Social Icons

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Πάρτε την απόφαση να δοκιμάσετε κάτι που πραγματικά θέλετε να πετύχετε, αλλά διατηρώντας τις επιφυλάξεις σας μέχρι να σιγουρευτείτε ότι είστε έτοιμοι για αυτό.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η αυτοπεποίθησή σας θα αυξηθεί και θα εντυπωσιάζετε. Τώρα που η δημιουργικότητά σας είναι ακμαία προβάλετε τις ικανότητές σας και θα πετύχετε ακόμα περισσότερα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η υποστήριξη σημαντικών  ατόμων θα σας λυτρώσει, γι’ αυτό δεν είναι απαραίτητο με την πρώτη δυσκολία να παραποιείτε τις καταστάσεις και να αγχώνεστε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα εμπόδια και η ματαίωση των σχεδίων σας ανήκουν πια στο παρελθόν, οπότε από εδώ και πέρα μπορείτε να εδραιώσετε τη θέση σας μέσα από ένα ουσιαστικότερο προγραμματισμό.
 
ΛΕΩΝ: Οι αλλαγές για εσάς είναι πιο εύκολες και περισσότερο συνειδητοποιημένες, οπότε αν νιώθετε παγιδευμένοι μέσα σε παλιές καταστάσεις μπορείτε να απαγκιστρωθείτε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συγκεντρωθείτε και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεπεράσει κάποια παροδική κρίση αυτοπεποίθησης, γιατί οι κρίσεις και οι επικρίσεις δεν οδηγούν πουθενά.
 
ΖΥΓΟΣ: Η απόλυτη ανάγκη σας να πετύχετε μια πιο καθαρή συνεργασία θα γίνει η αιτία να ομολογήσετε τις αδυναμίες σας, αλλά και παράλληλα να αποδεχθείτε ή να κρίνετε τα τρωτά των άλλων.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να ολοκληρώσετε μια αλλαγή προτιμήστε τα μικρά βήματα που είναι πιο ασφαλή, χωρίς όμως να αφήσετε τα περιθώρια στους άλλους να σας αρπάξουν ότι σας ανήκει δικαιωματικά.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σχέσεις σας μαρτυρούν τις δικές σας αδυναμίες, αφού η διατήρησή τους αποδεικνύει ότι υπάρχουν κοινά στοιχεία. Καλύψτε τα συναισθηματικά σας κενά κάνοντας σωστότερες επιλογές.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το χιούμορ είναι σωτήριο και εσείς το χρειάζεστε τώρα που η αγωνία σας να εδραιωθείτε είναι μεγάλη, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο εκτός από το να περιμένετε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τίποτα δε θα σας δοθεί έτοιμο, αλλά σημασία έχει ότι μπορείτε να πετύχετε πολλά. Δείξτε διαλλακτικότητα για να κερδίσετε χρόνο, κόπο και χρήμα.
 
ΙΧΘΥΣ: Μπορεί οι προθέσεις σας προς τους άλλους να είναι καλές, αλλά αν δεν περιορίσετε τον εγωισμό σας δε θα μπορέσετε να τους το αποδείξετε. Μάθετε να εκτιμάτε τα πρόσωπα που είναι πάντα δίπλα σας.