Social Icons

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Θα σας ανακουφίσει σταδιακά  η γρήγορα πρόοδος σε τομείς της ζωής σας που ήδη έχετε προσφέρει πολλά και θα κερδίσετε ακόμα περισσότερα με τη σωστή διαχείριση.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας όση δείχνετε και στις δυνάμεις των άλλων. Μπορεί τα μεγαλεπήβολα σχέδια να είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά δε χρειάζεται να το παρακάνετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε στην άκρη τα διλήμματα και βρείτε τη χρυσή τομή στις συναισθηματικές σας ανησυχίες, γιατί το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό, αρκεί να δείξετε ότι είστε αποφασισμένοι να πετύχετε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάθε φορά που σηκώνετε το ανάστημά σας για να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας με σιγουριά σας βγαίνει σε καλό, οπότε δώστε το προσωπικό σας στίγμα σε ότι διεκδικείτε.
 
ΛΕΩΝ: Για να έχετε προσωπική ηρεμία  και να μην γεμίζετε άγχος, επανεξετάστε σε βάθος τις συμφωνίες που θέλετε να κάνετε δείχνοντας ενδιαφέρον και για την παραμικρή λεπτομέρεια.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι φιλοδοξίες σας έχουν ακόμα μεγάλα περιθώρια. Αφιερώστε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας για να αποκτήσετε την εμπειρία που θα σας επιτρέψει να επεκτείνετε τους στόχους σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Το οργανωτικό πνεύμα θα σας σώσει αρκετές φορές από παγίδες και λάθη. Προσπαθήστε να βάλετε προτεραιότητες και μη βιάζεστε να τελειώσετε τα θέματά σας, αλλιώς θα νιώσετε εξαντλημένοι.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οριοθετήστε τις απαιτήσεις σας και φροντίστε να μην ξεπερνούν κάθε φορά τις δυνατότητές σας. Οι σταδιακές αλλαγές είναι πια γεγονός και οι εξελίξεις αναμενόμενες.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε την ενέργεια και τη διάθεση για δράση να σας παρασύρουν. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας γιατί είσαστε πολύ κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξέρετε πώς να χειριστείτε κάποιες καταστάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οπότε μην έχετε αμφιβολία για τις δυνατότητές σας. Προχωρήστε εμπιστευόμενοι τις εμπνεύσεις σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναρωτηθείτε τι μπορείτε να προσφέρετε για να βρεθείτε στο επίκεντρο. Η επιθετική στάση και οι απαιτήσεις δεν είναι ότι καλύτερο για να τραβήξετε την προσοχή των άλλων.
 
ΙΧΘΥΣ: Αντιμετωπίστε με λογική αυτά που κατά την κρίση σας θεωρείτε υπερβολικά. Δείξτε εμπιστοσύνης τον εαυτό σας και θα βγείτε κερδισμένοι από μια πιθανή αντιδικία.