Social Icons

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

ΕΡΩΤΟΣΚΟΠΙΟ 2021


Είμαστε ένα  βήμα πριν αλλάξουμε χρονιά και παρόλο που περάσαμε αρκετά δύσκολα και έχουμε ακόμα μπροστά μας δρόμο να διανύσουμε, δεν παύει να μας απασχολεί ο συναισθηματικός μας τομέας.
 
Γεννιούνται διάφορα ερωτήματα… Θα έχω μια καλή σχέση το 2021; Θα βρω την αγάπη; Θα παντρευτώ; Θα ερωτευθώ ; Πόσες πιθανότητες υπάρχουν το 2021 να βρω εκείνο το άτομο που θα αναποδογυρίσει τον κόσμο για μένα;
 
Ας πάρουμε μια γεύση λοιπόν πως θα πάει αστρολογικά το κάθε ζώδιο…
 
Κριός: Κατά τους πρώτους μήνες του 2021, θα είστε αρκετά ρομαντικοί και θα συναντήσετε κάποιον που η έλξη μεταξύ σας θα είναι εξαιρετικά δυνατή. Ωστόσο, ανήκετε στα άτομα που όταν είστε μόνοι δεν μπορείτε να μείνετε σε ένα μέρος, οπότε θα ταξιδέψετε για να απολαύσετε συναρπαστικές ερωτικές συναντήσεις. Αν είστε δεσμευμένοι, η ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι σας, θα είναι σαν ένα κουκούλι ζεστασιάς που σας προστατεύει. Στη συνέχεια του έτους, θα είστε ικανοποιημένοι με τη σταθερότητα της συναισθηματικής σχέσης που θα έχετε και θα σταματήσετε οποιεσδήποτε ρομαντικές περιπέτειες. Θα ζήσετε ένα βαθύ αίσθημα ευεξίας και συναισθηματικής ασφάλειας.
Το δεύτερο εξάμηνο του 2021 όταν θα  αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά, προσπαθήστε να συζητήσετε ανοιχτά με το ταίρι σας για το πρόβλημα που σας ενοχλεί. Οι συζυγικές σχέσεις θα βελτιωθούν και θα εκτιμήσετε όλο και περισσότερο τις χαρές του γάμου.
Προς το τέλος του έτους, υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για εσάς, αφού θα αποκτήσετε ότι επιθυμούσατε. Εάν είστε ανύπαντροι, ετοιμαστείτε να νιώσετε τη χαρά της σχέσης και οι δεσμευμένοι να διευκρινίσετε ορισμένες διαφωνίες μεταξύ σας για να ενισχύσετε περισσότερο τη σχέση σας.
 
Ταύρος: Το πρώτο εξάμηνο του 2021, ενδέχεται να συμβούν αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας προκειμένου να είστε πιο σαγηνευτικοί για να βρείτε νέο σύντροφο ή για να εδραιώσετε τη σχέση που έχετε ήδη όσοι είστε δεσμευμένοι. Εάν νιώθετε ή έχετε την αίσθηση ότι η σχέση σας κινδυνεύει, δεν θα ήταν κακή ιδέα να αποτραβηχτείτε για λίγες μέρες ώστε να βρείτε τις ισορροπίες σας και να αποκτήσετε τον έλεγχο της σχέσης σας. Ωστόσο, μην είστε πολύ σκληροί και απαιτητικοί με τον σύντροφό σας επειδή αυτό κάνετε στον εαυτό σας, γιατί δε θα βοηθήσει σε κάτι να νιώθει ασφυκτικά ή ένοχος για κάτι που δεν έκανε.
Το δεύτερο εξάμηνο είτε θα ξεφύγετε από το παρελθόν για πάντα, είτε θα αναβιώσετε τη μακροχρόνια σχέση που έχετε. Όπως και να έχει θα αισθανθείτε ελεύθεροι να ξεκινήσετε ξανά.
Οι αδέσμευτοι προς το τέλος του 2021, θα βρείτε το άτομο που θα σας προσφέρει την ιδανική σχέση και ίσως γίνει σε συγγενικό κάλεσμα.
 
