Social Icons

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ:
Βασιστείτε στις δυνάμεις σας, αλλά αν χρειαστείτε βοήθεια μη διστάσετε να τη ζητήσετε. Μη δώσετε συνέχεια σε κουβέντες ή κακόβουλες πράξεις ανθρώπων που σας πλήγωσαν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Εάν θέλετε να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας, κάντε το χωρίς σπασμωδικές κινήσεις. Μην ξεχνάτε πως πάνω απ’ όλα είστε άνθρωποι με αισθήματα και ανάγκες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δε χρειάζεται να κρατάτε δίπλα σας άτομα που σας καταπιέζουν ψυχολογικά και συναισθηματικά. Επεκταθείτε σε εργασιακά θέματα χωρίς να ξεχνάτε τους αρχικούς σας στόχους.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διασκεδάστε με όσους αγαπάτε και μην ασχολείστε με όσους σας έχουν πληγώσει. Δώστε προτεραιότητα σε οικογενειακά θέματα και απαιτήστε ότι σας αξίζει.
 
ΛΕΩΝ: Οι καυγάδες δεν οδηγούν πουθενά, γι’ αυτό μην πηγαίνετε γυρεύοντας. Μετριάστε τον ενθουσιασμός σας, γιατί η υπερβολή μπορεί να σας ρίξει σε παγίδες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι περιορισμοί σας ανάγκασαν να συνειδητοποιήσετε ότι οι αλλαγές που κάνατε δεν ήταν αρκετές για να αποφύγετε αναμνήσεις του παρελθόντος που είχαν αποδειχθεί λανθασμένες.
 
ΖΥΓΟΣ: Ο φόβος να αλλάξετε το ανθρώπινο και το υλικό περιβάλλον σας δημιουργεί πλάνες σκέψεις, τις οποίες όταν τις βάζετε σε εφαρμογή αποδεικνύουν την ποιότητά τους.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε την απόφαση να μιλήσετε για τις ιδέες σας, ζυγίστε τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία, αλλά όχι σύμφωνα μόνο με τις άμεσες ανάγκες σας, αλλά και με τις μελλοντικές σας προοπτικές.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι άνθρωποι που θα εμφανιστούν στη ζωή σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας, ενώ τα σχέδια που είχατε σε συζητήσεις που κάνατε θα αρχίσουν να υλοποιούνται.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα και αν θεωρήσετε ότι το πρώτο σας μέλημα είναι η οικογένεια, για σας θα είναι η εποχή των πραγματικών ανακατατάξεων.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα προκληθεί αναστάτωση στην καθημερινότητά σας, ενώ οι επαγγελματικές συζητήσεις και συναντήσεις σας θα προσκρούουν σε εμπόδια λόγω της επικοινωνίας σας που θα δυσκολέψει αρκετά.
 
ΙΧΘΥΣ: Κρατήστε μια ελαφρώς συντηρητική στάση με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους, ώστε να μην πέσετε σε παγίδες ή λάθη που θα στοιχίσουν στην ανοδική σας πορεία.