Social Icons

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2020

Ο μήνας ξεκινάει με τον Ερμή να ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του στο Ζυγό στις 3 και στις 11 να περνάει στο Σκορπιό. Θα αποκτήσετε καλύτερη κατανόηση και θα βρείτε λύσεις σε ζητήματα που αντιμετωπίζετε. Σε ορθή πορεία θα έρθει και ο Άρης στις 14 στον Κριό, οπότε σίγουρα θα νιώσετε ανακούφιση και οι πιέσεις θα αρχίσουν να μειώνονται. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 15, ρίχνει φως  σε υποθέσεις που είχαν κολλήσει για να βάλετε τάξη. Στις 20 περνάει και η Αφροδίτη στον Σκορπιό, βοηθώντας σας να εκφραστείτε πιο έντονα και πιο παθιασμένα σε προσωπικό επίπεδο. Αναπτύξτε νέες ιδέες, πείτε τις απόψεις σας, βρείτε λύσεις σε ότι σας απασχολεί και επικεντρωθείτε  σε καινούριους στόχους. Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει ο Νοέμβριος και ο Ποσειδώνας σταματάει την οπισθοδρόμησή του στους Ιχθείς και όλα θα αρχίσουν να παίρνουν και πάλι το δρόμο τους. Ο μήνας κλείνει στις 30 με τη Σεληνιακή έκλειψη στους Δίδυμους, όπου είναι και η τελευταία σεληνιακή έκλειψη για το 2020. Εξετάστε και εργαστείτε πάνω σε ιδέες και σχέδια που σας κάνουν να παθιάζεστε και μην αναλωθείτε με ότι σας κουράζει. Συνδεθείτε με το άμεσο περιβάλλον σας για να σας είναι ευκολότερο να εκφράσετε αυτά που νιώθετε. Το πιο ευνοημένο ζώδιο απ’ όλα για το Νοέμβριο θα είναι ο Σκορπιός. 

Ας δούμε πως θα κυλήσει ο μήνας για κάθε ζώδιο…

ΚΡΙΟΣ: Γοητευτικοί και συμβιβαστικοί καθώς θα είστε, θα βρείτε μεγάλη απήχηση από τα άτομα του αντίθετου φύλου. Θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε κοντά σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, κρατώντας τις μεταξύ σας σχέσεις σε ικανοποιητικά επίπεδα. Στις 14 με τον Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, αναζητείστε τη συντροφιά και την παρέα τους, γιατί έχετε ανάγκη να αποδράσετε από τα καθιερωμένα πλαίσια της καθημερινότητας. Ακόμα και αν δεν πειθαρχήσετε απόλυτα στο πρόγραμμά σας, διατηρήστε τον αυτοσεβασμό σας. 

ΤΑΥΡΟΣ: Η συναισθηματική σχέση που θα αρχίσετε αυτήν την περίοδο θα έχει μια ανάλαφρη όψη και κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να κάνετε επανασύνδεση με αγαπημένους από το παρελθόν σας. Επειδή η επανασύνδεση θα είναι στο χέρι σας, σκεφτείτε πολύ καλά αν όντως αυτό επιθυμείτε, πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις. Προσπαθήστε, όμως, για το δικό σας καλό, να μη ρίχνετε όλο το βάρος στις επαγγελματικές σας σχέσεις και να αυξήσετε τις αποδράσεις και τις συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα ή το σύντροφό σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε γενικές γραμμές όλα είναι καλά, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τη διατροφή σας για να έχετε ισορροπία στο βάρος σας και να αποφύγετε δια ροπάλου τις καταχρήσεις, αν θέλετε η ακτινοβολία σας να βρίσκετε σε καλά επίπεδα. Η εσωτερική σας ενέργεια πρέπει να διοχετευθεί με έναν πιο σωστό τρόπο, ώστε να μη γίνετε εσωστρεφείς και να μην αναλώνεστε. Στις 30 με την Σεληνιακή Έκλειψη και Πανσέληνο στο ζώδιό σας, μην απελπιστείτε εάν οι υποσχέσεις που σας έδωσαν κάποιοι πέσουν στο κενό, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν τις είχατε ανάγκη. Τακτοποιήστε τους λογαριασμούς σας και τοποθετήστε τα χρήματά σας, σε επενδύσεις που θα αποδώσουν τα μέγιστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενώ οι προσπάθειές σας είναι συνεχείς, οι φιλοδοξίες σας μεγάλες και οι στόχοι σας υψηλοί, υστερείτε στην οργάνωση και έτσι συχνά τα αποτελέσματα που έχετε δεν είναι αυτά που περιμένατε. Διαφημίστε τις γνώσεις και τις ικανότητές σας και μη ζητάτε συνέχεια επιβεβαίωση. Στις 11 με τον Ερμή να περνάει στο Σκορπιό, συγκεντρώστε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τα επαγγελματικά σας σχέδια, για να ξέρετε αν έχουν αξία, αντοχή στο χρόνο και μέλλον. Αρκετές φορές μέσα στο μήνα θα έχετε την τάση να σπαταλάτε χρήματα για πράγματα που σας εντυπωσιάζουν, αλλά σας είναι άχρηστα.