Δίδυμοι: Επειδή είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά και να βρείτε την ευτυχία σας τους δύο πρώτους μήνες του 2021, μην αφήσετε την ευκαιρία να φύγει μέσα από τα χέρια σας. Μην το σκεφτείτε πάρα πολύ γιατί μπορεί να τη χάσετε και μετά να το μετανιώνετε για το υπόλοιπο της ζωής σας. Η τύχη θα σας χτυπήσει την πόρτα και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε.
Καθώς περνούν οι μήνες θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον ερωτικό σας τομέα, αλλά θα ξέρετε πώς να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις ευεργετικές επιρροές των πλανητών για να ξεδιψάσετε τη δίψα σας για αγάπη. Θα συναντήσετε νέους ανθρώπους, κάτι που θα αυξήσει το πάθος σας για ζωή.
Ο αισθησιασμός σας θα ενισχυθεί αφού περάσει το πρώτο εξάμηνο του έτους. Θα κάνετε τα πάντα για να αποπλανήσετε το άτομο που θα σας έχει κλέψει την καρδιά και θα συνειδητοποιήσετε ότι αξίζει τον κόπο, αφού θα μοιραστείτε τα ίδια συναισθήματα και θα δονείστε από κοινού.
Το τελευταίο τρίμηνο του 2021 θα είναι ευνοϊκό ειδικά και για νέους δεσμούς και για υπάρχουσες σχέσεις. Εκτιμήστε το πρόσωπο που θα βρίσκεται δίπλα σας και δείτε τη σχέση σας σαν ένα λεπτό λουλούδι που χρειάζεται συνεχή φροντίδα.
 
Καρκίνος: Η ερωτική Αφροδίτη θα είναι σύμμαχός σας και θα λειτουργεί ευεργετικά από τις αρχές του έτους. Θα νιώθετε ευτυχισμένοι και θα εστιάζετε όλη την προσοχή στη σχέση σας. Οι πρώτοι μήνες του 2021 είναι ιδανικοί είτε θέλετε να ξεκινήσετε μια μακροχρόνια σχέση, είτε να φλερτάρετε.
Όσο περνάνε οι μέρες θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά για την αναδιοργάνωση και την εύρεση σταθερότητας στην ερωτική σας ζωή, ειδικά εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την τρέχουσα κατάσταση. Κατά το δεύτερο εξάμηνο, θα συναντήσετε κάποιο γοητευτικό άτομο, αλλά ίσως να μην συνειδητοποιήσετε τη σημασία αυτής της συνάντησης. Μετά από αυτό, τα πράγματα θα εξελιχθούν γρήγορα. Οι δεσμευμένοι μην παραμελείτε μικρές λεπτομέρειες που θα δίνουν νέα σπίθα στη σχέση σας, όπως ένα μικρό δώρο, μια κάρτα, μια κλήση τη σωστή στιγμή. Οτιδήποτε μπορεί να κάνει σταθερή τη σχέση σας ή μπορεί να επηρεάσει την πορεία των γεγονότων προς την κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε.
Το πάθος θα παίξει σημαντικό ρόλο, αν και θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, λίγο πολύ επώδυνα. Θα πρέπει να παλέψετε σκληρά για να ζήσετε μια ιστορία αγάπης. Εναπόκειται σε εσάς να μην την καταστρέψετε πριν ξεκινήσει και θα εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε ότι παίρνετε σοβαρά μια σχέση χωρίς καν να τη συνειδητοποιήσετε, πράγμα που σημαίνει ότι είστε εντυπωσιασμένοι από τη γοητεία του ατόμου που φλερτάρετε.

Λέων: Αν αποφασίσατε να κλείσετε τις πύλες της καρδιάς σας δε θα τα καταφέρετε, αφού η αγάπη θα εισβάλει στη ζωή σας σαν καταιγίδα. Θα ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά, μια επαγγελματική σχέση μπορεί ξαφνικά να γίνει μια σχέση γεμάτη πάθος, θα έχετε μια εξαιρετική συνάντηση, θα λάβετε δηλώσεις αγάπης από κάποιον που βλέπατε κάθε μέρα αλλά δεν είχατε παρατηρήσει ποτέ μέχρι τώρα, πολλά και διάφορα τα σενάρια. Ωστόσο, αυτή η καταιγίδα μπορεί να αλλάξει μόνιμα τη ζωή σας, για αυτό όσοι Λέοντες σχεδιάζετε η αγάπη να γίνει αυτόματα και γάμος, να ξέρετε πως μπορεί να σας κατηγορήσουν ότι δε λειτουργείτε με το συναίσθημα, αλλά με τη βολή σας. Η ρεαλιστική σας στάση μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική για εσάς ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.
Το δεύτερο εξάμηνο του 2021 θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε ερωτευμένοι και δεν είναι κακό, αρκεί να είστε ελεύθεροι ή να σας συμβαίνει με το σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι, αλλιώς θα μπείτε σε μπελάδες.
 
