Social Icons

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021

Έρχεται η νέα χρονιά και επιτέλους ο Άρης αλλάζει θέση περνώντας στις 6/1 
στον Ταύρο και καθώς φέτος δεν πρόκειται να οπισθοδρομήσει καθόλου, μπορεί να νιώθετε σαν να είστε επικεντρωμένοι σε κάτι εντελώς διαφορετικό για το 2021. Προσπαθήστε να επιβραδύνετε λίγο, ώστε να πετύχετε σταθερότητα και ασφάλεια, αλλά και επιστροφή στις αξίες σας.
Πάρτε χρόνο για να κινηθείτε προς τις σωστές κατευθύνσεις χωρίς βιασύνη και να μπορείτε εμμένετε σε ότι μόλις ξεκινήσατε.

Συνοδοιπόρος του Άρη έρχεται και ο Ουρανός που στις 14/1 σταματάει την ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο, και θα βοηθηθείτε στο να  επικεντρωθείτε στις αλλαγές που έρχονται χωρίς να ανακόψετε την ανοδική πορεία σας.

Μην ξεχνάτε πως στις 8/1 ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, κάνοντάς σας να ασχοληθείτε πιο εντατικά ε το μέλλον σας, τις ιδέες  και τα σχέδια που θέλετε να προωθήσετε, ενώ θα είστε και περισσότερο φιλόδοξοι και αποφασισμένοι να σημειώσετε πρόοδο στην πορεία σας, δημιουργώντας σε ότι χτίσετε μακροπρόθεσμα θεμέλια.

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1, είναι κατάλληλη για να καθορίσετε στόχους, να ξεκαθαρίσετε την κατεύθυνση σας και να προχωρήσετε σε άλματα.

Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο στις 19/1 και καθώς σε αυτή τη θέση θα συνυπάρξουν Ερμής, Δία και Κρόνος, μπορείτε να είστε ανεξάρτητοι, καινοτόμοι και μη συμβατικοί. Επικεντρωθείτε σε οτιδήποτε νέο, στο μέλλον, την αλλαγή και αναπτερώστε τις ελπίδες σας.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο Λέοντα στις 28, θα φέρει αναστάτωση, κινδύνους και ρήξεις στις σχέσεις σας αν δεν συγκρατήσετε ξεσπάσματα και αφεθείτε σε ότι θα συμβαίνει γύρω σας.

Και καθώς στις 30/1 ο Ερμής θα κάνει την πρώτη του οπισθοδρόμηση για φέτος στον Υδροχόο, ίσως χρειαστεί να εργαστείτε σκληρότερα για να πιστέψετε στα όνειρά μας και να βιώσετε κάποιες αποτυχίες. Ότι και αν γίνει θυμηθείτε πως πρέπει να παραμείνετε αντικειμενικοί και αισιόδοξοι.

Αυτός ο μήνας θα είναι καλύτερος για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου.
 
ΚΡΙΟΣ:
Το στυλ και η έμφυτη λεπτότητα βρίσκει έκφραση μέσα από τις σχέσεις, οπότε τα παιχνίδια κυριαρχίας δεν έχουν καμία θέση μέσα σε αυτές. Εάν καταφέρετε αν όχι να νικήσετε να περιορίσετε το ναρκισσισμό σας, θα αποκτήσετε καινούριους φίλους εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τις σχέσεις σας με νέες εμπειρίες που θα καλύψουν αρκετές από τις ανάγκες σας, ενώ παράλληλα θα πετύχετε και περισσότερη κοινωνική καταξίωση. Να είστε υπομονετικοί στις ξαφνικές εξάρσεις των γύρω σας και μη βιάζεστε να απαντήσετε όταν ακούτε κάτι που δε σας αρέσει.
 
