κάποια πίεση προκειμένου να κλείσετε οριστικά θέματα του παρελθόντος, οι προοπτικές θα είναι πολλές, αρκεί να είστε δυνατοί και πιο διπλωματικοί.

 

ΙΧΘΥΣ: Οι επιρροές που θα δεχθείτε θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές, γι’ αυτό αποκολληθείτε από καταστάσεις που δεν ανταποκρίνονται πλέον στις τωρινές σας ανάγκες και προχωρήστε σε αλλαγές σε όλους τους τομείς.