Social Icons

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Κυριακή 20 έως 26/12/20

ΚΡΙΟΣ:
Είναι δύσκολο να βρείτε το δίκιο σας σε χώρους που δεν είναι ιδιαίτερα φιλικοί μαζί σας, αλλά δεν πρέπει να αποθαρρύνεστε. Αντίθετα κινηθείτε μεθοδικά, ειδικά όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με δυσκολίες. Ο οικονομικός σας τομέας χρειάζεται μεγάλη φρόνηση, γιατί οι ανάγκες σας έχουν μεγαλώσει και θα χρειαστείτε περισσότερα χρήματα από όσα υπολογίζατε. Τα πράγματα στη ζωή σας αποκτούν μια ξεκάθαρη και σταθερή υπόσταση. Είτε το συνειδητοποιείται, είτε όχι, αυτήν την εποχή γίνονται ανοίγματα στη ζωή σας και έρχονται πολλές αλλαγές προς το καλύτερο.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Το αίσθημα της δημιουργικότητας θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε μονοπάτια που οδηγούν στην υλοποίηση των στόχων σας. Στηρίξτε την ψυχολογική σας πλευρά με σωστή επικοινωνία και ανθρώπους που έχουν πείρα και γνώση. Να είστε ειλικρινείς απέναντί τους και να προσέχετε τους ρόλους που παίζετε για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Θα οδηγηθείτε σε εποικοδομητικές ανακατατάξεις και στην προώθηση μιας γενικής ανανέωσης. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις θετικές πλευρές και τα προτερήματά σας και μην κολλάτε σε κάποια ελαττώματα που δυσκολεύουν τη ζωή σας. Μπορείτε να αποκτήσετε τον έλεγχο στα πάντα, αρκεί να το τολμήσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρόλο που η μέρα παρουσιάζει πολλές θετικές πλευρές στα θέματα των σχέσεών σας, δε θα λείψουν και κάποιες δοκιμασίες στα συναισθήματά σας και στο κατά πόσο μπορεί να υπάρξει ένας σωστός διάλογος με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Οι σχέσεις που σας αγγίζουν περισσότερο και έχουν μια προσωπική χροιά θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα. Τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος και του οικογενειακού σας χώρου φαίνεται πως θα έχουν τον πρώτο ρόλο σε ότι θα συμβαίνει γύρω σας και ίσως σε μερικές περιπτώσεις να προκαλέσουν οι ίδιοι αλλαγές στη ζωή σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να βελτιώσετε τους τομείς της ζωής σας θα πρέπει να ασχοληθείτε εντατικά με αυτούς και κυρίως με όσους αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα. Ο έρωτας θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστα, παίζοντας αρκετά παιχνίδια μαζί σας. Ο δυναμισμός και τα αποθέματα ενέργειας που έχετε συγκεντρώσει θα σας βοηθήσουν να τονώσετε την ψυχική αλλά και ερωτική σας διάθεση. Αφήστε την αποφασιστικότητά σας να γίνει αντιληπτή από τα άτομα που σας συναναστρέφονται, εντυπωσιάστε τους και πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας. Επανεξετάσετε τα οικονομικά σας σχέδια και θέστε νέες βάσεις σε στόχους που δεν αποδίδουν.
 
