Social Icons

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας έχουν αγχώσει και οργανώστε μια χαρούμενη συγκέντρωση. Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μη δημιουργήσετε εντάσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σας, γιατί δε φταίνε για την κατάσταση που επικρατεί. Η μοναξιά δεν είναι καλός σύμβουλος, γι’ αυτό καλλιεργήστε τις κοινωνικές σας επαφές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συμβιβαστείτε με τις υπάρχουσες συνθήκες και μη λειτουργείτε με γνώμονα τη συναισθηματική σας ανασφάλεια. Ικανοποιήστε τις εσωτερικές σας ανάγκες και επανεκτιμήστε προτάσεις που σας έχουν κάνει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσεγγίστε άτομα που έχετε ανάγκη και που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την κρίση. Χαρείτε τις στιγμές της καθημερινότητας και μην αφήσετε τον έρωτά σας να ξεθυμάνει.

 

ΛΕΩΝ: Ενεργοποιήστε την καλή σας διάθεση και θα δείτε τα γεγονότα να σας βοηθούν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Αποφύγετε άδικες προστριβές και μην τα βάζετε με άτομα που δεν έχουν σχέση με το πρόβλημά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να έχετε τον τελευταίο λόγο, κρατήστε τις αποστάσεις σας μέχρι να δείτε που θα τραβήξει μια κατάσταση που σας ενοχλεί. Μπορεί οι προθέσεις σας να είναι οι καλύτερες, αλλά ο τρόπος που τις εκφράζετε είναι αντίθετος από αυτό που νιώθετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Πριν πάρετε αποφάσεις σε κάποιο πρόβλημα που σας απασχολεί, εντοπίστε από πού ξεκινάει. Ανακαλύψτε τους λόγους και τις αιτίες που κάνει κάποιους να έχουν περίεργη συμπεριφορά απέναντί σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταματήστε να κάνετε τους δύσκολους και ανταποκριθείτε σε ερωτικά καλέσματα. Η μεταβατική επαγγελματικά περίοδος, θα σας κάνει να στραφείτε σε νέους ορίζοντες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προτιμήστε τη σιωπή από τη φλυαρία, για να μην εκθέσετε δικούς σας ανθρώπους με πράγματα που θα πείτε. Μόνο η διπλωματία και η ευγένεια θα σας οδηγήσουν εκεί που επιθυμείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δε χρειάζεται να το παρακάνετε με παράλογες απαιτήσεις και εγωισμούς. Διαχωρίστε δουλειά με σπίτι και μη μεταφέρετε προβλήματα του ενός τομέα στον άλλο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι πολλές συζητήσεις ειδικά όταν δεν έχουν υγιή βάση, δεν οδηγούν πουθενά. Ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν πρόσωπα της οικογένειάς σας, χωρίς να γίνεστε παρεμβατικοί.

 

ΙΧΘΥΣ: Χαλαρώστε έστω και για λίγο με κάτι που σας ευχαριστεί και μην είστε υπερδραστήριοι. Οι στόχοι σας πρέπει να έχουν λογική βάση και μια κοινωνική εκδήλωση θα σας δώσει αρκετές νέες ιδέες.