Social Icons

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Στρέψτε τα ενδιαφέροντά σας σε εργασιακά θέματα και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο. Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα του σπιτιού σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Χαλαρώστε έστω για λίγο, καθώς το αδικαιολόγητο άγχος δε σας βοηθάει σε τίποτα. Η σημαντική πρόοδος στα εργασιακά σας θέματα, θα σας ανεβάσει το ηθικό και θα σας αλλάξει τη διάθεση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η βελτίωση στον οικονομικό σας τομέα, θα εξαρτηθεί από τη μείωση των εξόδων σας. Βρείτε χρόνο για λίγη διασκέδαση με τους φίλους σας ή για μια βόλτα θα σας κάνει να ξανανιώσετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δε χρειάζεται να ασχολείστε με τας οικονομικά των άλλων, ειδικά όταν δε σας το έχουν ζητήσει. Σταδιακά θα αρχίσουν να υποχωρούν τα εμπόδια που σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

 

ΛΕΩΝ: Οι διαφωνίες που έχετε με κάποιους συνεργάτες σας θα λυθούν μόνο με ουσιαστικό διάλογο και όχι με ξεσπάσματα οργής. Για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας, θα πρέπει να τις εκφράσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απαλλαγείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από άτομα που σας εκνευρίζουν. Μη αφήσετε σημαντικές ευκαιρίες να χαθούν εμμένοντας σε εμμονές και φοβίες του παρελθόντος.

 

ΖΥΓΟΣ: Εάν νιώθετε πως στριμώχνεστε ψυχολογικά από τις υψηλές απαιτήσεις του συντρόφου σας αλλάξτε γραμμή, αλλά καθίστε ήρεμα γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για εκκαθαρίσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συμβιβαστείτε στις μεγάλες σας προσδοκίες, καθώς με διπλωματία όλα θα γίνουν καλύτερα. Με τον πολύ ρεαλισμό δεν καταφέρνετε τίποτα, γι’ αυτό φανείτε και λίγο ρομαντικοί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα με συζητήσεις που δε βγάζουν πουθενά. Δώστε χρόνο στους συνεργάτες σας για να σας αποδείξουν αυτά που θέλουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη μένετε προσκολλημένοι σε λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία αξία. Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας και μην αναλαμβάνετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βιάζεστε να εξιδανικεύετε ανθρώπους που γνωρίσατε πρόσφατα. Μια καινούρια γνωριμία θα σας δώσει ελπίδες για το μέλλον και θα σας ανανεώσει.

 

ΙΧΘΥΣ: Είναι προτιμότερο να αφήσετε την επίλυση δύσκολων προβλημάτων για μια άλλη μέρα. Στις μάχες που δίνετε για να πετύχετε, φροντίστε να τις κερδίζετε με δικά σας όπλα.