Social Icons

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Κυριακή 22 έως 28/11/20

ΚΡΙΟΣ: Για να βρείτε τη χρυσή τομή, βάλτε φρένο σε ακρότητες. Οι δεσμευμένοι θα αναζητήσετε τρόπους να εξυγιάνετε και να βάλετε σε μια καλύτερη βάση  τη σχέση σας που έχει κλονιστεί αλλά αξίζει να παραμείνει στη ζωή σας ή να την απομακρύνετε αν στάθηκε κατώτερη της αγάπης σας. Εάν η σχέση σας κρέμεται κυριολεκτικά από μια κλωστή να ξέρετε πως θα σπάσει οριστικά. Το γαλάζιο σύννεφο που είχατε φτιάξει θα αρχίσει να διαλύεται και δε θα ήταν ωραίο να πέσετε ξαφνικά, αφού είχατε προειδοποιήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να λειτουργήσετε με σύνεση και ορθολογισμό για να μη βρεθείτε ξανά με πληγωμένο εγωισμό. Μπορεί και οι άλλοι να αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά μόνο αυτή που εσείς θα τους επιτρέψετε να έχουν. Το σίγουρο είναι πως σε αυτή τη φάση που βρίσκεται τώρα η ζωή σας δεν της χρειάζονται άχρηστες σχέσεις και τέτοιου είδους προβλήματα πρέπει ή να τα λύσετε ή να ξορκίσετε. Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας ιδίως αν θα σχετίζονται με τον εργασιακό σας χώρο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σύμμαχοί σας μέσα στην ένταση των αλλαγών και των αποφάσεων που θα απαιτηθούν από εσάς θα είναι η σωματική και πνευματική χαλάρωση. Προσέξτε τη διατροφή σας για να μην επιβαρύνετε το πεπτικό σας σύστημα. Η υγεία σας βελτιώνεται και παράλληλα αυξάνεται η διάθεσή σας για εκκεντρικές εμφανίσεις που θα κάνουν φίλους και γνωστούς σας να σαστίσουν με την εμφάνιση που θα διαλέξετε. Συνεχίζετε να έλκεστε από καταστάσεις που περιέχουν κίνδυνο και δε θα διστάζετε να δοκιμάσετε τα όρια που έχει ο σύντροφός σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν υπάρχει περίπτωση να πλήξετε αλλά σίγουρα θα κάνετε τη σχέση σας περιπέτεια. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η συμπεριφορά σας και να αποφύγετε λάθη και υπερβολές, ώστε να αποκαταστήσετε το κλίμα στην ερωτική σας ζωή. Οι εκλείψεις του μήνα θα φέρουν κάποιες κρίσεις και εντάσεις, που κάποιους από εσάς θα σας οδηγήσουν στη σκέψη να κάνετε αντικατάσταση του παλιού με κάτι καινούριο και σε αυτό το σημείο θα δοκιμαστεί περισσότερο η σχέση σας.

 

