Social Icons

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Οι δυνατότητες αυτού του μήνα δεν περιορίζονται σε έναν και μόνο τομέα, ενώ κάποια από τα σχέδιά σας μπορεί να προχωρήσουν πιο ικανοποιητικά από όσο περιμένατε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ισορροπίες γύρω από τον αισθηματικό και οικονομικό σας τομέα είναι πραγματικά λεπτές, αλλά η έμπνευσή σας θα βοηθήσει να τις διατηρήσετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας, δυναμώστε και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ψυχική ανάταση. Δικαιολογημένα είστε ευερέθιστοι, αλλά τα περισσότερα λάθη γίνονται από νευρικότητα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συμπάθεια και η υποστήριξη των άλλων δε θα σας λείψουν, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε και κάποιες υποχωρήσεις, καθώς τα περιττά είναι πολλά και τα απαραίτητα λίγα.

 

ΛΕΩΝ: Για να νιώσετε καλύτερα έχετε ανάγκη ανασυγκρότησης, καθώς με μπερδεμένο μυαλό δεν μπορείτε να οδηγηθείτε σε σωστές αποφάσεις. Κάντε την αρχή και μη φοβάστε τη συνέχεια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επινοητικότητά και η δημιουργικότητα θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των καιρών. Επωφεληθείτε από τη συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων.

 

ΖΥΓΟΣ: Σίγουρα οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από την πίεση και τα άγχη που έχετε δεν είναι πολλοί. Ψάξτε τρόπους απόδρασης, γιατί σίγουρα χρειάζεστε απόδραση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εμπεδώστε πως η ζωή έχει απαιτήσεις και αγριέψτε λιγάκι για να ανταποκριθείτε. Χαλιναγωγήστε τα πάθη σας και ο μήνας θα είναι θετικός από πολλές απόψεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι μετοχές σας σε όλα τα επίπεδα θα αρχίσουν να ανεβαίνουν και θα υπάρξει σημαντική ανάκαμψη σε όλους τους τομείς. Ζητήστε υποστήριξη από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που θα είναι στο πλευρό σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιορίστε λίγο τις ευαισθησίες σας και ρίξτε το βάρος στην τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων του επαγγελματικού σας τομέα, μια που στον ερωτικό θα συνεχίζετε να είστε υπερβολικοί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σταματήστε να τα βλέπετε όλα απαισιόδοξα όταν κάτι δεν πάει όπως θα θέλατε, γιατί έτσι θα χάσετε τα καλά που έρχονται και σίγουρα δεν είστε αδικημένοι από την τύχη.

 

ΙΧΘΥΣ: Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δείξετε περισσότερη τρυφερότητα και κατανόηση προς τους άλλους, ώστε να εισπράξετε και εσείς τα ανάλογα που θα σας ικανοποιήσουν.