Social Icons

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Προκειμένου να αλλάξουν οι συνθήκες της καθημερινότητας, ο σύντροφός σας θα βρει νέους τρόπους επιβίωσης. Πρέπει να συμμετέχετε ενεργά στις αποφάσεις που είχε πάρει και είχατε αποδεχτεί.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μια ερωτική ιστορία που θα αναπτυχθεί, θα σας εκπλήξει με την έκβαση που θα έχει. Ακούστε τη συνείδησή σας και μην περιμένετε να ευχαριστήσετε τους πάντες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό, πριν αρχίσετε να νιώθετε πλήξη. Μην επενδύσετε συναισθηματικά σε ανθρώπους που δε σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους με πράξεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανάμειξή σας σε οικογενειακές διαμάχες δε θα αποφέρει τελεσίδικες λύσεις. Βάλτε μπροστά τις καινούριες σας μεθόδους και εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας.

 

ΛΕΩΝ: Ένας περίπατος που θα σας αποσπάσει από τα καθημερινά, θα σας αναζωογονήσει. Κάποια κοινωνική εκδήλωση θα σας κάνει να προβληθείτε και να υπερισχύσετε απέναντι άλλων.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι πράξεις σας θα λένε πολύ περισσότερα από τις θεωρίες που κατά καιρούς αναπτύσσετε. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, εφόσον ξέρετε καλά ότι οι ελιγμοί σας είναι συνήθως δύσκολοι.

 

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και παρασύρετε το σύντροφό σας. Ζητήστε από τους συνεργάτες σας να δείξουν υπευθυνότητα και φροντίστε να πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας. Να θυμάστε πως οι εσωτερικές συγκρούσεις θα βγουν στην επιφάνεια, εξαιτίας γεγονότων που δεν επιτρέπουν αναβλητικότητα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρησιμοποιήστε παλιές και νέες γνωριμίες για να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας. Οι αποφάσεις σας θα έχουν μια πιο ευέλικτη προσέγγιση μέσα από μια καινούρια εμπειρία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε πολλά στο κεφάλι σας, άλλα είστε σίγουροι πως ξέρετε πολύ καλά που βαδίζετε. Η επιθυμία σας να έρθετε όλο και πιο κοντά στην ουσία μιας σχέσης, θα σας κάνει να αποφύγετε την ψευδαίσθηση του επιφανειακού.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η δυναμικότητά σας θα εξωτερικευτεί σε πολλά επίπεδα, ακόμα και στον ερωτικό σας τομέα. Η αυτοπεποίθησή σας θα τονιστεί μέσα από τη στήριξη τρίτων αλλά και από τις δημιουργικές προσπάθειές σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Η αισιοδοξία σας θα κινείται σε τόσο υψηλά επίπεδα, που δύσκολα θα χάσει την έντασή της. Κάντε για μια ακόμα φορά αυτό που νιώθετε, ακόμα και αν θα έχετε διαφορετικό προσανατολισμό.