Παρθένος: Η αρχή του 2021 σας βρίσκει προβληματισμένους και θα διστάζετε να κάνετε την επιλογή που φαίνεται να είναι απαραίτητη για εσάς. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να μιλήσετε και να δείξετε τι ακριβώς θέλετε. Η αγάπη μπορεί να σας προσφέρει αληθινή ευχαρίστηση και δεν είναι απλώς μια παγίδα για να δημιουργήσετε οικογένεια και να κάνετε μωρά.
Ξεκαθαρίζοντας τις σκέψεις σας λίγο πριν φτάσετε στη μέση της χρονιάς, δε θα έχετε πρόβλημα να πλησιάσετε και να κατακτήσετε τις καρδιές ορισμένων ατόμων. Ελέγξτε την αδυναμία σας να ενδιαφέρεστε περισσότερο για τις σεξουαλικές πτυχές των σχέσεών σας, καθώς αυτό μπορεί να προσβάλει το σύντροφό σας, αν αισθάνεται ότι τον θεωρείται σεξουαλικό αντικείμενο και θα ζήσετε μια περίοδο . Εάν καταφέρετε να ελέγξετε αυτήν την αδυναμία, μπορείτε να περιμένετε να έχετε μια περίοδο γεμάτη θεϊκές εκπλήξεις.
Το δεύτερο εξάμηνο του 2021 θα έχετε εξαιρετικές συναντήσεις και θα πρέπει με κάποιο τρόπο να αφεθείτε και να ζήσετε τη μαγεία του έρωτα. Μην προσπαθήσετε να υποβάλετε το πρόσωπο που θα σας ενδιαφέρει σε αξιολόγηση για να μάθετε αν είναι κατάλληλο για εσάς. Ξεπεράστε ταμπού και απαγορεύσεις και θα ζήσετε την ερωτική σας ζωή όπως εσείς επιθυμείτε.
 
Ζυγός: Το 2021 ξεκινάει θετικά για εσάς, αφού όσοι θέλετε μια σταθερή, γνήσια και μακροχρόνια δέσμευση σχέση θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι. Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αρραβωνιαστείτε, να παντρευτείτε ή να ξαναχτίσετε τη ζωή σας. Όσοι παραμένετε αδέσμευτοι θα εμπλακείτε με έναν απροσδόκητο τρόπο, σε ασυνήθιστα μέρη, με άγνωστα άτομα και θα ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά. Φροντίστε να είστε πιο εκφραστικοί και όχι διστακτικοί σε συναισθηματικές διαδηλώσεις για να διευκολύνετε την απέναντι πλευρά.
Το δεύτερο εξάμηνο του 2021, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιους εξωτερικούς παράγοντες που μπαίνουν εμπόδιο στην προσωπική σας ζωή. Πρέπει να μην υποκύπτετε σε κουτσομπολιά , καθώς τίποτα δε θα είναι αληθινό και μοναδικό σκοπό θα έχουν να σας κάνουν να ζηλεύετε έντονα και να χαλάσετε τη σχέση σας. Μην εμπιστεύεστε τυφλά όσους αποκαλείτε φίλους. Ασχοληθείτε με το ταίρι σας και αφήστε τον να πάρει πρωτοβουλίες πριν τον αποπλανήσετε.
 
