Social Icons

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ:
Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα, χωρίς να αφήνετε άσχετους να σας αλλάζουν τα σχέδια. Μην επιτρέψετε σκηνές ζηλοτυπίας από το σύντροφό σας, γιατί οι συγνώμες δεν ωφελούν όταν λέγονται όλη την ώρα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας και μην αφήνετε τους άλλους να φρενάρουν τον ενθουσιασμό σας. Η καταπίεση δεν οδηγεί σε σωστούς δρόμους και ο εγωισμός σας παρασύρει σε λάθη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Χαρείτε την καθημερινότητα και μην αγχώνεστε για τις μελλοντικές σας κινήσεις. Κάποιες παράλογες απαιτήσεις ατόμων του εργασιακού σας χώρου θα σας εκνευρίσουν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανακαλύψτε ποιοι σας χρειάζονται, ποιους χρειάζεστε εσείς, αλλά και ποιες θα πρέπει να είναι οι κινήσεις σας για να εξομαλυνθούν τυχόν διαφορές ώστε να μπορέσετε να συμβαδίσετε μαζί τους.
 
ΛΕΩΝ: Μάθετε να είστε πιο πρόθυμοι να υπακούσετε σε κανόνες και συμβουλές και γενικώς να είστε πιο προσεκτικοί. Στο χέρι σας είναι να καλυτερέψουν οι συνθήκες και να νιώσετε καλύτερα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα και μέσα από στιγμές έντασης, θα έχετε ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε, τόσο για να κλείσετε εκκρεμότητες, όσο και για να προχωρήσετε σε νέες επιλογές.
 
ΖΥΓΟΣ: Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο όμορφοι και πιο ερωτεύσιμοι, γιατί έχετε τα περιθώρια να πράξετε τα δέοντα και με το παραπάνω.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με περισσότερη λογική και λιγότερο συναίσθημα προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε το ερωτικό σας τοπίο. Μην περιπλέξετε περισσότερο τα πράγματα προκαλώντας διαφωνίες ή αντιθέσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η κατανόηση θα οδηγήσει τη σχέση σας σε ανοδική πορεία. Δε χρειάζεται να ενθαρρύνετε ακόμα περισσότερο τις ανασφάλειες που έχει το ταίρι σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας για να αντιμετωπίσετε περίεργες αντιδράσεις. Θα δυσκολευτείτε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, αφού θα είστε σε κατάσταση σύγχυσης.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ευκαιρίες για βελτίωση των συνθηκών εργασίας θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές. Δώστε στους στενούς σας συνεργάτες αρμοδιότητες και μην τους πιέζετε.
 
ΙΧΘΥΣ: Ακόμα και αν οι προβληματισμοί του συντρόφου σας, σας φαίνονται ακατανόητοι, αποδεχθείτε τους χωρίς να εξετάζετε το γιατί. Μην εκνευρίζεστε για τον τρόπο που προσπαθεί να πάρει επιβεβαιώσεις για το ενδιαφέρον σας.