Social Icons

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Κυριακή 13 έως 19/12/20

ΚΡΙΟΣ:
Μέσα από μια ολοκαίνουρια σχέση θα βρείτε την ηρεμία και τη γαλήνη που ψάχνατε για να σβήσετε το παρελθόν. Θα σας πάρει λίγο χρόνο μέχρι να βρείτε τη φόρμουλα και να προσαρμόσετε την συναισθηματική σας αναγέννηση με τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Η νευρικότητα και το άγχος αναμιγνύονται μαζί με άλλα πολλά που σας βασανίζουν, κάνοντας τις καλές μέρες να μπερδεύονται με τις δύσκολες. Αφήστε το ένστικτο να γίνει η πυξίδα σας και να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα προκληθούν αρκετές καθυστερήσεις στα οικονομικά σας σχέδια, κάνοντάς να υιοθετείτε ένα καινούριο τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας προκειμένου να εξασφαλίσετε τη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων σας. Έστω και την τελευταία στιγμή θα τα καταφέρετε οικονομικά, αρκεί να θυμάστε πως δεν πρέπει για κανένα λόγιο να είστε ριψοκίνδυνοι ή σπάταλοι. Να είστε πρόθυμοι να μετακινηθείτε λίγο αν χρειαστεί από τις θέσεις σας και να αυτοσχεδιάσετε. Θα είστε αρκετά γοητευτικοί ώστε να τραβήξετε την προσοχή αυτών που θέλετε χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η καλή ψυχική σας διάθεση, θα σας δώσει μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Πείτε «ναι» στον έρωτα, στη συντροφικότητα και στην κοινωνικότητα, για να κρατήσετε στο παρασκήνιο μυστικά, απωθημένα και δόλιες σκέψεις που καταστρέφουν το προφίλ σας. Θα ταλαιπωρηθείτε κάπως ψυχικά, αλλά τελικά θα είναι για καλό σας. Πρέπει να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις στους τομείς που έχετε αποτύχει, ακόμα και αν είναι οδυνηρό για εσάς.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το να ζείτε με την πραγματικότητα είναι η καλύτερη λύση και δεν πληγώνει την ευαίσθητη φύση σας όπως πολλοί από το περιβάλλον σας πιστεύουν, αλλά αντίθετα σας δίνει τη δυνατότητα να βγάλετε σωστά συμπεράσματα. Το πλανητικό σκηνικό σας παρέχει δύναμη, αποφασιστικότητα και πρωτοποριακό πνεύμα, στοιχεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση ακόμα και των πιο δύσκολων θεμάτων σας. Μπορείτε να εισπράξετε σημαντική ανακούφιση από τη βοήθεια ατόμων που σας πιστεύουν και σας αγαπούν.
 
ΛΕΩΝ: Η φιλία θα είναι κατά κάποιον τρόπο ο καλύτερος μεσάζων για να τονώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αφήστε τους συνεργάτες σας να σας γνωρίσουν για να μπορέσετε στην πορεία να περάσετε τα δικά σας μηνύματα. Όπως με τις σχέσεις σας έτσι και με τα επαγγελματικά σας η νηνεμία και η αποκατάσταση είναι απαραίτητα στοιχεία. Μην αντιδράτε και αλλάζετε το πρόγραμμά σας όταν κάποιοι από τους συνεργάτες σας απογοητεύουν. Έχετε την τύχη με το μέρος σας και καταφέρνετε να καλύπτετε τις ανάγκες σας ή να βρίσκετε τη λύση έστω και την τελευταία στιγμή.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναγνωρίστε σε ποια σημεία είστε υπερβολικοί για να σταματήσετε να στερείτε στον εαυτό σας την ουσία της ζωής. Για να βγάζετε άκρη και να μη νιώθετε σας να είστε μονίμως πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί, εξετάστε τα προβλήματά σας συνδυάζοντας λογική και συναίσθημα και όχι βλέποντάς τα πότε με τον έναν τρόπο και πότε με τον άλλον. Μην ενεργείτε παρορμητικά ή κάτω από συνθήκες θυμού και αγανάκτησης, γιατί δεν πρέπει αργότερα να μετανιώσετε σε τίποτα. Μην ανοίξετε πόλεμο ενώ έχετε στα χέρια σας τα σωστά όπλα.
 
ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρξει ένα σύνολο δυνατών και ευχάριστων εμπειριών μέσα στην υπάρχουσα σχέση σας, που θα γίνει η αιτία να κάνετε καινούρια όνειρα χωρίς να υποστείτε αυτή τη φορά απογοητεύσεις. Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε άμεσα εκκρεμότητες του παρελθόντος και να απαλλαγείτε από παλιούς λογαριασμούς. Αφήστε στην άκρη τα παράπονα και λύστε τα προβλήματά σας με διάλογο. Μπορείτε να διορθώσετε την κατάσταση και να στηρίξετε τη σχέση σας. Αν καταφέρετε να βγείτε αλώβητοι από τις δοκιμασίες και τις αναταράξεις, η σχέση σας δε θα γίνει απλώς σταθερή αλλά ακλόνητη.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλά κάνετε και κρατάτε την ευγενική σας πλευρά για λίγους ώστε να μην πληγωθείτε, αλλά ο σύντροφός σας ανήκει σε αυτούς και αγαπάει την ευαισθησία σας, γι’ αυτό μην προτάσσετε μονίμως το δηλητηριώδες κεντρί σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετές καινούριες γνωριμίες που θα αξίζουν πραγματικά την προσοχή σας, καθώς μέσα από αυτές μπορεί να προκύψει μια ουσιαστική σχέση. Το νέο πρόσωπο που εσείς θα επιλέξετε να μπει στη ζωή σας θα σας υποχρεώσει να γίνετε πιο κοινωνικοί και είτε το θέλετε, είτε όχι θα διακινδυνεύσετε την ηρεμία και την ησυχία σας για χάρη ερωτικών συγκινήσεων.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αυξημένη κοινωνικότητα θα εκτινάξει στα ύψη το σεξαπίλ και τη γοητεία σας και να είστε σίγουροι ότι οι κατακτήσεις σας θα προκαλέσουν σε πολλούς φθόνο. Αφεθείτε στη γοητεία που θα σας εκπέμψει και γίνετε λίγο πιο παρορμητικοί. Τα σχέδια που έχετε για το μέλλον καθώς και η αλλαγή του τρόπου ζωής αργά ή γρήγορα, θα επηρεαστούν από τις εξελίξεις. Το σίγουρο είναι πως θα παραμείνετε μόνοι για πολύ μικρό διάστημα πλέον. Σταδιακά αρχίζει η μεταμόρφωσή σας σε ένα μωρό που έχει μια μόνιμη ανάγκη από χάδια.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι στις κινήσεις σας και συγκρατημένοι στις εκρήξεις θυμού που έχετε κάποιες φορές. Εάν υπάρχει μια πιο προσωπική σχέση που σας ενδιαφέρει αρκετά, μην την αφήσετε να χαθεί, εξαιτίας μιας παρεξήγησης που τρίτα άτομα υποκίνησαν. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και δώστε την εξήγηση που χρειάζεται για να διευκρινίσετε πως ακριβώς έχουν τα πράγματα. Κατά τη διάρκεια της βδομάδας θα συναντήσετε μερικές δυσκολίες στις κοινωνικές σας σχέσεις, λόγω της συμπεριφοράς σας. Γίνετε λίγο αυθόρμητοι στις συναναστροφές σας για να μπορούν και οι άλλοι να σας πλησιάζουν ευκολότερα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε αρκετά καλά στοιχεία αλλά το κακό είναι ότι δεν ξέρετε πως τα εξωτερικεύσετε. Επειδή έχετε την τάση να μεγαλοποιείται τα πράγματα και ο φόβος δεν είναι καλός σύμβουλος, προνοήστε και κάντε ένα τσεκάπ για να βεβαιωθείτε ότι πράγματι δε συντρέχει λόγος ανησυχίας. Εξοπλίστε τον οργανισμό σας με βιταμίνες για να ισορροπήσετε και προσαρμόστε τη διατροφή σας. Όσο γρήγορη λύση και αν είναι το έτοιμο φαγητό, αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να τρώτε πιο υγιεινά.

ΙΧΘΥΣ: Εκμεταλλευτείτε τη διαίσθησή σας που θα είναι έντονη σε ότι θα αφορά το συναισθηματικό σας τομέα για να μην τρέφετε αυταπάτες μια που είναι στη φύση σας να κάνετε όνειρα και να παίζετε με αυτά. Το νέο πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σας -ίσως όχι τόσο νέο καθώς ενδέχεται να είναι μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και που θα ορκιζόσασταν ότι ποτέ δε θα μπορούσε να γίνει τίποτα μεταξύ σας- θα σας ωθήσει να είστε προσκολλημένοι επάνω του γιατί θα νιώθετε πολύ οικεία και θα ανοιχτείτε ακόμα περισσότερο.