Social Icons

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Νιώστε ασφάλεια με τον εαυτό σας, γιατί η εξέλιξη θα έρθει ύστερα από επιμονή και υπομονή. Οι επιφανειακές λύσεις δε λύνουν τα προβλήματα, γι’ αυτό δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ευχάριστες εκπλήξεις στο συναισθηματικό σας τομέα θα σας αλλάξουν τη διάθεση. Ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η συμβουλή ενός πολύ αγαπημένου σας προσώπου θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε κάτι που σας απασχολεί. Ασχοληθείτε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανακαλύψτε τις αιτίες που σας δημιουργούν άγχος και απαλλαγείτε από το πρόβλημα. Δε χρειάζεται να παίρνετε τόσο σοβαρά τις κριτικές που σας κάνουν αντίπαλοί σας.

 

ΛΕΩΝ: Χρωματίστε την καθημερινότητά σας και όλα θα αρχίσουν να διορθώνονται. Απομακρυνθείτε για λίγο από τα εργασιακά σας θέματα, για να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πάρτε αποφάσεις πριν είναι αργά, ώστε να γίνουν πραγματικότητα τα σχέδιά σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και θα βρείτε περισσότερη ανταπόκριση απ’ ότι νομίζατε.

 

ΖΥΓΟΣ: Ξεκουραστείτε για να αντιμετωπίσετε τις επόμενες ημέρες που θα είναι γεμάτες με δραστηριότητες. Δώστε ουσιαστικές λύσεις σε θέματα εργασίας, αλλάζοντας τακτική και εφαρμόζοντας άλλη πολιτική.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια σημαντική γνωριμία θα σας δώσει μεγάλη χαρά, αλλά μην ανοιχτείτε σε επενδύσεις με αβέβαιο μέλλον. Μην υπόσχεστε σε όλους από κάτι, γιατί σας έχουν βρει βολικούς και δεν το εκτιμούν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκουράστε το μυαλό σας από προβλήματα και απέχετε από κουραστικές εργασίες. Καινούριες κοινωνικές γνωριμίες θα σας βοηθήσουν στους στόχους σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα προκληθεί αναστάτωση στον επαγγελματικό σας χώρο και χρειάζεται προσοχή εκ μέρους σας, έτσι ώστε να μην παρασυρθείτε από κάποιες δελεαστικές προτάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προβάλετε τις ικανότητές σας και προσδιορίστε τις φιλοδοξίες σας αποφεύγοντας κάθε είδους συμβιβασμό. Παρόλο που θα έχετε να κάνετε πολλά, αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα έχετε όλα τα ατού να πετύχετε, αρκεί να ξέρετε πώς να κινηθείτε και τι πρέπει να αποφύγετε, με απαραίτητη προϋπόθεση οι νέες σας επιλογές να μη φρενάρουν το συναίσθημα σας.