ΛΕΩΝ: Τα οικονομικά σας να καλυτερεύουν γι’ αυτό εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις που έχετε και στηριζόμενοι στον εαυτό σας, προσπαθήστε να σταθεροποιήσετε τις καταστάσεις. Οι πολλές ευθύνες που έχετε αναλάβει σας κάνουν να είστε αρκετά συχνά επιθετικοί και ευέξαπτοι. Όμως, θα πρέπει να δείξετε ανοχή σε κάποια λόγια που μπορεί να ακούσετε, για να μη φτάσετε στα όρια και συμπεριφερθείτε με άσχημο τρόπο στο σύντροφό σας. Μη δείχνετε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά όταν αισθάνεστε εγκλωβισμένοι και οδηγείστε σε ακραίες καταστάσεις, άνευ λόγω και ουσίας, γιατί η συνέχεια θα είναι μία. Η υπερβολή θα είναι αναπόφευκτο κομμάτι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα και είστε απολύτως σίγουροι ότι σε κάποια σημεία έχετε δίκιο, μη θεωρείτε πως εξαπολύοντας πικρά λόγια και κάνοντας σαν υστερικοί, θα πετύχετε να πείσετε το σύντροφό σας πως εσείς ξέρετε το δίκαιο και το σωστό. Δείτε τα πράγματα σφαιρικά και προσπαθήστε να μπείτε έστω και για λίγο στη θέση του για να επανέλθετε στην πραγματικότητα. Η σχέση σας θα αρχίσει να καλυτερεύει αν σταματήσετε να ανακατεύεται τα επαγγελματικά προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί στην εργασία σας να απαιτείται να κυριαρχεί η λογική, αλλά σε αισθηματικό επίπεδο τον πρώτο ρόλο πρέπει να τον έχει το συναίσθημα.