ΛΕΩΝ: Είναι πολύ πιθανόν να σας κυριέψουν πάθη πολύ πιο ισχυρά από αυτά που είχατε μέχρι σήμερα, αλλά από εσάς εξαρτάται το αποτέλεσμα. Οι αδέσμευτοι θα αρχίσετε να ψάχνετε να βρείτε ένα πρόσωπο για να γίνει το λιμάνι σας. Ο χαρακτήρας σας θα σας οδηγήσει σε παράτολμες πράξεις, αλλά μην ξεχνάτε να ελέγχετε τον παρορμητισμό σας για να μη βρεθείτε σε λάθος μονοπάτια και απογοητευτείτε. Αφεθείτε κατά ένα μέρος στα χέρια της μοίρας για να οδηγηθείτε σε ευχάριστους ερωτικούς ρυθμούς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα παρασυρθείτε από πρωτόγνωρες συγκινήσεις και θα ερωτευθείτε ένα καινούριο πρόσωπο που θα σας κάνει να ξεπεράσετε τις αναστολές σας και να εκφράζεστε πιο εντυπωσιακά. Για εσάς που αγαπάτε τις προκλήσεις θα εμφανιστούν πολλές και αρκετές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αλλά μην περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν ότι δεν μπορείτε να δώσετε εσείς σε αυτούς. Νικήστε την απαισιοδοξία που σας πιάνει αρκετά συχνά και μην αφήνετε τις αναμνήσεις του παρελθόντος που ξεπηδάνε στο μυαλό σας να σας κάνουν να τα βλέπετε όλα μαύρα.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην υποκύψετε σε εκβιασμούς και μη δεχθείτε προτάσεις άλλων που δε σας βρίσκουν σύμφωνους. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν χωρίς να μπλεχθείτε σε παρασκήνιο ή να πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα εμπεριέχουν εντάσεις, για να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσετε εμπόδια που θα είναι δύσκολο να τα προσπεράσετε. Τα επαγγελματικά σας σχέδια έχουν ανταπόκριση περισσότερη απ’ όσο πιστεύετε, αλλά χρειάζεται η κατάλληλη στιγμή για να προωθηθούν. Στο χέρι σας είναι να κρατήσετε μια σταθερή πορεία και ένα επίπεδο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρειάζεται η αμέριστη προσοχή σας γιατί το κάθε λάθος ή αμέλεια θα σας στοιχίσει σε απώλειες. Μείνετε ψύχραιμοι για να μην αποδιοργανωθείτε, δείτε τα γεγονότα, αλλά δεν υπάρχει καμία βιασύνη για να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα αυτή την περίοδο. Ίσως, η κρίση σας να μην είναι τόσο διαυγής ώστε να καταλήξετε σε σωστά συμπεράσματα. Η αρχή μιας καινούριας φιλικής ή κοινωνικής σχέσης, ενδεχομένως να σας φανεί χρήσιμη στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι στις κινήσεις σας και συγκρατημένοι σε εκρήξεις θυμού που θα έχετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε να ορθώσετε παράπονα και απαιτήσεις που έχετε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, με σωστό τρόπο όταν κάποιοι σας πικραίνουν με τη στάση τους ή σας φέρνουν σε συναισθηματικά διλήμματα με την αλλοπρόσαλλη, αλόγιστη ή εκρηκτική συμπεριφορά τους. Δείτε αλήθειες ακόμα και σε επαγγελματικές σχέσεις και παγιώστε συναισθήματα, ώστε άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος να μη σας φέρουν σε δύσκολη ψυχολογική θέση. Περισώστε κάποιες σχέσεις που σας αφορούν άμεσα, αλλά κάντε και νέες κοινωνικές γνωριμίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρησιμοποιήστε την ειλικρίνειά σας για να ωθήσετε τους άλλους να δουν τις μεταξύ σας σχέσεις με άλλο πνεύμα. Έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα. Να θυμάστε πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Θα είναι πιο εύκολο να πλησιάσετε πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως. Η διάθεσή σας που όλα και θα καλυτερεύει, θα είναι η κινητήρια δύναμή σας που θα αφήσει διάχυτη τη θετική σας ενέργεια και έτσι θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε και πράγματα που πρώτα σας φάνταζαν ιδιαίτερα δύσκολα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεχάστε τις γκρίνιες και τα παράπονα, γιατί το ερωτικό σας βαρόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα, αυξάνοντας τον ερωτισμό σας επικίνδυνα. Αρπάξτε την ευκαιρία να περάσετε καλά και ανοίξτε τα φτερά σας για νέες κατακτήσεις. Μην ξεχάσετε να είστε επιλεκτικοί στις επιλογές σας, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν είναι δυνατόν να πείτε ναι σε κάθε πρόσκληση που θα σας γίνει, όσο και να το θέλετε. Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν και στην πορεία, γι’ αυτό να έχετε το νου σας αφού μπορεί να βρείτε ένα ερωτικό ενδιαφέρον σε μια συνάντηση που μπορεί να έχει επαγγελματικό χαρακτήρα ή ακόμη και σε ένα ταξίδι.

 

ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια αν η επιθυμία σας είναι να ξεπεράσετε τις δύσκολες στιγμές της σχέσης σας. Οι εσφαλμένες εντυπώσεις που θα έχετε για τις κινήσεις του συντρόφου σας θα φέρουν αρκετές παρεξηγήσεις και κόντρες που θα δημιουργήσουν το υπόβαθρο για συγκρούσεις και διαφορές. Προσέξτε λίγο παραπάνω τι και πως το λέτε στο σύντροφό σας για να αποφύγετε να δώσετε αφορμές για διαπληκτισμούς. Μην είστε καταπιεστικοί απέναντί του γιατί τη συζήτηση που θέλετε να κάνετε μαζί του, μπορείτε να την πραγματοποιήσετε με διαφορετικό ύφος και να πετύχετε πολύ περισσότερα.