ΛΕΩΝ: Πρέπει να κλείσετε πληγές που μειώνουν τα εισοδήματά σας, πριν αυξηθούν εκτός από τα έξοδά σας, το άγχος και οι ανασφάλειες. Περιορίστε την ανάγκη σας για μεγάλες αγορές εφόσον δεν έχετε ακόμα τακτοποιήσει τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Αυξάνονται οι ευαισθησίες σας και θα είστε πιο επιεικείς στα προβλήματα των άλλων, ενώ συγχρόνως θα έχετε όλη την καλή διάθεση να τους βοηθήσετε και να τους στηρίξετε. Συναισθηματικές επαφές και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και χρειάζεται να τις αξιολογήσετε πολύ προσεκτικά αν θέλετε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Αποφύγετε τις ανταγωνιστικές καταστάσεις και αναζητήστε τρόπους για να συνθηκολογήσετε με άτομα που στο παρελθόν είχατε αντιθέσεις. Η αλλαγή της συμπεριφορά σας μπορεί να σημάνει την αρχή κάποιων καινούριων πιο δημιουργικών συνεργασιών. Η διάθεση να δείξετε τα νύχια σας θα είναι έντονη και αφού το πλανητικό σκηνικό δεν καταφέρνει να σας πτοήσει, η σιγουριά σας θα παραμείνει ανεπηρέαστη.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί σας στερούν την ελευθερία σας και αυτό σας αγχώνει και σας εκνευρίζει. Καταπολεμήστε θυμό και εκνευρισμό και φροντίστε να ανανεώσετε την εικόνα σας με έξυπνο τρόπο. Αποφύγετε καταχρήσεις και υπερβολές που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα υγείας. Η προσοχή και η πρόνοια θα σας βοηθήσει να γλιτώσετε από ταλαιπωρίες. Κάντε αλλαγές στην  εξωτερική σας εμφάνιση και βελτιώστε την εικόνα σας προς τα έξω, αφήνοντας τους γύρω σας άφωνους.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ουδέτερη μπορεί να χαρακτηριστεί η βδομάδα σε ότι θα αφορά τα οικονομικά σας, ωστόσο η τάση που έχετε κατά καιρούς για έξοδα θα είναι έντονη. Φροντίστε τουλάχιστον να τα ξοδέψετε τα χρήματά σας σε κάτι που θα πιάσει τόπο και αργότερα θα σας αποδώσει και ποιοτικά και οικονομικά. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες και αρκετές από αυτές δεν έχουν άλλα περιθώρια για να αναβληθούν. Οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν, ενώ οι εντυπώσεις που θα αφήσετε στους συνεργάτες θα είναι θετικές.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχουν ιδιαίτερη σημασία αυτά που θα κρατήσετε και όλα εκείνα από τα οποία θα απαλλαγείτε. Δεν αποκλείεται η έναρξη μιας νέας δημιουργικής δραστηριότητας. Η έννοια του αναπάντεχου και οι πιθανές ευκαιρίες που πρέπει να ανακαλύψετε και να αξιοποιήσετε θα βρίσκονται στα πόδια σας. Η τύχη σας βοηθά ώστε με λιγότερο κόπο να εισπράξετε πολύ περισσότερα. Να θυμάστε πως οι επιλογές σας πρέπει να γίνουν με γνώμονα αυτό που σας αντιπροσωπεύει περισσότερο και όχι σύμφωνα με αυτό που αρέσει στους άλλους.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σίγουρα δεν έχετε ανάγκη βοήθειας για να απολαύσετε τις χαρές της ζωής, όμως χρειάζεται προσοχή στις ριψοκίνδυνες ενέργειες. Είστε από τα άτομα που ξέρουν πώς να μετατρέπουν τα πάντα σε πάθος, αλλά τον τελευταίο καιρό προσπαθείτε να το έχετε κρυμμένο. Ο φόβος μην πληγωθείτε σας κάνει να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε άτομα που δείχνουν κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς. Πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να απαλλαγείτε απ’ ότι σας φθείρει. Έτσι και αλλιώς το σίγουρο είναι πως δε σας διαλέγουν.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εσείς επιλέγετε και αυτό που ζητάτε είναι ένα σύντροφο που θα σας είναι αφοσιωμένος και θα σας θαυμάζει, αλλά δε θα σας στερεί την ελευθερία σας. Οι ευκαιρίες που θα έχετε να κάνετε μια σχέση που θα σας γεμίζει πολλές και μη σας φανεί παράξενο αν θα δεχθείτε και προτάσεις που ποτέ δεν περιμένατε. Αρκετά μείνετε κλειδωμένοι εξαιτίας ενός προσώπου που δεν είχε τίποτα να σας προσφέρει, αλλά εσείς πιστεύατε ότι μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και απολαύστε ότι στερηθήκατε. Η μαγεία θα συνεχιστεί και σε εσάς που είστε δεσμευμένοι.
 
ΙΧΘΥΣ: Ο έντονος ερωτισμός σας θα περιορίσει αισθητά το ρομαντισμό, αλλά να είστε σίγουροι ότι ο σύντροφός σας θα το  εκτιμήσει δεόντως. Ο διάλογος μεταξύ σας θα είναι πιο ζωντανός, ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας βοηθώντας να απελευθερωθείτε από τα άγχη σας. Εμπλουτίστε τη σχέση σας μα φαντασιώσεις που θα αρέσουν και στους δυο σας. Ανανεωθείτε και τολμήστε να δώσετε και να πάρετε απλόχερα. Οι κοινοί σας στόχοι θα ενδυναμώσουν αυτό που ήδη υπάρχει στη σχέση σας, ενώ θα συνεχιστεί η αίσθηση του μαζί.