Social Icons

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ:
Αποφύγετε να κάνετε κάτι που θα είναι σε βάρος της ψυχικής σας υγείας και μην επιτρέψετε στους άλλους να αποφασίζουν για εσάς και να σας καταπιέζουν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιτρέψετε τα επαγγελματικά σας προσόντα να περάσουν απαρατήρητα, αλλά επιδείξτε τα. Παρατηρήστε τις εξελίξεις, συλλέξτε πληροφορίες και φροντίστε οι αποφάσεις σας να συμβαδίζουν με τα γεγονότα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε το σωστό τρόπο συνεννόησης με τους συνεργάτες αλλά και τα οικογενειακά σας πρόσωπα, ώστε να μη σας φοβίζουν οι αλλαγές που θα γίνουν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν υπάρχουν αντιθέσεις ή απομάκρυνση από κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, υπάρχει τρόπος να γεφυρώσετε το χάσμα που δημιουργήθηκε.
 
ΛΕΩΝ: Η αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον θα σας βοηθήσει να πετύχετε πιο εύκολα αυτά που επιθυμείτε. Χρησιμοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και μη μείνετε στάσιμοι.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα θα είναι γεμάτη ευκαιρίες για να πετύχετε ένα βασικό σας στόχο ή για να αναπληρώσετε εργασιακές σας υποθέσεις που είχαν μείνει μετέωρες.
 
ΖΥΓΟΣ: Μη σταματάτε όταν σας εμποδίζουν τα γεγονότα, μην απογοητεύεστε και μη φανατίζεστε επειδή πολλές φορές σας πιάνει η εργασιομανία σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανταποκριθείτε στις σχετικές υποχρεώσεις σας και θα ανταμειφθείτε δεόντως. Διορθώστε ότι καθυστέρησε ή πήγε πίσω, για να φτάσετε στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μέσα από εφαρμογές σχεδίων και ιδεών θα ενισχυθεί η τύχη σας. Οι υποθέσεις σας θα προχωρούν και θα έχετε μεγάλη εύνοια στις συζητήσεις και στις καινούριες σας συμφωνίες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε στην καθημερινή σας ζωή να μην υποτιμάτε την αξία αυτών που λέτε ή ακούτε, γιατί πολλές φορές βγάζουν στην επιφάνεια πολλές αλήθειες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τόσο αυτοέλεγχο που έχετε δεν κινδυνεύετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι, οπότε μην αφήσετε τη διαρκή σας έννοια για την πρώτη εντύπωση να σας γίνεται αιτία άγχους.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι αδέσμευτοι ενεργοποιήστε τον αυθορμητισμό σας ώστε να μη φτάσετε στο σημείο να βρείτε κάτι που σας αρέσει και σας καλύπτει και το χάσετε, επειδή δε θα είστε προετοιμασμένοι να πείτε κάτι.