ΤΑΥΡΟΣ:
Εκμεταλλευτείτε σωστά ακόμα και τη μελαγχολία που σας πιάνει κάποιες φορές κάνοντάς την να φαίνεται στους άλλους σα μυστήριο, ώστε αντί να τους απομακρύνετε από δίπλα σας να τους γοητεύσετε. Στις 6 που ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας, επιδιώξτε να φέρετε βελτίωση σε όσες από τις σχέσεις σας νοσούν ή ακόμα και να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας δε θα επιφέρουν παρενέργειες στις σχέσεις σας. Εάν εξαιρέσετε το λίγο στρες που θα σας πιάσει εξαιτίας οικονομικών καθυστερήσεων, η υγεία σας δε θα έχει κανένα πρόβλημα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ:
Χρησιμοποιώντας σωστά την επιμονή και τη σταθερότητα για την επίτευξη των στόχων σας, θα δεχτείτε προτάσεις για συνεργασίες που μπορεί να σας γίνουν από φιλικά σας πρόσωπα. Επωφεληθείτε μέσα από συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις, για να διαπρέψετε στις επαγγελματικές καταστάσεις. Η άνοδος και η επέκταση στον εργασιακό χώρο, θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις προσδοκίες σας, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για όλα. Στις 30 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, αναπτύξτε όσο μπορείτε περισσότερο τις δραστηριότητές σας, αποφεύγοντας άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα, γιατί δε χρειάζεται να ανακόψετε την οικονομική σας πορεία.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή τη ζωή δεν τη περιγράφουμε αλλά τη ζούμε ακόμα και αν έχει τα περίεργά της, προσπαθήστε να κρύψετε ότι χρειάζεται αλλά και να ζήσετε τις στιγμές. Εκμεταλλευτείτε μυστικές συμφωνίες που μπορούν να δώσουν μια σημαντική ώθηση στα οικονομικά σας. Μην ξεχάσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας προκειμένου να ενδυναμώσετε την «ψυχή» σας και να την απελευθερώσετε από παγίδες. Η διαίσθησή σας δε θα είναι κακή, καθώς θα έχετε μονίμως την προδιάθεση ανανέωσης. Όμως, καλό θα ήταν να έχετε μια κάποια αυτοσυγκράτηση για να μην προκύψουν αλλοπρόσαλλες καταστάσεις ή παρασυρθείτε από επιφανειακά πράγματα.
 
ΛΕΩΝ: Όσοι παραμένετε αδέσμευτοι και είστε στην αναζήτηση συντρόφου θα έχετε αρκετές ερωτικές στιγμές, αλλά θα σας είναι δύσκολο να κατασταλάξετε κάπου. Να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας και να μην είστε καχύποπτοι εξαιτίας αυτών που ζήσατε στο παρελθόν, γιατί αν προκύψει κάτι σοβαρό, αξίζει τον κόπο να το κυνηγήσετε.
Στις 28 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, ασχοληθείτε με καινούρια πράγματα και μην προσπαθήσετε να επανασυνδεθείτε με άτομα που έχετε χωρίσει, γιατί το μόνο που θα βγει από αυτή την ιστορία, είναι να γεμίσετε διλήμματα. Σας χρειάζεται μια ουσιαστική ερωτική ανανέωση και όχι ξαναζεσταμένο φαί.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Στις 8 η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω, οπότε προετοιμαστείτε ψυχικά για μια νέα γνωριμία. Οι δεσμευμένοι δε θα συναντήσετε προβλήματα με το σύντροφό σας, γιατί αφού είστε ευχαριστημένοι η σχέση σας θα πηγαίνει προς το καλύτερο. Φροντίστε να την ανανεώσετε και να ξυπνήσετε τον ενθουσιασμό μεταξύ σας. Χαρείτε τις μέρες που έρχονται και αφήστε για αργότερα συζητήσεις που θα διογκώσουν κάποια προβλήματα και θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις που δεν είστε έτοιμοι. Συνδυάζοντας λογική και συναίσθημα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το ερωτικό σας τοπίο.
 
