Social Icons

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Εάν επιμένετε στην άποψη πως εσείς είστε οι τέλειοι, τότε μάλλον είστε εκτός τόπου και χρόνου. Οι περιστασιακές δυσκολίες έρχονται για να σας θυμίσουν πως πρέπει να συντονιστείτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Για να έχετε τη δυνατότητα να περιμένετε αλλαγές, πρέπει να κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές. Ειδικά τώρα που τα έξοδά σας έχουν αυξηθεί, προσέξτε τις δαπάνες σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσεγγίστε τον κατάλληλο άνθρωπο και όλα θα γίνουν όπως εσείς θέλετε. Δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μεθοδικότητα και η σωστή οργάνωση θα σας βοηθήσουν να κλείσετε εκκρεμότητες. Να είστε ελαστικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά μέχρι ενός σημείου.

 

ΛΕΩΝ: Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσετε να παραπλανήσετε κάποιο συνεργάτη σας. Στα εργασιακά σας θέματα φροντίστε να είστε αντικειμενικοί και ευέλικτοι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν δεν μπορείτε να συμφιλιώσετε δυο φίλους σας με διπλωματία, καλύτερα να μην ανακατευτείτε. Εμπλουτίζοντας την καθημερινότητά σας με καινούριες γνωριμίες, θα αναζωογονηθείτε.

 

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα και όσα θέλετε να πετύχετε θα τα καταφέρετε με ακριβή σχεδιασμό. Οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν από ανθρώπους που δεν περιμένατε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη δώσετε δικαιώματα ή αφήσετε τα περιθώρια σε τρίτους να σας σχολιάσουν. Δείξτε την αγάπη σας σε άτομα της οικογένειάς σας που την έχουν ανάγκη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η απόδοση που θα έχετε πάνω σε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο θα είναι σημαντική και εντυπωσιακή. Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με ότι σας ευχαριστεί και δε σας αγχώνει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ψυχρότητα και η αδιαφορία σας τον τελευταίο καιρό έχουν πληγώσει κάποια αγαπημένο σας άτομο. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, να περάσετε όμορφα και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν σας χρειάζεται χρόνος για να σκεφτείτε κάποια πράγματα, ζητήστε το ευγενικά. Τροποποιήστε και χτίστε τη ζωή σας επάνω σε σωστότερες βάσεις, ξεπερνώντας προκαταλήψεις που δε σας αφήνουν να προχωρήσετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Η ενέργειά σας θα είναι στο μάξιμουμ και η ζωτικότητα που θα έχετε θα σας κάνει να ζήσετε έντονα και δυναμικά. Η ευεξία που θα νιώσετε θα σβήσει ακόμα και τις παλιές σας αδιαθεσίες.