Social Icons

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Εξετάστε τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσετε αυτό το μήνα από ένα άλλο πρίσμα, για να μπορέσετε να βρείτε σωστές λύσεις στα προβλήματα σας και να κλείσετε εκκρεμότητες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην ξεχάσετε πως είναι απαραίτητο να κρατάτε μια πολιτική ισάξια με το διπλωματικό σας χαρακτήρα για να επιβληθείτε στο χώρο σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε πολύ κοντά στο να αξιοποιήσετε κάποιες πληροφορίες που θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, μια που η ανανέωση και η δημιουργική συμπόρευση σας στροβιλίζει το μυαλό.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν φροντίσετε να ενεργήσετε τη σωστή στιγμή, θα αποκαλυφθεί και θα έρθει στην επιφάνεια κάποιο παιχνίδι που παίζεται καιρό πίσω από την πλάτη σας.
 
ΛΕΩΝ: Η επιθυμία σας να επεκταθείτε και να επωφεληθείτε από την κάθε σας ευκαιρία θα σας ανοίξει διάπλατα τις πόρτες για νέες εμπειρίες, αν και έχετε προετοιμαστεί για αυτό αρκετό καιρό τώρα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη σας αποθαρρύνουν οι ανακατατάξεις, αλλά φροντίστε να βλέπετε μόνο μπροστά. Προτάσεις και νέες συνεργασίες σας ανοίγουν καινούριους δρόμους ψυχικής και οικονομικής ανάτασης.
 
ΖΥΓΟΣ: Επιστρατεύστε το δυναμισμό και μαχητικότητά σας, λειτουργώντας με σθένος. Αυτά τα στοιχεία θα σας είναι αρκετά χρήσιμα αν ξέρετε τι θέλετε, αλλά και τον τρόπο που θα τα αποκτήσετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μέσα από τις διαφωνίες που έχετε στον εργασιακό σας χώρο, θα συμφωνήσετε για κάποια θέματα που έχουν προκύψει τελευταία, όμως, εκθέστε με ακρίβεια τα επιχειρήματά σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Δε χρειάζεται να κλείνετε τα μάτια στις φιλοδοξίες και στις ανάγκες σας. Οι δυνατότητές σας αυτό το διάστημα θα είναι μεγάλες και μπορείτε να υπερβείτε τον εαυτό σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο παράγοντας της τύχης θα συντελέσει στο να κατανοήσετε την αληθινή διάσταση των προβληματισμών σας και να δώσετε λύσεις. Προβείτε σε επανατοποθετήσεις, αρκεί να έχουν γερές βάσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χωρίς να υπαναχωρείτε στις θέσεις σας, αρχίστε να σκέφτεστε ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω πριν κάνετε ένα βήμα μπροστά και αυτό και μόνο θα φέρει θετικά αποτελέσματα.
 
ΙΧΘΥΣ: Εσείς ζητάτε λίγα και όμως θα πάρετε πολλά. Οι χαρές των καθημερινών στιγμών, χωρίς να συμβεί κάτι ιδιαίτερο ή ασυνήθιστο, θα σας γεμίσουν ανακούφιση.