Social Icons

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ:
Οι αδέσμευτοι δεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους, ώστε να μη χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε το πρόσωπο που θα κάνει αρκετά ενδιαφέρον τη ζωή σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να περάσετε όμορφα με το σύντροφό σας, να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να προβείτε σε αλλαγές από κοινού.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε τα περιθώρια και το χρόνο που απαιτείται για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας και την επαγγελματική σας πορεία.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ψυχολογία σας θα είναι αρκετά παράξενη και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προστριβές και εντάσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας χώρου.
 
ΛΕΩΝ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην αφήσετε τρίτα άτομα να σας μπερδέψουν περισσότερο ή να ανακατευτούν στις δικές σας υποθέσεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε μια ικανοποιητική φιλική και κοινωνική επικοινωνία, αλλά και πληθώρα επισκέψεων που δε θα μπορείτε να αποφύγετε, που όμως θα σας κάνει καλό ψυχικά.
 
ΖΥΓΟΣ: Εάν  η πίεση που δεχθήκατε τον τελευταίο καιρό ή οι συγκυρίες έβλαψαν μια σχέση που αξίζει και έχει μέλλον, τώρα θα μπορέσετε να λύσετε τις παρεξηγήσεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προβληματιστείτε όσο είναι καιρός, αλλάζοντας ότι δε σας αρέσει και δε σας αντιπροσωπεύει. Αντιμετωπίστε με χιούμορ τα εμπόδια και θα δείτε τις εξελίξεις να σας δικαιώνουν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να μην αγχωθείτε αργότερα, τακτοποιήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Μην αφήνετε στην άκρη τις προσωπικές σας σχέσεις για χάρη της εργασίας σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να λύσετε εκκρεμότητες γιατί δε σας ευνοούν οι συνθήκες. Μην παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς, γιατί μπορείτε να παραβλέψετε λόγια εκνευρισμένων ανθρώπων.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιτρέψετε σε αναποδιές και φασαρίες να ρίξουν την ψυχολογία σας και να σας χαλάσουν το κέφι. Πάρτε μαθήματα από το παρελθόν και μην πάρετε αποφάσεις να ρισκάρετε και πάλι οικονομικά.
 
ΙΧΘΥΣ: Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας δώσει ευκαιρίες για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Η αναγνώριση των προσπαθειών σας στον εργασιακό χώρο, θα σας κάνει να νιώσετε καλά.