Social Icons

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Στην αρχή της μέρας μπορεί να αισθάνεστε λίγο ανασφαλείς, αλλά όσο περνάνε οι ώρες θα αρχίσετε να νιώθετε θαυμάσια και θα περάσετε σε μια ενδιαφέρουσα μεταβατική περίοδο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εδώ και καιρό βρίσκεστε σε μια φάση προσαρμογών σε καινούρια δεδομένα και η μέρα είναι θαυμάσιος για να συνδυάσετε το τερπνών μετά του ωφελίμου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρόλο που κάποιες φορές είστε θαρραλέοι και κάποιες φορές όχι, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα από κακόβουλα άτομα που καραδοκούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνιστάται να αποφύγετε τις υπερβολές και να διαλέξετε την ποιότητα αντί της ποσότητας. Το έτερόν σας ήμισυ βρίσκεται κοντά σε ένα νέο ξεκίνημα που θα του φέρει ευκαιρίες και θα μαζί του θα χαρείτε και εσείς.

 

ΛΕΩΝ: Να είστε σίγουροι πως τίποτα δε γίνεται τυχαία στη ζωή, γιατί η ίδια σας σπρώχνει να κάνετε γενικές αλλαγές που θα δώσουν χρώμα στη ζωή σας και θα την ομορφύνουν αρκετά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σίγουρα δε θέλετε κάτι περισσότερο, αφού τα πράγματα θα είναι ευχάριστα μέχρι άκρως απολαυστικά. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και ο έρωτας θα σας χαμογελάει.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι αντιξοότητες στο συναισθηματικό σας τομέα δε θα λείψουν, ενώ ενδέχεται ένας φίλος σας να σας προβληματίσει με την αλλαγή της συμπεριφοράς του.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκετά καλή μέρα για να κάνετε μια εκδρομή και να το απολαύσετε. Σε επαγγελματικά θέματα μη γίνετε επιπόλαιοι, ούτε αδιάφοροι, αφού τώρα θα κριθούν σημαντικά θέματα του οικονομικού σας τομέα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκτός του ότι θα νιώθετε μεγάλη αυτοπεποίθηση, θα μπορέσετε με μεγάλη άνεση να διορθώσετε και τα οποιαδήποτε κακώς κείμενα υπάρχουν στη ζωή  σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στην αρχή θα είστε δεσμευμένοι από υποχρεώσεις και κάποιους δύσκολους ανθρώπους, αλλά στη συνέχεια θα βρείτε μια άκρη στις υποθέσεις σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Το πλανητικό σκηνικό της μέρας θα αποτελέσει εφαλτήριο για κατακτήσεις, όμως, αφού όλα έχουν το τίμημά τους, έτσι θα απαιτήσει από εσάς το τίμημα που θα πρέπει να το προκαταβάλετε προκαταβολικά.

 

ΙΧΘΥΣ: Ενώ έχετε πολλή δουλειά και θέλετε να τη συνδυάσετε με ολιγοήμερες διακοπές, δυστυχώς ήρθε η ώρα για να επωμιστείτε και άλλες ευθύνες, αλλά μην ανησυχήσετε γιατί θα τα καταφέρετε.