Social Icons

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021

Νέα Χρονιά ξεκινάει και είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τον Ιανουάριο. Το πλανητικό σκηνικό θα είναι πλούσιο στο ξεκίνημά του 2021 κάνοντας τον πρώτο μήνα του έτους να μας τραβάει το ενδιαφέρον. Ο
ι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Ιανουάριος...

Στις 1 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς,  σας ανοίγει πόρτες που θεωρούσατε κλειστές, ενώ η αυξημένη διαίσθηση θα σας γλιτώσει από παραπατήματα.
 
Στις 5 με τον Ερμή στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, βρείτε τα με τον εαυτό σας και απομακρύνετε από τη ζωή σας ότι είναι αιτία να σας αγχώνει, να σας στενοχωρεί ή σας εμποδίζει να είστε ευχαριστημένοι.
 
Στις 6 ο Άρης περνάει στον Ταύρο και γίνεστε περισσότερο ερωτικοί και αισθησιακοί, αλλά ταυτόχρονα πιο συγκρατημένοι στην εκδήλωση συναισθημάτων. Επαγγελματικά θα είστε πιο οργανωμένοι και σταθεροί στις απόψεις αλλά και αποφάσεις σας. Η δυναμικότητά σας θα βοηθάει να κατακτήσετε στόχους, όμως, να θυμάστε να έχετε περιορισμένο το πείσμα για να μην υπάρξουν συγκρούσεις με συνεργάτες.
 
Στις 8 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και κάνοντάς σας πιο τολμηρούς. Καλλιεργήστε τις δυνατότητές σας, χωρίς να απομακρυνθείτε από τα τρέχοντα θέματα ή την καθημερινότητά. Συνδυάστε τη γνώση με καθετί καινούριο, κρατώντας ζωντανές τις επαφές με τους γύρω σας. Φέρνει χρήσιμες πληροφορίες για να τις εκμεταλλευτείτε αλλά και για υλοποίηση. Βοηθάει να είστε παρατηρητικοί και επινοητικοί,  επιμελείς, κοινωνικοί και αντικειμενικοί όπου χρειαστεί. Αυξάνεται η δημιουργικότητα, οπότε σε ότι σαν ενδιαφέρει θα είστε εφευρετικοί. Η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω, αφήνοντας πίσω της την ανωριμότητα και την ανεμελιά. Πλέον θα αρχίσετε να λειτουργείτε με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και θα θέλετε να ολοκληρώσετε τις φιλοδοξίες σας. Καθώς σε πρώτη μοίρα θα βάζετε την καριέρα σας και σε δεύτερη την προσωπική, θα πρέπει να φροντίσετε να κρατάτε τις ισορροπίες για να μην απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που χρειάζεστε. Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας προετοιμάζει ώστε να κινηθείτε δυναμικά και να ξεπεράσετε με επιτυχία δυσκολίες ή προβλήματα, αλλά και να αναγνωρίζετε τον κίνδυνο ώστε να τον αποφύγετε. Ο Ερμής στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, είναι απαγορευτική όψη για νέα ξεκινήματα, καθώς οι καθυστερήσεις και οι παραλείψεις όχι μόνο θα μπλοκάρουν αλλά και θα ανατρέψουν τρέχον σχέδια. Μην αφήσετε τον εκνευρισμό να κυριαρχήσει.
 
Στις 9 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, αυξάνει τη γοητεία και τον ερωτισμό ενισχύοντας σας την πειθώ σας προς τους άλλους.
 
Στις 10 ο Ερμής στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, σας θυμίζει πως πρέπει να φερθείτε με υπευθυνότητα και περισσότερη σοβαρότητα σε ότι σχετίζεται με τον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά και με δημόσιες υπηρεσίες.
 
Στις 11 ο Ερμής στον Υδροχόο σε σύνοδο με το Δία στον Υδροχόο, είναι όψη που ενεργοποιεί την αισιοδοξία του Δία και χαρίζει ευεξία, καλή διάθεση και χαρούμενες επαφές. Θα θέλετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να ανοίξετε συζητήσεις με τους γύρω σας.
 
Στις 12 ο Ερμής στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, φέρνει ανατροπές σε σχέδια και καθυστερήσεις στη λήψη αποφάσεων. Αποφύγετε απερίσκεπτες κινήσεις για να αποφύγετε εμπόδια. Η όψη αυτή είναι επίσης ακατάλληλη για να προβείτε σε αγορές που σχετίζονται με την τεχνολογία.
 
