Social Icons

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ:
Η προσγειωμένη αντιμετώπιση των διλημμάτων, θα σας απομακρύνει από κινδύνους. Εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι μη δώσετε υποσχέσεις που γνωρίζετε ότι δε θα κρατήσετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να απολαμβάνει την ασφάλεια μέσα στη σχέση σας, αλλά δε θα μειωθεί η ένταση των συναισθημάτων του. Πείτε πράγματα που σας ενοχλούν και μην τα κρατάτε όλα μέσα σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές επαγγελματικών σχεδίων θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Με καλοπροαίρετη διάθεση ένα ξεκαθάρισμα θα είναι καλό, αφού θα διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μοιράστε ευθύνες και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στις δικές σας ανάγκες. Μην αφήσετε τα νεύρα σας να ξεσπάσουν σε ανθρώπους που δε φταίνε.
 
ΛΕΩΝ: Ρυθμίστε τις υποχρεώσεις σας πριν σας κουράσουν και σας αγχώσουν. Αφήστε και τους άλλους να κάνουν κάτι και μην υπερβάλλετε στη δουλειά.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αρμονία θα είναι προϊόν συνεργασίας, οπότε προσπαθήστε στη διαδρομή να μη τη χάσετε εξαιτίας τρίτων. Πεπαλαιωμένες πεποιθήσεις και προκαταλήψεις, δεν έχουν θέση δίπλα σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Προγραμματίστε ένα ταξίδι που θα συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση. Χαλαρώστε και κάντε τις δουλειές σας, χωρίς να αγχώνεστε από τις ευθύνες.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πρωτοποριακές αλλαγές που θέλετε να κάνετε πρέπει να βασίζονται στις δικές σας δυνάμεις. Οι μάχες δεν κερδίζονται με παρορμητικές ενέργειες, αλλά με στρατηγική.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην πάρετε βιαστικές και απερίσκεπτες αποφάσεις, γιατί ίσως υπάρχουν παγίδες. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία με το σύντροφό σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιστρατεύστε το χιούμορ σας και μην επηρεάζεστε από παρεξηγήσεις. Συζητήστε με ένα καλό σας φίλο και βρείτε λύσεις και συμπαράσταση.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από το να βάζετε τα νεύρα σας σε δοκιμασία, σκεφτείτε και βάλτε σε προτεραιότητα τις επιθυμίες σας. Υιοθετήστε καινούριες τακτικές για να αναβαθμίσετε τη ζωή σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Η προβολή των ιδεών σας σε μια κοινωνική εκδήλωση θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Μην περιμένετε οι άλλοι να καταλάβουν τι θέλετε, αν δεν εκφράσετε τις επιθυμίες σας.