Social Icons

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020

ΚΡΙΟΣ: Στις 2 που ο Ερμής περνάει στον Τοξότη, δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε και να οπισθοχωρήσετε χωρίς να κάνετε μια προσπάθεια να βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης σας. Άνθρωποι από το παρελθόν σας που δε θυμόσασταν καν, επανεμφανίζονται στη ζωή σας και θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν με ποικίλους τρόπους να βρείτε τη χαμένη χαρά του έρωτα. Η προσωπική σας σχέση έχει ανάγκη από τη δική σας φροντίδα αλλά και την προσοχή σας, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από την πλευρά του συντρόφου σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνετε με το ταίρι σας ορισμένες συζητήσεις που θα δίνουν απαντήσεις σε κάποιες από τις απορίες του, γιατί πολλές φορές η μαχητικότητά σας εκλαμβάνεται από την πλευρά του ως αδιαφορία. Όσοι είστε ελεύθεροι και θέλετε να κάνετε μια σταθερή σχέση, δεχθείτε να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους. Χαμογελάστε στην τύχη σας και δεχθείτε με ευχαρίστηση τα καλά που σας δίνει. Ίσως πολύ γρήγορα βρείτε ένα σύντροφο που θα σας ενθουσιάσει και θα σας παρασύρει με τον αυθορμητισμό, τη γοητεία και τον ερωτισμό του.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε άφοβα να απολαύσετε τη σχέση που θα σας προκύψει χωρίς να βιαστείτε  να επενδύσετε πάνω της και να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά. Στις 19 που ο Δίας περνάει στον Υδροχόο, επιδιώξτε να αποκατασταθούν οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί από τον προηγούμενο μήνα στις σχέσεις σας με τους άλλους και παράλληλα μάθετε να κρίνετε πιο σωστά, ώστε να αποφύγετε τη σύγχυση στον εργασιακό σας χώρο. Είναι αναμενόμενο να έχετε συνεχείς συζητήσεις και συναντήσεις που όμως δε θα σας οδηγούν στα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους και ήπια συμπεριφορά για να αποφύγετε τα μικροπροβλήματα στον εργασιακό χώρο αλλά και την καλή ισορροπία στην υγεία σας. Θα καλυτερέψει η ψυχολογία σας και θα είστε πιο καταδεκτικοί και ευπροσάρμοστοι στις συνθήκες. Στις 29 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, αποφύγετε να θίξετε κληρονομικά θέματα με τα άτομα της οικογένειας σας και γενικώς ακίνητης περιουσίας. Δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή για να λύσετε τις διαφορές σας σε οικονομικά θέματα και αν το προσπαθήσετε τώρα μάλλον θα χειροτερέψετε τα πράγματα.

 

ΛΕΩΝ: Μην κατασταλάξετε σε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις, καθώς τα περισσότερα που θα σας υποσχεθούν θα είναι αναληθή. Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία έχει αρχίσει και έχει μια σαφή πορεία εδώ και καιρό για να την μπλοκάρετε με πισωγυρίσματα. Στηρίξτε την επικοινωνία σας με τους άλλους για να εξομαλύνετε τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα, να κάνετε κάποιο ταξίδι για να ξεφύγετε από την πραγματικότητα. Βάλτε όρια στις αντιδράσεις σας και φροντίστε να σκέφτεστε ώριμα και όχι παρορμητικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να χαλαρώσετε όσο μπορείτε και μην προσπαθείτε να κάνετε τους άλλους να σας μοιάζουν, γιατί εκτός του ότι αυτό δεν είναι και τόσο εφικτό, κάνετε κακό και στον οργανισμό σας, χωρίς να υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να σας οδηγήσει σε λάθη που μπορεί να σας πληγώσουν και να σας εμπλέξουν σε λάθος καταστάσεις καταστρέφοντας μερικές από τις πιο σημαντικές σας σχέσεις. Αποφύγετε να ρισκάρετε πράγματα εάν δε θέλετε να χάσετε από κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα. Μην αφήσετε τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας σας να σταθεί εμπόδιο στην τύχη σας και να σας φρενάρει.