Σκορπιός: Μια εξαιρετική χρονιά θα έχετε μπροστά σας και σας περιμένουν όμορφες στιγμές γεμάτες γέλια, αγκαλιές και φιλιά. Οι πρώτοι μήνες του 2021 θα σας φέρουν άφθονη ευτυχία σε σημείο που θα εντυπωσιαστείτε και εσείς οι ίδιοι. Κυνηγήστε την τύχη σας και πηγαίνετε να την κατακτήσετε.
Ωστόσο, καθώς πλησιάζουμε στα μέσα της χρονιάς, η ανάγκη για ελευθερία θα είναι έντονη και θα δυσκολευτείτε να αποδεχτείτε τα όρια που πρέπει να κρατάτε ώστε να έχετε μια σοβαρή σχέση. Θα τείνετε να συμπεριφέρεστε με βάση τις δικές σας επιθυμίες, κάτι που θα προκαλεί δυσαρέσκεια στο ταίρι σας. Θα ζήσετε την αγάπη στη μέγιστη ένταση, για αυτό αποφύγετε να τη συνδυάσετε επιχειρηματικά. Είτε μιλάμε για γάμο ή για απλή σχέση, τα πράγματα θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα.
Το δεύτερο εξάμηνο του 2021, προσπαθήστε να μην παραμελήσετε το ταίρι σας. Μια γλυκιά λέξη, μια ζεστή χειρονομία μπορεί να κάνει θαύματα, ενώ αντιθέτως, οποιαδήποτε έλλειψη ενδιαφέροντος μπορεί να οδηγήσει σε περιττές διαφωνίες. Σκεφτείτε τρόπους να αναπτύξετε την κοινωνική σας ζωή, να απλοποιήσετε τη σχέση σας και να αποκτήσετε νέες πιο εποικοδομητικές ιδέες.
Το τελείωμα της χρονιάς θα είναι ιδανικό για όσους από εσάς δεν έχετε βρει το άλλο σας μισό, καθώς θα γνωρίσετε το πρόσωπο που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα ταιριάζει με τα θέλω σας.
 
Τοξότης: Η χρονιά ξεκινάει πολύ ήρεμα για εσάς, όπου θα ονειρεύεστε την τελειότητα, αλλά θα είναι σχεδόν απίθανο να συναντήσετε τον πρόσωπο των ονείρων σας. Οπότε επιστρέψτε στη γη και αρχίστε να ψάχνετε για έναν κοινό θνητό που η γοητεία του θα ισούται με ενός αγγέλου. Ανοίξτε τα μάτια σας και κάντε την καλύτερη επιλογή. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα ταλαντεύεστε μεταξύ της ανάγκης σας για αρμονία και της επιθυμίας για περιπέτεια. Θα υπάρξουν αρκετές στιγμές που θα αμφισβητήσετε τον σύντροφό σας, θα ζηλέψετε σε αφόρητο βαθμό και θα πρέπει να καταπολεμήσετε αρνητικά συναίσθημα, γιατί μακροπρόθεσμα θα προκαλέσει οδυνηρές, περιττές και καταστροφικές συγκρούσεις.
Το δεύτερο εξάμηνο του 2021 η ζωή σας θα είναι πιο αρμονική. Μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε μια πιο βαθιά και τρυφερή σχέση, ενώ όσοι βρίσκεστε σε μακροχρόνιο δεσμό, μπορεί να προχωρήσετε σε επισημοποίηση. Σε ότι στάδιο και αν βρίσκεστε αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η αγάπη αφορά την εμπιστοσύνη.
 
Αιγόκερως: Για εσάς τα Αιγοκεράκια το 2021 εισέρχεται άκρως συναισθηματικό, όπου θα σας πηγαίνει από το ένα άκρο στο άλλο σε σύντομα διαστήματα και θα βρεθείτε σε διλήμματα του τι να επιλέξετε, το σαρκικό πάθος ή την ευαισθησία. Θα βρεθείτε σε σύγκρουση με τον εαυτό σας και ως γνωστόν όταν γίνετε αυτό αποφεύγετε όσους αγαπάτε. Αυτή τη φορά δε θα πρέπει να απομακρυνθείτε, αλά να εμπνευστείτε από αυτούς, ώστε να ελέγξετε την αναποφάσιστη φύση σας και εκείνοι να ξέρουν πλέον τι έχουν να αντιμετωπίσουν μαζί σας.
Μπαίνοντας στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, οι δεσμευμένοι θα έχετε τη διάθεση και την επιθυμία να πετάξετε από λουλούδι σε λουλούδι, ανεξάρτητα από το πόσο προσκολλημένοι είστε στον σύντροφό σας. Σκεφτείτε τις συνέπειες αυτής της συμπεριφοράς, πριν περάσετε στην πράξη. Οι αδέσμευτοι θα ερωτευθείτε ένα γοητευτικό άτομο που σας φαινόταν αθώο και τα συναισθήματά σας θα είναι τόσο δυνατά που θα θελήσετε να δημοσιοποιήσετε αμέσως τη σχέση σας. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο πριν αποφασίσετε να είστε μαζί για πάντα, καθώς μια σχέση που αποφασίστηκε βιαστικά μπορεί να σας κάνει να υποφέρετε.
Το τελευταίο τρίμηνο του 2021 η ζωή σας θα είναι γεμάτη ρομαντισμό, οι συναντήσεις σας θα είναι ευχάριστες και θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε.