Στις 13 η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, θα σας φέρει ενέργεια και καλή διάθεση για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Δείτε τις θετικές προοπτικές που σας ανοίγονται και αφήσετε πίσω το παρελθόν. Μικρές αλλαγές ακόμα και στην εμφάνισή σας, θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Ο Άρης στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, μειώνει την υπομονή και τις αντοχές σας. Αποφύγετε συζητήσεις που βλέπετε ότι θα καταλήξουν σε καυγάδες, καθώς θα είναι έντονες οι πιέσεις που θα δέχεστε.
 
Στις 14 ο Ουρανός σε ορθή πορεία στον Ταύρο, κάνοντάς σας πιο δυνατούς και έτοιμους να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και εμπόδια. Η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους θα είναι σαφέστατα καλύτερη και ο εγωισμός θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει αρκετά απρόοπτα, γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα και αυξάνει τη γοητεία. Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας κάνει εγωιστές και ξεροκέφαλους. Προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι και ευγενικοί απέναντι σε άτομα κύρους, αν θέλετε να επενδύσουν σε εσάς.
 
Στις 17 ο Δίας στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, προκαλεί αναπάντεχες αλλαγές και αναστάτωση, αλλά βοηθάει να ξεκόψετε από καταστάσεις του παρελθόντος.
 
Στις 20 ο Άρης στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, σας ωθεί να ρισκάρετε και να διεκδικήσετε αυτά που σας αναλογούν κρατώντας τις ισορροπίες και όχι αντιδρώντας υπερβολικά.
 
Στις 23 ο Άρης στον Ταύρο σε τετράγωνο με το Δία στον Υδροχόο, προκαλεί λάθη, διαφωνίες και εκνευρισμό. Μην καταπιαστείτε με τίποτα έξω από τα σχέδιά σας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει το συναισθηματισμό σας και γίνεστε πιο ανοιχτοί απέναντι στα δικά σας άτομα, αλλά και πιο επιεικείς με συνεργάτες στον επαγγελματικό χώρο.
 
Στις 24 με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, δείξτε υπευθυνότητα και αποφύγετε υπερβολές που θα σας κουράσουν για να εξελιχθείτε και να υπάρξει πρόοδος στην καριέρα σας.
 
Στις 26 ο Ήλιος στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργεί τάσεις για έντονη κριτική , νεύρα και ζήλιες. Είναι μία δύσκολη αλλά και πολύ σημαντική όψη, καθώς φέρνει αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο και η επιρροή του διαρκεί.
 
Στις 28 η Πανσέληνος στο Λέοντα, σηματοδοτεί εντάσεις, άσχημες σκέψεις και σκληρά λόγια, ενώ πυροδοτεί κρίσεις και ρήξεις στο συναισθηματικό τομέα. Αποφύγετε κινδύνους και παγίδες σε οικονομικό επίπεδο. Κρατήστε τις ισορροπίες σε επαγγελματικό επίπεδο και μην προβείτε σε ακραίες αλλαγές που δεν έχουν μελετηθεί με κάθε λεπτομέρεια. Θα χρειαστεί να παλέψετε για τα κεκτημένα σας, αγνοώντας όσους προσπαθήσουν να σας κρατήσουν πίσω. Βρείτε τρόπους δράσης για να αποτινάξετε από πάνω σας ότι σας βαραίνει. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρο, Λέων, Σκορπιό, Υδροχόο). Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσετε σε συνεργασίες και επενδύσεις που θα σας αποφέρουν κέρδη.
 
Στις 29 ο Ήλιος στον Υδροχόο σε σύνοδο με το Δία στον Υδροχόο, σας δίνει προστασία για να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα και τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικές οφειλές.
 
Στις 30 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, αρχίζει να μειώνει τη δυναμικότητα και τη δημιουργικότητά σας και δε θα μπορείτε να συνεργαστείτε αρμονικά με τους γύρω σας. Η διαίσθησή σας θα μπερδεύεται με τις πληροφορίες που θα λαμβάνεται και δε θα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σωστά και προς όφελός σας. Συλλέξτε ότι σας προσφέρεται για να το εκμεταλλευτείτε αργότερα που τα πράγματα θα καλυτερέψουν.

 ΉΗ