ΖΥΓΟΣ: Κάποιες φορές χρειάζεται να διατηρείτε τις αναστολές σας και να μη βλέπετε τις σχέσεις σαν ένα παιχνίδι αντιπαλότητας και κυρίως να παραμένετε ανεπηρέαστοι στις αναταραχές που μπορεί να προκαλούν εξωτερικά γεγονότα. Στις 4 με τον Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, κάντε επαφές με νέα πρόσωπα αλλά αποφύγετε να οριστικοποιήσετε κάποιες καταστάσεις, γιατί μάλλον είναι νωρίς και ενδεχομένως η κρίση σας να είναι εσφαλμένη. Θα έχετε άπειρες ευκαιρίες, για να μπορέσετε να βρεθείτε κοντά στο σύντροφό σας, καθώς και για να ξεκινήσετε υγιείς συναισθηματικές σχέσεις, όσοι από εσάς δεν έχετε σταθερή σχέση. Συνεχίστε να είστε γοητευτικοί και συμβιβαστικοί για να βρείτε μεγαλύτερη απήχηση από τα άτομα του αντίθετου φύλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε τις υπάρχουσες καταστάσεις από την πραγματική τους πλευρά, για να ξεχωρίσετε τα υπαρκτά από τα ανύπαρκτα προβλήματα. Ξαναβρείτε το χαμένο σας θάρρος και τη γοητεία σας γιατί η καθημερινότητά σας θα συνεχίσει να κινείται σε γρήγορους ρυθμούς. Στις 15 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, κάντε την αρχή στο αίσιο μέλλον που ονειρευόσασταν και όποια σχέδια είχατε τώρα θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Αρχίστε να προβάλετε τους στόχους, τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας και κερδίστε πόντους στον οικονομικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να αποβάλετε από πάνω σας όσο το δυνατόν γίνεται τάσεις επιθετικότητας και εριστικότητας. Δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε τους συνεργάτες σας με έλλειψη υπομονής, εκνευρισμό ή επιπολαιότητα. Αποφύγετε άσκοπες κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν μπερδεύοντας τους γύρω σας και μη αφήνοντάς τους να σας κατανοήσουν. Μπορεί να μην είστε ικανοποιημένοι μέχρι στιγμής με τη μορφή που έχουν οι σχέσεις σας και ίσως να έχετε και κάποιο δίκιο, αλλά αν θέλετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να τις τοποθετήσετε σε καινούριες βάσεις, μην αρχίσετε αμφισβητώντας τις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο, αλλά η αναταραχή που υπάρχει στις σχέσεις σας δεν οφείλεται μόνο στους άλλους. Εάν καταφέρετε να παραμείνετε ήρεμοι και να κατανοήσετε πως οι ψυχικές σας συγκρούσεις είναι η αφετηρία της ουσιαστικής σας απομόνωσης, θα ξεπεράσετε τύψεις που ίσως νιώθετε και ακολουθώντας το ένστικτό σας, θα συνδεθείτε με ανθρώπους που θα αλλάξουν τη ζωή σας. Στις 20 που η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό, κάντε μια νέα αρχή ξεπερνώντας τις αμφιβολίες και τις αναστολές σας, γιατί πρέπει επιτέλους να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σας ενδιαφέρει ο οικονομικός σας τομέας να είναι σταθερός για να περνάτε καλά και πρέπει να το συνειδητοποιήσετε για να μην περάσετε δύσκολες ημέρες. Ξέρετε καλά πως τα οικονομικά σας είναι από τους πιο περίεργους τομείς της ζωής σας. Ο χρόνος περνάει γρήγορα και πρέπει να είστε έτοιμοι για να ανταποκριθείτε σωστά σε κάθε σημαντική περίσταση. Οι επιτυχίες στον εργασιακό χώρο, μικρές ή μεγάλες, θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να βγείτε ευχαριστημένοι και κερδισμένοι. Αντιμετωπίστε όλες εκείνες τις καταστάσεις που φέρνουν καθυστερήσεις και προχωρήστε σε νέες χειροπιαστές δομές.

ΙΧΘΥΣ: Μπορεί να έχετε καταλάβει ότι η προσωπική σας σχέση δεν προχωράει όπως θα θέλατε, αλλά πριν αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε ή αν θα απαλλαγείτε από αυτήν, σκεφτείτε τα πάντα, γιατί ίσως χρειαστεί να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για στιγμές μοναξιάς και να αναλάβετε ευθύνες που μέχρι τώρα τις μοιραζόσασταν με το έτερόν σας ήμισυ. Στις 29 με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, δώστε ιδιαίτερη σημασία σε εκείνες τις λεπτομέρειες που δίνουν ομορφιά στις σταθερή σας σχέση και όχι σε ζητήματα που θα λυθούν μόνο μακροπρόθεσμα, γιατί όσο καλή διάθεση και αν έχετε να τα λύσετε δεν μπορείτε να πιέσετε περισσότερο το χρόνο.