Social Icons

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Η υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό και στον οικονομικό σας τομέα , θα ηρεμήσει τα νεύρα σας. Αποφασίστε να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας, γιατί έτσι θα πάψετε να γκρινιάζετε στους άλλους.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να ενεργοποιήσετε τη διαίσθηση στις επιλογές σας και θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα, κάποια εκ των οποίων θα είναι λογικά και κάποια άλλα τελείως παράλογα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιοποιήστε σωστά το χρόνο σας σε ότι θα αφορά τις επιλογές σας και επανεξετάστε τις αξίες που θέτετε και κατ’ επέκταση τις προτεραιότητές σας. Η μέρα βοηθάει στην ανανέωση των μακροπρόθεσμων στόχων σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεκαθαρίστε τις υποχρεώσεις σας και προβείτε σε επενδύσεις για το μέλλον, κυρίως εργασιακές και συναισθηματικές. Με τον οικονομικό σας τομέα ασχοληθείτε αργότερα.
 
ΛΕΩΝ: Προσέξτε να μη δημιουργηθούν προβλήματα στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε, καθώς θα έχουν απήχηση στις σχέσεις σας. Οργανωθείτε καλύτερα για να πετύχετε την ανάπτυξη μερικών παραμέτρων προόδου.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να ξεκινήσετε μερικά πράγματα τα οποία στο μέλλον θα σας προσφέρουν κάποια αίσθηση ασφάλειας, αλλά αν αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα φροντίστε να είναι κάτι πρωτοποριακό.
 
ΖΥΓΟΣ: Με βάση τις νέες αξίες που θα εμφανιστούν σε σχέσεις με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, δημιουργήστε μια νέα τάξη πραγμάτων που θα είναι για το δικό σας όφελος.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μόνο εάν ξέρετε τους αυτοπεριορισμούς και τις δεσμεύσεις σας μπορείτε να τους ξεπεράσετε και να δημιουργήσετε στρατηγικές που θα σας οδηγήσουν σε επιτυχίες.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε τον εαυτό σας να σας παρασύρει σε ακρότητες ειδικά σε τομείς της ζωής σας που αυτή τη στιγμή είναι υψίστης σημασίας. Λειτουργήστε προνοητικά και προσεκτικά.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δεν είστε έτοιμοι να πληρώσετε τις συνέπειες, διατηρήστε μια ηρεμία και αποφύγετε ρήξεις με τρίτους. Αποφύγετε λάθη στην οικονομική σας διαχείριση.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κινηθείτε έξυπνα και έγκαιρα για να πετύχετε τους νέους σας στόχους και την αναδιοργάνωση της προσωπικής σας ζωής που είναι τα βασικά σας ζητούμενα.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι εξελίξεις στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή θα είναι ραγδαίες. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί θα υπάρχει μια ευθιξία από την πλευρά των άλλων σε αυτά που λέτε ή κάνετε.