Social Icons

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ:
Οι εκκρεμότητές σας θα τακτοποιηθούν μία-μία, αρκεί να το πάρετε απόφαση. Βάλτε όρια σε κουραστικούς ή φλύαρους ανθρώπους πριν σας γίνουν φορτικοί.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Το χαμόγελο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την κυκλοθυμική συμπεριφορά ενός συνεργάτη σας. Διεκδικήστε ότι σας αξίζει και μην καταπνίγετε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε αλλαγές στο χώρο σας και θα νιώσετε καλύτερα ψυχολογικά. Προγραμματίστε από τώρα τις δουλειές της επόμενης βδομάδας, για να αφήσετε ελεύθερο χρόνο για εσάς.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προχωρήστε ακόμη ένα βήμα για την ωρίμανσή σας, χωρίς να σταματήσετε να βρίσκεστε στο παρόν και ανακαλύψτε τα σημεία που σας προσφέρουν ασφάλεια ή σας δημιουργούν ανασφάλειες.
 
ΛΕΩΝ: Η ανάγκη δράσης στους τομείς της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής δεν πρέπει να γίνει με σπασμωδικές κινήσεις αλλά με τη φινέτσα της καλλιέργειας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα θα είναι γεμάτη εμπειρίες για εσάς και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, με αποτέλεσμα να αλλάξει κατά ένα μέρος  η συμπεριφορά και οι στρατηγικές σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι εξελίξεις στις συνεργασίες και στις συναναστροφές σας είναι βέβαιες. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων προσέχοντας τη στάση που κρατήσετε αλλά και τις αποφάσεις στις οποίες θα καταλήξετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βγαίνουν στην επιφάνεια όλες τις ευαισθησίες σας, κάνοντάς να φαίνεστε στα μάτια των άλλων πιο προσιτοί και σαφώς πιο γοητευτικοί. 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε σωστές βάσεις τα σχέδιά σας, να προβείτε σε καινούρια ξεκινήματα ή ακόμα και να φέρετε ισορροπία στις διαταραγμένες σας σχέσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από το παρασκήνιο που θα υπάρχει θα βγει στην επιφάνεια η κακή ποιότητα κάποιων επαγγελματικών σας σχέσεων που θα πρέπει να τις αποκόψετε από πάνω σας τάχιστα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατηθείτε και φυλαχτείτε από προσφορές για συνεργασία με άτομα που αποφεύγουν να δώσουν αποδείξεις για τις παλιές τους συνεργασίες ή που αγνοείτε το παρελθόν τους.
 
ΙΧΘΥΣ: Στην πορεία θα δικαιωθείτε για τη σύνεση που δείξατε, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για σκληρή δουλειά. Μια συζήτηση με άτομα κύρους που θα θέτετε επί τάπητα το πρόβλημά σας θα σας ωφελήσει.