Social Icons

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Κυριακή 27/12/20 έως 2/1/21

ΚΡΙΟΣ:
Θα είστε αρκετά πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί σε ότι θα αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Να είστε προσεκτικοί σε ότι ακούσετε από συνεργάτες ή άτομα κύρους, καθώς θα πάρετε σημαντικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε λάθη και παραλείψεις. Οι συζητήσεις και οι επαφές μαζί τους φαίνεται πως θα μονοπωλούν το χρόνο σας, αλλά θα είναι πολύ σημαντικό να γίνουν πριν φτάσετε σε οριστικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων. Δεν αποκλείεται να απαιτηθεί να προβείτε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε και να διαπραγματευτείτε πάνω σε καλύτερες βάσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα γεμίσετε άγχος και έντονους προβληματισμούς για την πορεία των συνεργασιών σας και το μέλλον των σχέσεών σας, γι’ αυτό δείξτε αυτοσυγκράτηση ώστε να μη μεγεθύνετε μικρές διαφορές και τις κάνετε μεγάλες. Το άνοιγμα του ορίζοντά σας θα σας οδηγήσει σταδιακά σε αναγνώριση των ικανοτήτων σας, αν και η διαδρομή αυτή θα είναι κάπως μεγάλη και κουραστική.
Θα φτάσει η ευαισθησία σας στα ανώτατα όρια και επειδή θα είναι εύκολο να προκληθούν εντάσεις, κρατηθείτε βάζοντας μπροστά τη λογική και αποφύγετε να κοντραριστείτε με τους συνεργάτες ή το σύντροφό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι αρκετά καλή και θα γίνει ακόμα καλύτερη. Ανανεωθείτε και δραστηριοποιηθείτε, ώστε να καλυτερέψετε τις σχέσεις σας με τους άλλους και να αλλάξετε την καθημερινή σας ζωή προς το καλύτερο. Αποφύγετε να κινηθείτε παρορμητικά, για να μην απειλήστε με συγκρούσεις από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα είναι άσχημο να γκρεμίσετε τις σχέσεις σας τώρα που αυτές καλυτερεύουν. Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς και για να κλείσετε καινούριες συμφωνίες ή συνεργασίες, αλλά εφιστά την προσοχή σας στον οικονομικό τομέα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξουν ορισμένα προβλήματα στον επικοινωνιακό σας τομέα και ίσως κάποιες από τις πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι παραποιημένες ή παρερμηνευμένες και δε θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ξεχωρίστε τις βάση των δεδομένων που έχετε και θα γλιτώσετε από κόπο και χρόνο που θα μπορέσετε να τον ξοδέψετε εκεί που εσείς θέλετε. Βρίσκεστε σε μια φάση της ζωή σας που προτιμάτε να έχετε σταθερές σχέσεις, απ’ το να νιώθετε μόνοι σας έχοντας δίπλα σας περιστασιακές που μπορεί να σας δίνουν προσωρινά ζωντάνια, αλλά στην ουσία καταναλώνουν τη θετική σας ενέργεια.
 
ΛΕΩΝ: Αρχίστε να εκτιμάτε τα καλά που έχετε εισπράξει για να περάσετε όμορφα και να νιώσετε ασφαλείς ανάμεσα σε ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας αγαπούν, φροντίζοντας να έρθετε πιο κοντά σε εκείνους που σας ενδιαφέρουν. Προσπαθήστε να καταλάβετε περισσότερο τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε αν μπορείτε πραγματικά να συμβαδίσετε μαζί τους. Μοιράστε ισόποσα το χρόνο σας ανάμεσα σε φίλους και οικογένεια, ώστε να αποφύγετε τις γκρίνιες. Δεν αποκλείεται να κάνουν την επανεμφάνισή τους σχέσεις του παρελθόντος όπου έχετε αφήσει ανοιχτά κεφάλαια.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο να ανακαλύψετε πως τελικά έχετε πολύ περισσότερα κοινά σημεία απ’ όσα είχατε αντιληφθεί μέχρι τώρα και να αποκαλυφθούν αλήθειες που αγνοούσατε για την ποιότητα κάποιων ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σας. Το σίγουρο είναι πως εξαιτίας των καταστάσεων που αλλιώς τις περιμένετε και αλλιώς γίνονται, δε θα αποφύγετε το στρες και την υπερένταση. Ίσως χρειαστεί να πάρετε ορισμένες αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε αλλαγή τρόπου ζωής. Βρείτε καινούρια ενδιαφέροντα που θα σας δώσουν ενέργεια και θα σας γεμίσουν δύναμη.
 