ΖΥΓΟΣ: Μάθετε να έρχεστε σε επαφή με τις ανάγκες σας, ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά της πορείας της σχέσης σας. Εντοπίστε τα προφανείς λάθη από την πλευρά σας στις επιλογές σας για να σταματήσετε να ρίχνετε στο σύντροφό σας ευθύνες που σας αναλογούν και προβάλετε την ανάγκη σας να δώσετε τέλος στην επίμονη τακτική της συναισθηματικής προσκόλλησης που σας οδηγεί σε αδιέξοδα. Το γενικό κλίμα αμφισβήτησης θα σας ωθήσει σε αρκετές αναθεωρήσεις του αισθηματικού σας κατεστημένου και δεν αποκλείεται τις μέρες που θα ακολουθήσουν να οδηγηθείτε σε εκκεντρικές και πέραν του πρέπει καταστάσεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δε χρειάζεται να στερηθείτε την ελευθερία σας ή να κόψετε πράγματα που σας ευχαριστούν για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Εάν μοιράσετε σωστά το χρόνο σας θα υπάρχει και περίσσευμα ανεκμετάλλευτο.
Στις 14 με τον Ουρανό σε ορθή πορεία στον Ταύρο, επικοινωνήστε με τους συνεργάτες σας και να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, αλλά να είστε προσεκτικοί στους χειρισμούς που θα κάνετε γιατί το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε εγκρατείς. Θα έχετε αρκετό χρόνο για να προγραμματίσετε τα σχέδιά σας και η επιτυχία ή η αποτυχία, θα εξαρτηθεί καθαρά από τις δικές σας κινήσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε να βρείτε τους σωστούς δρόμους μέσα από συζητήσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Θα επηρεαστεί αρνητικά η συμπεριφορά σας προς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ωθώντας σας σε εντάσεις και συγκρούσεις μαζί τους. Προσπαθήστε να μειώσετε τον εκνευρισμό σας που αυξάνει την τάση που έχετε για προστριβές. Εάν δε δείξετε υπομονή και ψυχραιμία, θα προκαλέσετε εντάσεις και στον επαγγελματικό σας χώρο. Ηρεμήστε, για να μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδια και τις υποθέσεις σας και να επωφεληθείτε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρησιμοποιήστε το διάλογο σαν την καλύτερη τακτική, διατηρώντας παράλληλα μια μυστικότητα γύρω από τις κινήσεις σας, για να νιώσετε πιο ασφαλείς. Εάν νιώθετε ότι έχετε ένα μέτρο προστασίας ίσως σταματήσετε να είστε τόσο καχύποπτοι.
Ισορροπήστε και αποκαταστήστε τις φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις που τελευταίως πέρασαν αρκετές δοκιμασίες και εντάσεις. Στις 13 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, προχωρήστε βήμα-βήμα αποφεύγοντας  να μπερδέψετε τα επαγγελματικά προβλήματα που έχετε με τα οικογενειακά ή να επιρρίψετε ευθύνες σε άτομα που δε φταίνε, μόνο και μόνο επειδή εσείς έχετε αποπροσανατολιστεί.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σχέσεις σας με τους άλλους ακόμα και αν θα χαρακτηρίζονται από αστάθεια θα γίνουν αρκετά προνομιούχες, αφού θα είστε πιο συνεργάσιμοι μαζί τους.
Στις 8 με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σας, θα γίνουν αρκετές προσπάθειες από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να περάσετε καλά και όσο και αν μεσολαβήσουν κάποιες καταστάσεις, εσείς θα βρείτε τον τρόπο να συνεννοηθείτε με άτομα που τους αρέσουν πραγματικά οι φιλίες, οι συναναστροφές και οι συνεργασίες. Δε θα σας είναι δύσκολο να τα καταφέρετε, καθώς οι γύρω σας θα σας πλησιάζουν περισσότερο.
 
ΙΧΘΥΣ: Αλλάζει το σκηνικό στην κοινωνική σας ζωή. Σας κάνει πιο ανοικτούς και προσιτούς στους γύρω ώστε να κάνετε πιο εύκολα καινούριες γνωριμίες. Προσέξτε μόνο να μην καλομάθετε και στη συνέχεια θα χρειάζεστε μόνιμα συμπαράσταση για να λειτουργήσετε σωστά από μόνοι σας. Όσο και αν θα βρίσκονται πάντα κάποιοι δίπλα σας, επιβάλετε να κρατήσετε ένα μέτρο στην εξάρτηση και στην επιρροή που θα δεχθείτε από αυτούς. Επίσης προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στις επαγγελματικές σας σχέσεις και καταπολεμήστε τις φοβίες σας.