Υδροχόος: Γεμάτη ευφορία ξεκινάει η χρονιά σας και ευκαιρίες να κάνετε μια νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή, ακολουθώντας ένα αποφασιστικό και απρόσμενο μονοπάτι. Η επιθυμία σας να σταθεροποιήσετε τη ζωή σας και να ξεκινήσετε μια σχέση με διάρκεια στο χρόνο, μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας απροσδόκητης συνάντησης με κάποιο άτομο που δε γνωρίζετε.
Το δεύτερο τρίμηνο του 2021, θα νιώθετε ανασφαλείς και αν η σχέση σας δε σας ικανοποιεί πλήρως, ίσως την τερματίσετε και θα το κάνετε χωρίς να λυπηθείτε καθόλου. Όσοι παραμείνετε προσκολλημένοι στο ταίρι σας, δε θα προσπαθήσετε καν να βελτιώσετε την κατάσταση. Ελάχιστοι θα είστε αυτοί που θα λάβετε τα κατάλληλα μέτρα για να καλυτερέψετε τη σχέση σας.
Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς θα ωφεληθείτε από την εσωτερική αρμονία που θα μοιράζει ο Δίας και θα είναι έντονη η επιθυμία σας να ανανεωθείτε συναισθηματικά. Θα νιώθετε πιο απελευθερωμένοι, θα εκπέμπετε ένα θετικό μαγνητισμό και μια μεταδοτική χαρά, ώστε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας προσφερθούν.
Το τελευταίο τρίμηνο θα σκέφτεστε πιο έντονα το μέλλον και λιγότερο το παρόν. Αυτή η στάση μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις, αν είστε δεσμευμένοι. Αν όχι δεν έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε.
 
Ιχθείς: Για τους περισσότερους από εσάς, το σπίτι σας προσφέρει μια ήσυχη και ισορροπημένη ζωή, κάτι που πραγματικά χρειάζεστε κατά το ξεκίνημα της χρονιάς. Όμως, θα πρέπει να αποφύγετε μεγάλες υποσχέσεις, γιατί θα νιώσετε πολύ άβολα, καθώς θα πρέπει να περιοριστείτε και δε σας αρέσει για κανένα λόγο. Ξεφορτωθείτε διακριτικά υποχρεώσεις και να είστε πιο προσεκτικοί από τώρα και στο εξής.
Στη συνέχεια το 2021 θα δώσει έμφαση στη συναισθηματική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι θα έχετε αυξημένες πιθανότητες εύρεσης συντρόφου, αλλά είναι καλή ιδέα να μην βιάζεστε και να αφήσετε το χρόνο να περάσει ώστε να γνωρίσετε το πρόσωπο που θα επιλέξετε προτού εμπλακείτε σε μια σοβαρή σχέση. Είναι καλύτερα να το πάρετε αργά, για να αποφύγετε τη διάλυση η οποία είναι πάντα επώδυνη.
Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς , εκφράστε τα συναισθήματά σας σε κάποιον που σας τα προκαλεί έντονα και η αντίδρασή του στην ειλικρίνειά σας θα είναι φανταστική. Μην αναζωογονήσετε καμία αγάπη από το παρελθόν, γιατί κινδυνεύετε να ξαναζήσετε έναν ήδη ξεχασμένο πόνο. Η ανάγκη σας για τρυφερότητα θα είναι μεγάλη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ψάχνετε στα παλιά, ενώ μπορείτε απλά να κοιτάξετε μπροστά σας. Ενεργήστε προσεκτικά, χωρίς να βιάζεστε ειδικά όταν πρόκειται για θέματα αγάπης.

Άντα Λεούση
Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)
6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)
Site: www.virginialeousi.com


Εύρεση άρθρου: Allyou.gr