 

ΖΥΓΟΣ: Υπάρχουν τα περιθώρια να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να αποκτήσουν ουσία και βάθος. Στην πορεία τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά, αφού θα μπορέσετε να αφήσετε πίσω σας προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ σας. Στις 16 με την Αφροδίτη να περνάει στον Τοξότη, πάρτε σημαντικές αποφάσεις πάνω στα εργασιακά σας θέματα. Βάλτε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια προσπαθώντας να βλέπετε πιο μακριά, ώστε να ανατρέψτε καταστάσεις και να αναλάβετε καινούριες δραστηριότητες. Εάν κινηθείτε σωστά, οι ιδέες σας θα υποστηριχθούν και θα αναπτυχθούν περισσότερο, φέρνοντας θετικά αποτελέσματα και σύσφιξη σχέσεων με τους συνεργάτες σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρόλο που έντεχνα προσπαθείτε να το κρύψετε, είστε αρκετά ευαίσθητοι στα αρνητικά σχόλια  και πληγώνεστε. Μπορεί να μην ανταπαντάτε σε αυτούς που σας κρίνουν, αλλά σίγουρα ανήκετε σε εκείνους που δεν ξεχνάνε εύκολα. Βάλτε μια τάξη στην προσωπική σας ζωή, διαφωτίστε κάποια σκοτεινά σημεία του στενού σας περιβάλλοντός και πάρετε αποφάσεις που θα σας απαλλάξουν από χρόνιο άγχος και θα σας ανακουφίσουν. Οι αλλαγές που θα προκύψουν στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον, θα σας γεμίσουν προβληματισμούς και διλήμματα, αλλά θα είστε ικανοί να βρείτε λύσεις στα τρέχοντα θέματα που σας απασχολούν, αλλά και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παίξτε το ρόλο του διαιτητή στις συναισθηματικές συγκρούσεις που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια του μήνα. Στις 14 με την Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, προσπαθώντας να κοντρολάρετε τα συναισθήματά σας για να μην πέσετε στην παγίδα του καταπιεστή ή το αντίθετο, ίσως να γίνετε λίγο απόμακροι και αυτό θα δώσει περισσότερες ελευθερίες στο σύντροφό σας αλλά και στον εαυτό σας. Οι κάθε είδους μεταξύ σας συναλλαγές θα είναι πιο ξεκάθαρες λόγω της δικής σας ανάγκης να μην υπάρχουν εκκρεμότητες ή διαφορές που ενδέχεται να επηρεάσουν τις ισορροπίες που χρειάζεστε για να συνεχίσετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τάση σας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τα συνηθισμένα θα είναι αυξημένη και πιθανόν ο βασικό σας στόχος για τη συνέχεια. Μετριάζοντας την κατά κάποιο τρόπο κτητική συμπεριφορά σας και υιοθετώντας αυτή τη στάση προς το σύντροφό σας, θα μπορέσετε να έχετε περισσότερες απολαβές. Στις 22 που ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας, οι αδέσμευτοι πρέπει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να βγάλετε στην επιφάνεια την αυτοπεποίθηση, το δυναμισμό και τη λάμψη σας. Ο θαυμασμός που θα προκαλέσετε στους γύρω σας, θα ελκύσει κοντά σας άτομα και ανάμεσά σας θα βρίσκεται και το σωστό που θα ξεκινήσετε μια όμορφη σχέση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα ανανεωθεί και θα δυναμώσει η σχέση με το σύντροφό σας, ενώ θα μπορέσετε να δημιουργήσετε και καινούριες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πιο ευρύτερο τον κύκλο σας, για να προβληθείτε και να αναπτύξετε την κοινωνικότητά σας. Στις 17 που ο Κρόνος περνάει στο ζώδιό σας, βάλτε σε εφαρμογή τους στόχους σας και να προσεγγίσετε τις επιθυμίες σας. Ακούστε συνεργάτες και άτομα κύρους τι έχουν να σας πουν και σεβόμενοι τις απόψεις τους θα βγείτε κερδισμένοι. Κρατήστε οποιαδήποτε πληροφορία πάρετε για να την εκμεταλλευτείτε σωστά στην πορεία.

 

ΙΧΘΥΣ: Να είστε προσεκτικοί για να μη φτάσετε σε ακραίες καταστάσεις με το σύντροφό σας. Επιδιώξτε να υπάρχει σύμπνοια στη σχέση σας και καλλιεργήστε τη διάθεση να ανακαλύψετε εκ νέου ο ένας τον άλλον. Η ανακάλυψη των αγνώστων στοιχείων της προσωπικότητάς του καθενός θα αυξήσει τον ερωτισμό ανάμεσά σας κάτι που έτσι κι αλλιώς θα είναι το ζητούμενό σας. Δημιουργήστε νέους κοινούς στόχους εκτός από πρακτικούς που θα σας συνενώσουν. Η στάση που θα κρατήσετε σε τρέχοντα θέματα, θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τροπή που θα πάρουν μια σειρά από εξελίξεις που θα σας κρατούν σε συναισθηματική επιφυλακή.