Social Icons

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ:
Μπορεί να υπάρχουν ακόμα κάποιοι «πονοκέφαλοι» στον εργασιακό σας χώρο, αλλά να είστε σίγουροι πως με ότι καταπιαστείτε θα σας βγει σε καλό.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αντιξοότητες θα υπάρχουν, αλλά οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να προβάλετε τα επαγγελματικά σας προσόντα, θα σας βγάλουν νικητές ακόμα και αν βρεθείτε σε περιπτώσεις ανταγωνισμού.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο παράγοντας τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αφού όχι μόνο δε θα λείπει, αλλά θα κάνει συνέχεια αισθητή την παρουσία του με διάφορους τρόπους.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε τη διαίσθησή σας να δουλέψει για την επίλυση πρακτικών θεμάτων που σας απασχολούν. Απομακρυνθείτε από όσους και από όσα σας δημιουργούν προβλήματα.
 
ΛΕΩΝ: Μην παρασυρθείτε σε αγορές και σπατάλες που δε θα σας οδηγήσουν πουθενά. Δώστε αγάπη στο σύντροφό σας γιατί σας έχει ανάγκη και μη δημιουργείτε παγόβουνα στη σχέση σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μπορέσετε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητές σας, πρέπει να τις διαπραγματευτείτε δυναμικά.  Προβείτε σε μετρημένες και λογικές κινήσεις για να απαλλαγείτε από οικονομικά προβλήματα.
 
ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε υψηλά το ηθικό σας και να είστε σίγουροι ότι δε θα το μετανιώσετε. Μην είστε τόσο απαιτητικοί από τους άλλους, γιατί έτσι βάζετε και τον εαυτό σας σε δοκιμασία.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα διεκπεραιώσετε ικανοποιητικά πολλές από τις υποθέσεις σας εάν σκέφτεστε θετικά. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τα νεύρα σας είναι να προσπαθήσετε να σκέφτεστε λογικά.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε παρέα με άτομα που έχουν διαφορετικές αντιλήψεις από εσάς για να εμπλουτίσετε τις απόψεις σας. Αφήστε τους συνεργάτες σας να πάρουν πρωτοβουλίες αλλά στηρίξτε τους.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη βάζετε μονίμως τον εαυτό σας σε δοκιμασίες που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να αντέξει. Αποδεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις για να προβληθείτε και να επεκτείνετε τις βλέψεις σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι άσκοπο να χάνετε την ψυχραιμία σας εξαιτίας της συμπεριφοράς των άλλων. Επιβάλλεται να τολμήσετε αλλαγές στο χώρο για να αναβαθμίσετε την ποιότητα της ζωής σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα περιέχουν έντονο παρασκήνιο, γιατί θα σας βλάψουν. Ότι μπορείτε να κάνετε σήμερα κάντε το και μην το αναβάλετε για αύριο.