Social Icons

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Σε καθετί απρόβλεπτο που σας αποδιοργανώνει, αυτοσχεδιάστε. Με την εσωστρέφεια και το φόβο δε θα πετύχετε τίποτα παραπάνω από λύπηση, οπότε πάρτε δυναμικές αποφάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μια καινούρια πηγή εσόδων μπορεί να σας βγάλει από κάποια δύσκολη οικονομική κατάσταση, γι’ αυτό διευθετήστε κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνήθως με σκέψη και όχι με δράση, πραγματοποιείται η φυγή σας από διάφορες καταστάσεις. Αντιστρέψτε λίγο τη συνήθεια σας και αποδράστε έστω και λίγο για να αλλάξετε παραστάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενδέχεται Να σας κουράσουν οι πολλές μετακινήσεις, αλλά μην αρνηθείτε οτιδήποτε θεωρείτε πως μπορεί να είναι υπερβολικό για να το κάνετε τη δεδομένη στιγμή.

 

ΛΕΩΝ: Η ροή των γεγονότων δεν πρόκειται να αλλάξει επειδή εσείς το θέλετε, αλλά χρειάζεται να δώσετε αρκετές μάχες για να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε. Φτιάξτε τη δική σας πραγματικότητα, εμπιστευόμενοι και το ένστικτό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εντάσεις και ο εκνευρισμοί γύρω σας θα δίνουν και θα παίρνουν. Δώστε την ανάλογη σημασία για κάτι που θέλετε πολύ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να βγάλετε στην επιφάνεια την  επιθετικότητά σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Ένα καινούριο ξεκίνημα θα σας δώσει το κίνητρο για να απαλλαγείτε από βάρη του παρελθόντος. Νιώστε πιο ελεύθεροι και δείτε την καθημερινότητά σας πιο αισιόδοξα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βοηθήστε τον εαυτό σας αν θέλετε να σας βοηθήσουν και οι άλλοι. Όταν νιώσετε στριμωγμένοι, πάρτε πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφού ήδη έχετε διαπιστώσει πως όταν η ευτυχία φτάσει σε ένα ορισμένο ύψος, αρχίζει την καθοδική πορεία, κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις, προτού κάνετε οτιδήποτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενεργήστε με προθυμία αλλά και με προσεκτικές κινήσεις, γιατί όποιος παίρνει προληπτικά μέτρα είναι σε καλύτερη θέση από αυτόν που είναι τολμηρός.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμυστηρευτείτε τα μυστικά σας σε λίγους και εκλεκτούς. Δεν χρειάζεται να αναλύετε τα πάντα στους πάντες, γιατί αν βρεθείτε εκτεθειμένοι δε θα φταίνε οι άλλοι.

 

ΙΧΘΥΣ: Εφόσον στο τέλος η μόνη γνώμη που επικρατεί και μάλιστα τίθεται και σε εφαρμογή είναι η δική σας, μη θέλετε μονίμως να ακούτε πολλές γνώμες από παντού.