ΖΥΓΟΣ: Επιχειρήστε να κάνετε κάποιες αλλαγές και στην εξωτερική σας εμφάνιση, για να νιώσετε πιο όμορφοι. Κάντε μικρά διαλλείματα από τα εργασιακά σας θέματα για να μην επιβαρύνετε τον οργανισμό σας με εξάντληση. Εάν έχετε ήδη προσπαθήσει να κάνετε σωστά οικονομικά προγράμματα θα έχετε την ευκαιρία να τα υλοποιήσετε και να κερδίσετε πολλά από αυτά. Οι αδέσμευτοι θα αναζητήσετε τον έρωτα στο φιλικό σας περιβάλλον, όχι όμως για να βασιστείτε στο μέλλον, αλλά  με σκοπό να κάνετε την αυτοκριτική σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διαχωρίστε τα έσοδά από τα περιουσιακά σας και μην αφήσετε τη συναισθηματική ένταση να σας μπερδέψει. Μόνο έτσι δε θα υποσχεθείτε πράγματα που θα σας βλάψουν οικονομικά και δε θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις για να αποφύγετε την αντιπαλότητα με τους συνεργάτες σας που έτσι κι αλλιώς δεν αντέχετε. Μειώστε το άγχος και δείτε τα επαγγελματικά σας θέματα με καθαρό μυαλό. Γοητευτικοί και χαρισματικοί όπως πάντα, θα κάνετε το σύντροφο σας ή τις κατακτήσεις σας να κρέμονται από εσάς.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τύχη θα είναι μαζί σας δίνοντάς αρκετές ευκαιρίες για να επέμβετε και να αλλάξετε αυτά που δε σας αρέσουν στους τομείς της ζωής σας. Η επιρροή που θα ασκείτε στους άλλους θα είναι πιο ισχυρή και θα σας δώσει το κίνητρο να ελπίζετε σε ένα καλύτερο μέλλον που θα είναι πιο κοντά στις προσδοκίες σας. Αναπτύξτε στους συνεργάτες τα σχέδιά σας, περάστε τους τα μηνύματα που θέλετε και όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Ασχοληθείτε με τα συναισθηματικά σας όσο και με τις κοινωνικές σας επαφές.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε να μη δημιουργήσετε από μόνοι σας εντάσεις, αντί να καλλιεργήσετε το έδαφος για κάτι νέο. Η υπόσχεση του μήνα είναι πως θα συναντήσετε την αδερφή ψυχή σας. Ξεπεράστε αναστολές, εγωισμούς, παρορμήσεις και ενοχές. Φροντίστε να βελτιώσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε και ακούστε την τύχη που σας χτυπά την πόρτα. Ξέρετε πολύ καλά πώς να χειρίζεστε ερωτικά τους άλλους και ζητώντας αυτά που θέλετε με τόση σιγουριά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρετε αρνητική απάντηση.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απαλλαγείτε από τα άχρηστα που σας φρενάρουν, πείτε αντίο σε ενοχές και δειλίες και απογειωθείτε σε έναν κόσμο γεμάτο αγάπη. Δεν είναι δύσκολο ούτε ακατόρθωτο, να ανακαλύψετε κάποιον που εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες σας και θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα. Απλά μάθετε να μην καταπολεμάτε ότι δε σας αρέσει και να ζητάτε συγνώμη όταν χρειάζεται. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ισορροπήσετε τη σχέση σας και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν σε αυτήν και κυρίως να πάψετε να είστε ο εχθρός των ίδιων σας των προσπαθειών.
 
ΙΧΘΥΣ: Επιβάλετε να αναζητήσετε την ποιότητα παρά την ποσότητα σε μια σχέση ζωής και σε αυτό σίγουρα δεν υστερεί ο σύντροφός σας, αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να τον είχατε επιλέξει και να συνεχίζατε να πορεύεστε μαζί. Βγάλτε στην επιφάνεια τη γλυκύτητα, την κατανόηση και τον αισθησιασμό. Η ευτυχία θα έρθει αν μπορέσετε να κρατήσετε ισορροπία ανάμεσα στο «δίνω» και στο «παίρνω». Αποφύγετε άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας μόνο για να σας απροσανατολίσουν και ενοχλητικούς συγγενείς που μπερδεύονται στα πόδια σας.